Arama sonuçlarınız

1. volkee

L200 DOĞRU KARARMI

Ynt: L200 DOĞRU KARARMI Eğer pickup alınmaya karar verildiyse, en iyi seçenek şüphesiz L200. Ben alırken de uzun süreler araştırmalar yaptım. Forumları didik didik ettim, yüzlerce kullanıcı ile fikir alışverişi yaptım ve sonuç L200. Bir senedir 4x4 Otomatik en dolu modelini kullanıyoruz...

2. volkee

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Selamlar, öncelikle Mert'e teşekkür etmek istiyorum verdiği tüm değerli bilgiler artı Pm den sordum sorularıma verdiği cevaplar için... Bende L200 projemizi bitirmiş bulunmaktayım, bir kaç ufak ekleme yapmak var aklımda fakat bir süre bu şekilde devam ederek aracın duyacağı...
  3. volkee

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş bulduk arkadaşlar :)

4. volkee

Pick-up'ımın Yedek Lastiğini Çaldılar.. Yenisi için Ne Önlemler Alabilirim?

Ynt: Pick-up'ımın Yedek Lastiğini Çaldılar.. Yenisi için Ne Önlemler Alabilirim? O lastikleri çalanlar birilerine görütüp satıyorlar sonuçta.. Asıl üç kağıtçılar onları alanlar, onlar bilmezmi çalıntı olduğunu anlamazlarmı, tek tek jant lastik elde geliyo hızsız, ya da diyelimki biraz daha...
  5. volkee

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? +1 97 L200 4x4 AT

6. volkee

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk Teşekkür ederim..

7. volkee

2008 L200 Yükseltme Kiti Uygulaması

Ynt: 2008 L200 Yükseltme Kiti Uygulaması Konuya bir süredir mesaj atılmamış sanırım ama yinede yardımı dokunursa diye söyleyeyim.. Forum içinde Mert adlı arkadaşımızın L200 üzerinde yaptığı çalışmalarla ilgili paylaştığı bilgiler sanırım sizin ihtiyaçlarınızın bir bölümüne cevap niteliği...
  8. volkee

Buda Benim L200

Ynt: Buda Benim L200 Vinç hem trafikte karşı tarafın can güvenliği için hemde arazi şartlarında dezavantaj yaratacağı için biraz daha geride konumlandırılmalı kanısındayım. Bunu dışında aracın genel görünü gayet hoş, hayırlı uğurlu olsun..
  9. volkee

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk Birde Almanya'da ki arkadaşın ürün gamında L200 dodikleri bulunurmu acaba? Denedim sayfa bende açılmadı belki geçici bir durum bilemiyorum..

10. volkee

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk Bu tip parçaları Aksaray'da bulmak mümkün olabliyormu acaba? Bilgisi olan araştırmış tecrübe etmiş arkadaşlar varmı acaba?

11. volkee

L200 Arka Kabin

Ynt: L200 Arka Kabin Yükseltme kiti olmaksızın 35 inch lik lastiklerin takıldığı L200 araçlar gördüm ki, sizin bahsettiğiniz boyutlarda hiç bir sorun olmayacaktır.
  12. volkee

2010 L200 INSTYLE 4X4 AT/MT

Ynt: 2010 L200 INSTYLE 4X4 AT/MT Mete beyin en son söylediklerine %100 katılarak bir şey daha eklemek istiyorum, eğerki araç çok ağır off-road şartları ya da ufak çaplıda olsa bir yarış ortamında kullanılmayacak ise otomatik vites araç tercih etmek bana daha amantıklı geliyor zira büyük bir...

13. volkee

L200 Kabin Üstü Roof Rack

Ynt: L200 Kabin Üstü Roof Rack Kişisel düşüncem, çok fazla yakıştıramıyorum ben bu tip görünümü ama sonuçta bu araç kullanım amacına göre tabiki ihtiyaca göre de bu tip aksesuarlar takmayı bazılarımıza zorunlu hale getiriyor zira işlevsellik açısından çok faydalı olacağına eminim, hayırlı...
  14. volkee

Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT

Ynt: Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT Bu tip araçları alırken özellikle markanın ve modelin dünya çapındaki motorsporlarındaki yeri çok önemli bir noktadır. Bunun bence başlıca iki avantajı vardır; 1- Bu tip yarışların bazılarında araçların seri üretim halinde gelen belirli parçaları...
  15. volkee

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar Volkan ben, İstanbul Kadıköy'denim, yıllardır ara ara misafir olarak gezdiğim foruma bir süre önce üye olmuş bulunmaktayım. Otomobil ve motorsporları gerek hobi olarak gerek spor olarak her zaman ilgimi çekmiştir. Dolayısıyla ilk defa olarak spor...

16. volkee

L200 Aldım

Ynt: L200 Aldım allah kaza bela vermesin..
  17. volkee

L200 Aldım

Ynt: L200 Aldım hayırlı uğurlu olsun
  18. volkee

L200 Lastik Seçimi İçin Yardım

Ynt: L200 Lastik Seçimi İçin Yardım Bir aydır araştırıyorum yüzlerce yazı ve test inceledim ve sonunda Cooper Discoverer STT 33x12.5x15 te karar kıldım dolayısıyla tavsiyem bu yönde olacak... Bu tercihi yapmamdaki en önemli nedenlerden biri görünüş ve kendi sınıfında en az ses yapan lastik...

19. volkee

"İşte Budur" Denecek L200 HD Video

Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video Başka bir forumda izlemiştim ama video o kadar güzelki her gördüğümde izliyorum tekrar..
  20. volkee

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Evet çok sevindim adınıza, ilk mesajımdaki fotoda jant göbekleri için olan modellerin resmini koymuştum, sanırım istediğiniz model orada var, oradaki foto Arif'in atölyesinde çekildi..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri