tolgas' Alıntı:Bende bunu aldim turgay abi aynisi... Bnm aklimdan cikti abi kusura bakma ya ;D
tolgas' Alıntı:ya geçenlerde bırı aradı adam dıyokı arabayı cok guzel yapmıssın masalah ....tesekkurler sagolun..... bız dmax modıfıyesı yapıyoruz.... eeee.... e sızede satalım bı dmax... yok sagolun tesekkur ederım ...... maıl adresınızı verseydınız bı resımlerını gonderseydım ;D
onu nerde yaptırdın bunu nerde yaptırdın dıe arıyanlar cok komedı ya anlatmakla bıtmez ;D
tolgas' Alıntı:Ruhsatta 2008 yaziyo ama bnmki biraz degisik bi araba nedense ;D dediginiz gibi enjektorler yeni tip motor yeni tip ama nedense sinyaller aynada degil....yanlis bilmiyosam 2008 den sonra birde aydinlatma paketi var bnm arabada oda yok ;D birde 2006 ve 2007 lerde bildigim kadariyla partikul filtresi yok sadece katalitik konvektor var... Bnmkinde hem katalitik konvektor hemde partikul filtresi war ;D
tolgas' Alıntı:Ruhsatta 2008 yaziyo ama bnmki biraz degisik bi araba nedense ;D dediginiz gibi enjektorler yeni tip motor yeni tip ama nedense sinyaller aynada degil....yanlis bilmiyosam 2008 den sonra birde aydinlatma paketi var bnm arabada oda yok ;D birde 2006 ve 2007 lerde bildigim kadariyla partikul filtresi yok sadece katalitik konvektor var... Bnmkinde hem katalitik konvektor hemde partikul filtresi war ;D
darktreys' Alıntı:kardes 171 ve 174 diye 2 motor seçeneği var
2006 nın ilk serilerinde + özellikler var benimki 2006 şubat çıkışlı değişik özellikleri var mesela 3 tane güneşliği var
bazı navaralarda 2 tane çakmaklık olmuyor benimkinde üstünde tapa yerine dc12v yazan tapa ve 1 çakmaklık var
yine 2006 serilerinde gördüm galiba şu yanlara takılan dodikmi desem desemmi bilmiyorum plastik orjinal parçalar var aradım bulamadım güzel gidiyor.
2006 serisinde bursada bir araç gördüm avrupayla ve pathfinderle aynı gögüs çok güzelmiş. almaya niyetlendim biraz fazla yıpranmıştı parasıda fazlaydı vazgeçtim galiba bu benim seri araçta onlarla aynı fakat orta gögüs değişik diğer 2007 den farklı olarak değişik özellikleri var arabanın. cruise control açınca set diye bir yazı oluyor mesela onda yoktu ama şanzımanla alakalı olabilir onu bilmiyorum
mstdgbkn' Alıntı:2008ler 174lüklerden galiba.ayrıca 2008lerin çakmaklığı yok ya ben bu işi anlamadım 2 tane 2008 var biri se biri le ikisinde de çakmaklık yeri boş bir kapak bile koymamışlar
bir de dikkat ettim 2009ların neredeyse hiç birinin direksiyonunda tuş yok.