Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,580
Ynt: Navara Kullananlar

ben daha çok arkasının hareketli ve çok çabuk 180 yapıyo olmasını seviyorum ;D

Etiketler

Satis iptal abi vazgectim ev alma durumlari wardi. Abuk subuk insanlar arayinca kafam atti ;D

kardeş normal insanlar ne diyorlar biraz paylaşta gülelim sevaptır

hani belki ilerde senin gibi mod yapıcaz şimiden bilelim ;D

ya geçenlerde bırı aradı adam dıyokı arabayı cok guzel yapmıssın masalah ....tesekkurler sagolun..... bız dmax modıfıyesı yapıyoruz.... eeee.... e sızede satalım bı dmax... yok sagolun tesekkur ederım ...... maıl adresınızı verseydınız bı resımlerını gonderseydım ;D

onu nerde yaptırdın bunu nerde yaptırdın dıe arıyanlar cok komedı ya anlatmakla bıtmez ;D

tolgas' Alıntı:
ya geçenlerde bırı aradı adam dıyokı arabayı cok guzel yapmıssın masalah ....tesekkurler sagolun..... bız dmax modıfıyesı yapıyoruz.... eeee.... e sızede satalım bı dmax... yok sagolun tesekkur ederım ...... maıl adresınızı verseydınız bı resımlerını gonderseydım ;D

onu nerde yaptırdın bunu nerde yaptırdın dıe arıyanlar cok komedı ya anlatmakla bıtmez ;D

normal insanlar çok bilgisiz kardeş sorma bilmezlerki bu sitede 1 yılını dolduran araba konusunda master yapmıştır.

Hayırlısı Tolga, projem var dediğin ev almak mıydı, bende satınca yeni baştan bir araç toplayacaksın sanmıştım

tolga bey sizin araç 2008 mi ? 2008 ise neden sinyaller çamurlukta ? dikizde olması gerekmiyor mu ? acaba 2008 in başlarında makyajsızın bir kısmı satılmaya devam mı etmiş ? bizde 2008 var ama makyajlı. sanırım onların enjektörlerinde de yenilemeler filan varmış...

Ruhsatta 2008 yaziyo ama bnmki biraz degisik bi araba nedense ;D dediginiz gibi enjektorler yeni tip motor yeni tip ama nedense sinyaller aynada degil....yanlis bilmiyosam 2008 den sonra birde aydinlatma paketi var bnm arabada oda yok ;D birde 2006 ve 2007 lerde bildigim kadariyla partikul filtresi yok sadece katalitik konvektor var... Bnmkinde hem katalitik konvektor hemde partikul filtresi war ;D

tolgas' Alıntı:
Ruhsatta 2008 yaziyo ama bnmki biraz degisik bi araba nedense ;D dediginiz gibi enjektorler yeni tip motor yeni tip ama nedense sinyaller aynada degil....yanlis bilmiyosam 2008 den sonra birde aydinlatma paketi var bnm arabada oda yok ;D birde 2006 ve 2007 lerde bildigim kadariyla partikul filtresi yok sadece katalitik konvektor var... Bnmkinde hem katalitik konvektor hemde partikul filtresi war ;D

kardes 171 ve 174 diye 2 motor seçeneği var

2006 nın ilk serilerinde + özellikler var benimki 2006 şubat çıkışlı değişik özellikleri var mesela 3 tane güneşliği var
bazı navaralarda 2 tane çakmaklık olmuyor benimkinde üstünde tapa yerine dc12v yazan tapa ve 1 çakmaklık var
yine 2006 serilerinde gördüm galiba şu yanlara takılan dodikmi desem desemmi bilmiyorum plastik orjinal parçalar var aradım bulamadım güzel gidiyor.

2006 serisinde bursada bir araç gördüm avrupayla ve pathfinderle aynı gögüs çok güzelmiş. almaya niyetlendim biraz fazla yıpranmıştı parasıda fazlaydı vazgeçtim galiba bu benim seri araçta onlarla aynı fakat orta gögüs değişik diğer 2007 den farklı olarak değişik özellikleri var arabanın. cruise control açınca set diye bir yazı oluyor mesela onda yoktu ama şanzımanla alakalı olabilir onu bilmiyorum

tolgas' Alıntı:

belki business edition filandır :D nissana sormak lazım bir ara :D

darktreys' Alıntı:
kardes 171 ve 174 diye 2 motor seçeneği var

2006 nın ilk serilerinde + özellikler var benimki 2006 şubat çıkışlı değişik özellikleri var mesela 3 tane güneşliği var
bazı navaralarda 2 tane çakmaklık olmuyor benimkinde üstünde tapa yerine dc12v yazan tapa ve 1 çakmaklık var
yine 2006 serilerinde gördüm galiba şu yanlara takılan dodikmi desem desemmi bilmiyorum plastik orjinal parçalar var aradım bulamadım güzel gidiyor.

2006 serisinde bursada bir araç gördüm avrupayla ve pathfinderle aynı gögüs çok güzelmiş. almaya niyetlendim biraz fazla yıpranmıştı parasıda fazlaydı vazgeçtim galiba bu benim seri araçta onlarla aynı fakat orta gögüs değişik diğer 2007 den farklı olarak değişik özellikleri var arabanın. cruise control açınca set diye bir yazı oluyor mesela onda yoktu ama şanzımanla alakalı olabilir onu bilmiyorum

2008ler 174lüklerden galiba.ayrıca 2008lerin çakmaklığı yok ya ben bu işi anlamadım :D 2 tane 2008 var biri se biri le ikisinde de çakmaklık yeri boş :smiley: bir kapak bile koymamışlar :D

bir de dikkat ettim 2009ların neredeyse hiç birinin direksiyonunda tuş yok.

mstdgbkn' Alıntı:
2008ler 174lüklerden galiba.ayrıca 2008lerin çakmaklığı yok ya ben bu işi anlamadım :D 2 tane 2008 var biri se biri le ikisinde de çakmaklık yeri boş :smiley: bir kapak bile koymamışlar :D

bir de dikkat ettim 2009ların neredeyse hiç birinin direksiyonunda tuş yok.

2009 4x2 new edition 6 mt ler var en baz modeli. bluetooth var ama direksiyondan kumandalar cruise control vs yok arka koltukta kol dayama yok çok boş bir araba ama bluetoothu var. keşke bendede olsa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR