L200 Kabin Üstü Roof Rack

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,758

lokosit

Kamp III
Yer
BALIKESİR
Bugün monte ettirdiğim kabin üstü roof rack
Yaptırmayı düşünenlere fikir olsun diye paylaşıyorum.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler

Ynt: L200 Kabin Üstü Roof Rack

Çok yakışmış güzel gezilerde kullanmanızı dilerim. lastik ölçüleriniz nedir acaba çok güzel doldurmuş.Birde ses ve sürat durumu nasıl acaba? teşekkür ederim.

TECH DEEP' Alıntı:
Çok yakışmış güzel gezilerde kullanmanızı dilerim. lastik ölçüleriniz nedir acaba çok güzel doldurmuş.Birde ses ve sürat durumu nasıl acaba? teşekkür ederim.
Beğenmeniz beni mutlu etti. :smiley:
Lastikler 31x10,5x15, araçta bu lastiklerle 100km de 2lt den falzla yakıt tüketimi arttı, kalkış ağırlaştı, ses çok fazla, 140-150 lere rahat çıkıyor ama asvaltta standart lastiklerin tadı daha başka. Bu lastikleri genelde arazide kullanıyorum.

yakında takacağım ama 1. fotoda görülen roof rack önünde barları birleştiren bir parça var, oraya 4 tane 16cm çaplı sis takmayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

lokosit' Alıntı:
sis lambaları ve 1 adette geri vites lambası takıldı.
Cam hala yok:((

Yahu nedir senin bu camda ki sanssızlığın. :( roof rack güzel olmuş. Neden yolcu kabininin üstüne yapmadın. oraya olmuyormu?

kotu_adam' Alıntı:
Yahu nedir senin bu camda ki sanssızlığın. :( roof rack güzel olmuş. Neden yolcu kabininin üstüne yapmadın. oraya olmuyormu?
Oluyor ama farklı olsun dedim :smiley:
Aramızda kalsın kimse beğenmedi :D

Öne takınca rüzgar sesi yapıyor.

kotu_adam' Alıntı:
Bizim tavan barlarının arasındaki parça önde duruyordu ve içeriye rüzgar sesi geliyordu, daha sonra onu biraz arkaya monte ettim ses kesildi.
Bugün tavan lambalarının bağlantılarınıda yaptırdım. 150 tl e sadece montajı maloldu:((

Kişisel düşüncem, çok fazla yakıştıramıyorum ben bu tip görünümü ama sonuçta bu araç kullanım amacına göre tabiki ihtiyaca göre de bu tip aksesuarlar takmayı bazılarımıza zorunlu hale getiriyor zira işlevsellik açısından çok faydalı olacağına eminim, hayırlı uğurlu olsun. Arka taraf o şekilde kapalı olmamış olsaydı eğer bir önerim olabilirdi ama, sizin pekte seçme şansınız kalmamış bu durumda.

Merhaba Mete bey çok güzel olmuş güle güle kullanın.B
Bende düşünüyordum sizingibi kabin üzerine hatta sordum kaç kg taşır diye 25-30 kg dan 70-80 kg arası diyenler oldu.Ben kabini akdemirlerden almıştım onlarada sordum 50-60 kg dediler.Sizin böyle bir araştırmanız oldumu?Gerçi şimdi arabayı satmayı düşünüyorum.Yinede bilgi için ölçü ve sepet fiyatını özelden atabilirseniz sevinirim.
Cam olayı nedir galiba gözden kaçtı cam döken tanıdık ustalar var adamı üzmezler isteseniz yardımcı olabilirim.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Mete bey çok güzel olmuş güle güle kullanın.B
Bende düşünüyordum sizingibi kabin üzerine hatta sordum kaç kg taşır diye 25-30 kg dan 70-80 kg arası diyenler oldu.Ben kabini akdemirlerden almıştım onlarada sordum 50-60 kg dediler.Sizin böyle bir araştırmanız oldumu?Gerçi şimdi arabayı satmayı düşünüyorum.Yinede bilgi için ölçü ve sepet fiyatını özelden atabilirseniz sevinirim.
Cam olayı nedir galiba gözden kaçtı cam döken tanıdık ustalar var adamı üzmezler isteseniz yardımcı olabilirim.
Kalın sağlıcakla.
Teşekkürler Niyazi Bey
Benim demirci bir arkadaşıma netten bazı örnekler gösterdim ve en uygununu yap dedim. Ölçüyü aracın üzerinde aldık. İsterseniz ölçüp buraya yazabilirim ama sizin aracınızın ölçüsü farklı olabilir.
Arkadaş 250 tl istedi bende hadi len deyip 100tl attım:smiley:) aslında onuda vermezdim ama firinlı boya var ve bükme işini başka yerde yaptırdı.
Ağırlık olarak zaten kendisi 30-35 kg var. ben üstüne en fazla 31x10,5x15 mt stepneyi atıyorum. Tatile giderkende itim kabine, bagajlarda tavana yerleşiyor:smiley:)

Aslında beğenmeyen arkadaşlar yakından görseler fikirleri değişir. :D

Benim kabin adanada akdenizfibersan da takılmıştı. bu sene kar yağdığı gün cam yapışmış ve açarken kırılmıştı. 2,5 ay kadar arka cam açık gezdim .Akdenizfibersan cam temininde sorun yaşadığından gecikme oldu. Şimdi bu sorun ortadan kalktı. 175 +kdv e gönderdiler.

Merhaba Mete bey, benimde niyetim var hemde birkaç aydır kabin üstü için araştırma yapıyordum siz önce yaptınız gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullanın.Ben başka araç almak için arabamı satmak niyetindeyim iki araba ağır olur minibüs alacağım 17+1 personel servisi için bakalım kısmet ne olur.Şimsilik erteledim sepet işini.
Şaka bir yana gerçekten çok güzel olmuş peki tavandaki bar lar içerden vidalı sızdırma yapıyormu acaba fark ettinizmi.Bende bar yok satmazda yaparsam ilk önce 4x6 profilden bir bar yapıp onun üzerine devam etme niyetindeyim.Lambalar için arka sislerden alıp döşeme altından gidip somunu tornacıda deldirip kabloyu ordan geçirmek niyetindeyim kısmet bakalım ne olur.
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR