Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,309
Ynt: Navara Kullananlar

bu arada bakıyorum yine dalmışsınız yakıt konusuna ... ;) fazla basmazsanız bir problem olmaz arkadaşlar...100km yi gecmedikçe sıkıntı olmuyor...carbonclean dan sonra ben 650 km yi görüyorum rahat rahat bilgilerinize....

Etiketler

Sende haklısın Tolgacım; 100'den sora yakıt sarfiyatı acaip artıyor da ayağa söz geçiremiyorum ki, bir türlü beceremedim ibreyi 90'da tutmayı, cruise'e alınca da iyice sıkıcı oluyor yolculuk, hem otoban harici pekte işe yaramıyor cruise control. Bakalım ne duyarsam soruyorum, belki sarfiyatı düşürecek birşeyler bulurum.

Bülent Abi boya için daha önce yaptırdığını yenileyeceğim demiştin; Sertan bir daha boyayacaktı, onu mu yaptırıyorsun yoksa başka bir boya mı?

Bülent abi seni en azından oturabilmişken görmek güzel abi sağlığına dikkat et aman diyim.

Erkut kardeşim sağolasın tşk ederim...valla herkesi özledim de her yere yetişemiyorum gittiğim bölgelerde arkadaşlarımla beraber olmaya çalışıyorum elimden geldiğince... ;) erkut bu bayram yada öbür bayram sana gelicem kısmet olursa haberin ola....parkuru hazırla sen.... ;D Turgaycım ufak tefek boya ve bakım işine daldım ...ön tampon arka tampon söküldü ve boya elden gecirildi haftaya cıkıyor ..turboyu da değiştirdim vakti gelmişti 200.000 bin km iyi dayandı ....diğer taraflarda bir sıkıntım yok zaten aman nazar değmesin... :D navara derim başka birşey demem.... ;D sen nerelerdesin ... ::smiley: işler ne alemde keyfin yerindemi evdekilere benden selamlarımı ilet lütfen.... ;)

Bülent Abi ben Manisa'dayım, dün geldim, birkaç hafta daha buralardayım sonra İstanbul'a geleceğim; araçta birkaç ufak tefek sorun var hem gelip onları halledicem hem de sefer hazırlığına başlayacağım. Orada olursan sana uğrarım, sende bu taraflara gelirsen ara lütfen Abi, seni ağırlamak bizi mutlu eder

Turgaycım tşk ederim saol...gelemezsemde istanbul da buluşuruz problem değil...araba da ne var hayrola... ???

Bülent abi nerelerdesin h.g ;D

bu arada şu yakıtı emme konusuna katılıyorum uzun rampalarda 100 km tüketimini sıfırlıyorum 27 litre 30 litre çıkıyor...

axor tır zaten 35 litre yakıyor ;D

Ön takımda rot ayarını zor tutturduk, sol aksın oradaki kısımların ölçülerinde farklılık var sanki, uygun kumpas bulup ölçemedim, geldiğimde senin ve Element'in arabalarıyla karşılaştırıcam, gerekirse tek tek tüm kısımları ölçmeyi düşünüyorum, tabi sende izin verirsen :smiley:
Bir de Abi rotla uğraşırken kit üreticisiyle de epey yazıştık, dediklerine göre bizim kitlerde jant genişliği max 8 inc olmalıymış, bu ölçüye kadar takarsan orjinal navara rot ayarı tutuyor, yaptırmayı düşünen olursa jantı ona göre seçmeliler, bu arada benim ki 9 inç ve bildiğim kadarıyla sizinkiler 7 inç

Doğuş saol kardeşim tşk ederim..piyasaya düştük nihayet... ;) Turgaycım geldiğinde ölçeriz beraber şu an birşey diyemiyorum gördükten sonra sana cevap verebilirim...daha da olmazsa benim serviste çözeriz sıkıntını....

red34' Alıntı:
Doğuş saol kardeşim tşk ederim..piyasaya düştük nihayet... ;) Turgaycım geldiğinde ölçeriz beraber şu an birşey diyemiyorum gördükten sonra sana cevap verebilirim...daha da olmazsa benim serviste çözeriz sıkıntını....

Bülent abi sen carbon clean yaptırdınmı? 100 bin km den sonra yaptırmayın diyorlar neden diye sorunca zararlı dediler. bunu söyleyen yetkili servis. nasıl zararlı dedim ne zararı var dedim geçiştirdi... benim araba 112 bin oldu cumartesi günü bir bayram ettireyim diyorum detaylı bakıma giricem ama şu carbon clean olayını netleştirelim diyorum sen yaptırdıysan nerde yaptırdın abi ?? saygılar.

günaydın arkadaşlar... :smiley: doğuş ben daha yeni yaptırdım carbonclean işlemini herhangi bir problemde yaşamadım....ve de ne alaka dır o söyledikleri anlamadım...sonuçta sistemi temizleme işlemidir o iş....bence antalya daki ustaların uydurması ....istanbul da gayet güzel yapılıyor da orada neden yapılmasın.... ??? birde maliyet olarak ne söylediler sana merak ettim... ::smiley:

Bülent Abi merhaba,
abi çok uzun zaman oldu görüşemedik. İhmal ettim seni kusura bakma. İlk fırsatta ziyaretine gelicem, tabi seni bulabilirsem. :smiley:

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar... :smiley: doğuş ben daha yeni yaptırdım carbonclean işlemini herhangi bir problemde yaşamadım....ve de ne alaka dır o söyledikleri anlamadım...sonuçta sistemi temizleme işlemidir o iş....bence antalya daki ustaların uydurması ....istanbul da gayet güzel yapılıyor da orada neden yapılmasın.... ??? birde maliyet olarak ne söylediler sana merak ettim... ::smiley:

red34' Alıntı:

yetkili serrviste daha önce yaptırmıstım 170 lira civarı birşey yazıyorlar faturaya...neye göre fiyat yazıyoralr bilmiyorum başka bir yerden fiyatta almadım adamlar bihaber , sanayide özel nissan servisleri var oralara birkaç sefer gittim adamlar çok ilgisiz. yağ filtre değiştirip gönderiyorlar..

birde benim arabada d ye alınca gaz vermeden araba kalkmıyor sanki birşeyler sıkıyor gibi oluyor arabayı. arka aks keçesi patlaktı yaptırdım ondan sonra oldu. bu forumda başka birisininde başına gelmiş şu sıkma olayı , 11 de serviste gidicem inş büyük masraf açmaz zaten iyice soğudum arabadan.

Arabayi yukselttikten sonra fren limitorunu ayarlamadilarsada yapar haberin olsun

Burak günaydın kardeşim ... :smiley: estafurullah ya ne demek kardeşler arasında öyle şeyler problem olmaz...bende seni özledim ... evdekiler nasıllar cocuklar ne alemdeler..benim için onları öp lütfen ....herkese slm ve sevgiler....en kısa zamanda görüşmek üzere.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR