Navara Kullananlar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 544,486
Ynt: Navara Kullananlar

ve sizlere bahsettiğim BİGALI KÖYÜ...mutlaka gidilmesi gereken bir yer....

ÇANAKKALE  MEVZİLERİ 031.jpg
 

Etiketler






Ynt: Navara Kullananlar

ve diğer resimler ATATÜRK ün söylediği gibi bizim topraklarımızda yatan misafirlerimiz ( evlatlarımız diyemedim ) .....

ÇANAKKALE  MEVZİLERİ 001.jpg
 







Ynt: Navara Kullananlar

bu arada cektiğim resimler telefonla çekilmiştir hatalar için kusura bakmayın....birde unutmadan bigalı köyünden sonra kocadere köyüne geçin ve oradanda köy içinden geçerek ormana dalın sağ taraftan ve kısa yoldan şehitliklerin yanına cıkıyorsunuz....kısacası araya kısa bir off-road parkuruda ekleyebilirsiniz.....yada macera arıyorsanız anzac koyu civarında sahilde güzel yerler var haberiniz ola... ;)
 

Ynt: Navara Kullananlar

bülent abi ellerine sağlık güzel resimler.

özdemir bey aranımıza hoşgeldiniz navarayla 350 bin km ve 5 yıl geçirdim kafanıza takılanları sorabilirsiniz. elimde geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

bu arada sayfa biraz şenlensin ;D


korkuteli kartal yaylası üstü 2100mt +

Görüntü0305.jpg


Görüntü0306.jpg


Görüntü0311.jpg


Görüntü0312.jpg


Görüntü0313.jpg
 

Ynt: Navara Kullananlar

çanakkale fotoları çok güzel. insan resimlere bakarak bile duygulanıyor, orada olmak çok başkadır. teşekkürler.
 

Ynt: Navara Kullananlar

bülent abi resimler çok güzel gerçekten teşekkür ediyorum. Özdemir abi aramıza hoşgeldin iyi forumlar dilerim :smiley:
 

Ynt: Navara Kullananlar

ne demek arkadaşlar sadece birkac nacizane poz cektim....bence şu bizim Doğuş u da oraya götürmek lazım... ;)
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Mesajlar
1,523,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst