Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,326
Ynt: Navara Kullananlar

tolga kardes senin araba d de freni bırakınca rölantide yürüyormu ?

ben mtleri takmadan önce 275 x 70 x 16 ile problem yoktu 265 x 75 x 16 mt taktım araba yürümez oldu yakkıt 16 17 litrelere çıktı. sonunda bugün söktüm kışa kadar düz asfalt lastiği taktık bridgestone.

Etiketler

bende 35x12,5x17 lerle 13-14 yakıyorum otomatık vites farkı sanırım senınkı duzdu dımı ömer abı

chipi takınca zaten dırek 3 lıtre artıyo bende söktüm chipi..... ayna mahrutide azaltiyo tabı yakıtı

Ben de yakıttan yana epey dertliyim, bir de biraz süratli kullanınca sarfiyatı 16 litreyi buluyor, ayna mahruti dewğişimini nasıl ve nerede yaptınız, ne kadara mal oluyor?

ben nitro gears tan aldim, sanirim nissan icin uretimleri yok. montajini kayseride ustam yapti, montaj kismi cok onemli..

Siteye göz gezdirdim şimdi, ben de bulamadım. Montaj hakkında haklsınız tabi ki, bende öyle bir usta bulabilseydim epey rahatlayacağım ya nerde :(
Bizim Tolga nereden temin etti acaba; bulamadıysa kesin başka bir araç için olanını alıp üzerinde oynamıştır :smiley:

Peki değiştirdikten sonra aracın hızlanması ve son hızındaki düşme çok mu oldu?

hizlanma artiyor, arac cok daha rahat devirleniyor. son surat dusuyor yalnizca, 140 (gps) a zar zor cikiyor benim arac.

Hızlanması, ivmelenmesi daha da iyileşiyorsa son süratin düşmesi çokta önemli değil, sonuçta hepimizin araçları çoğunlukla arazi için modifiye edilmiş araçlar, hem böylece biraz daha yavaşlamış olurum, yeterki yakıt sarfiyatı azalsın.
Bugün Konya'dan Manisa'ya tam bir depoyla geldim, 530 km boyunca en fazla da 140 km'e çıktım,

Turgay abi ben degistirmedim ayna mahrutiyi cunku daha once suzukide basima geldi....ilk taktigimiz otme yapti yenisini verdiler ayar tutmadi bikere daha degistirdim en son tutturdular ama ben benden gectim ;D kacirdigin bi nokta war aynamahruti degismeden once 110 la giderken 2000 devirdeyken degistirdikten sonra taktigin orana gore bu devir 2500 3000 lere cikicak....nekadar fazla devir okadar fazla yakit.... Suan 160 la cok rahat devirsiz gidebilirken bu sefer 140 da araba topspeed de olcak... Ben sahsen degistirmem cunku bizim arabalarin motorlari gayet kuvvetli 35 leri rahat ceviriyo.....az yaksin istiyosan 100 110 u gecmicen..... Zaten ayna mahrutide degistirsen o suratlere cikinca 3000 devirde araba emicek mazotu ;D

günaydın arkadaşlar.. :smiley: herkese kolay gelsin maşallah baya ilerlemişsiniz sayfa olmuş 199 bravo valla.... ;) vede sayfanın yılmaz bekçisi Tolga kardeşime tşk ler.... ;D herkese yetişiyor valla ne güzel ..defansı sağlama almışız.... ;D

Gunaydin bulent abi nerelerdesin seyahatler devam ediyo galiba ;D

ooo gelir gelmez 200. sayfayı bulduk ne güzel ... :D bari bir kutlama yapalım.... ;) ama resimdeki şampanya yı ramazan dolayısı ile dikkate almayın lütfen... ;) bütün arkadaşlara sevgiler...kolay gelsin....

AMPANYA.jpg

VEEE BALONNNNN.gif

Tolga cım günaydın... :smiley: evet seyahatlerden fırsat bulsam sayfaya giricemde işler yoğundu bir ara şimdi ramazan dolayısı ile rahatım...fırsattan istifade bende arabayı bakıma aldım biraz kendine gelsin diye... ;) boyasıydı yok turbosuydu yok oydu yok buydu uğraşıp duruyorum....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR