Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 544,502
Ynt: Navara Kullananlar

Tolga gerekli cevabı yazmış ...allahtan Tolga buradaymış kurtuldum... ;) bence sizlerin en büyük şanssızlığı istanbul dışında olmanız....bu tip araclardan anlayan ustalar pek yok malesef....verdikleri fiyatta eh işte...bence istanbul daha ucuz....

Etiketler

Sağol abi, herkes iyi. Zamanın büyük kısmı işte kalan kısmıda canavarlarla geçiyor. Malum artık 2 taneler :D
Bizdenden selam ve saygılar. Görüşürüz abi.

red34' Alıntı:
Burak günaydın kardeşim ... :smiley: estafurullah ya ne demek kardeşler arasında öyle şeyler problem olmaz...bende seni özledim ... evdekiler nasıllar cocuklar ne alemdeler..benim için onları öp lütfen ....herkese slm ve sevgiler....en kısa zamanda görüşmek üzere.....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-nisssan-navara-44-otomatik-vites-orjinal-bakimli-2500-motor-57681258/detay/

3 gün önce bizim ofisin önünde duruyordu o kadar bekledim sahibi gelmedi iyi yükseltmiş eleman...

o kadar büyük get nasıl koymus aceba

başında inceledim altına girdim bir fark yoktu benimkiyle direk koymuş geti. hatta resmi bile var.

lastikler ufak ve çok içeride kalmış. bence olmamış yani. en az 4 cm dışarı çıkması lazım birde 32 lastik.

Arka difransiyelin ustunde bi yay war ordan yapiliyo limitorun ayari dogus

mstdgbkn' Alıntı:
lastikler ufak ve çok içeride kalmış. bence olmamış yani. en az 4 cm dışarı çıkması lazım birde 32 lastik.

lastik takmamış , o arabaya kupadan yükseltme ve vinçli ön tampon bide büyük ebad mt lastik. canavar olur çıkar ama km si fazla yorgun araba otomatik şanzımanı turbosu vs masraf açablir

bence vinç bir arabanın tüm yakışıklılığını yok ediyor birde şaseye kaynak olayları filan hiç hoş değil :smiley:

Kaynak sart degil saseye 2 tane delik atip civataylada tutturulabiliyo ki coguda bole yapiliyo

vah vah vahhhhh... Tolga sayfaya bakmamışsın hiç bari gelmişken arkadaşlara selam vereyim .... ;) kolay gelsin arkadaşlar....

Doğuş arabanın fazla birşeyi yoktu zaten navara farkı... ;D sadece boya yada kaplama işi vardı onu hallettim...onuda başaramadılar ... :mad: mekanikte herhangi bir sıkıntı yok asayiş berkemal.....zaten araba cıkar cıkmaz çanakkale ye gittim bayramda vede şehitlikleri gezdim baya güzeldi..eğer gitmeyen varsa şiddetle tavsiye ederim...benim 2.ci gidişim ama ilk sefer gibi heyecanlandım....yarın bir kac resim atarım sayfaya hareket olur......

yada şimdi deneyelim... ;)

ÇANAKKALE  MEVZİLERİ 002.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR