Beğenmeniz beni mutlu etti.TECH DEEP' Alıntı:Çok yakışmış güzel gezilerde kullanmanızı dilerim. lastik ölçüleriniz nedir acaba çok güzel doldurmuş.Birde ses ve sürat durumu nasıl acaba? teşekkür ederim.
lokosit' Alıntı:sis lambaları ve 1 adette geri vites lambası takıldı.
Cam hala yok(
Oluyor ama farklı olsun dedimkotu_adam' Alıntı:Yahu nedir senin bu camda ki sanssızlığın. roof rack güzel olmuş. Neden yolcu kabininin üstüne yapmadın. oraya olmuyormu?
lokosit' Alıntı:Oluyor ama farklı olsun dedim
Aramızda kalsın kimse beğenmedi
Öne takınca rüzgar sesi yapıyor.
Bizim tavan barlarının arasındaki parça önde duruyordu ve içeriye rüzgar sesi geliyordu, daha sonra onu biraz arkaya monte ettim ses kesildi.kotu_adam' Alıntı:
Teşekkürler Niyazi Beysisdagili61' Alıntı:Merhaba Mete bey çok güzel olmuş güle güle kullanın.B
Bende düşünüyordum sizingibi kabin üzerine hatta sordum kaç kg taşır diye 25-30 kg dan 70-80 kg arası diyenler oldu.Ben kabini akdemirlerden almıştım onlarada sordum 50-60 kg dediler.Sizin böyle bir araştırmanız oldumu?Gerçi şimdi arabayı satmayı düşünüyorum.Yinede bilgi için ölçü ve sepet fiyatını özelden atabilirseniz sevinirim.
Cam olayı nedir galiba gözden kaçtı cam döken tanıdık ustalar var adamı üzmezler isteseniz yardımcı olabilirim.
Kalın sağlıcakla.