"İşte Budur" Denecek L200 HD Video

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gavurdaglı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,037
Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video

sayın gavurdağlı yakıt tüketiminiz bana göre fazla.ben kendiminkini bile cok görüyorum çünki.265-75-16 bfg at lastikler ile 110-120 km ortalama hız ile virajlı dağ cıkış inişli yani düz olamayan yolda en son 150 tl ile 500 km yaptım,mazot lt. 3.14 tl.yani 100 km de 9.5 lt.

Etiketler

nitroces' Alıntı:
sayın gavurdağlı yakıt tüketiminiz bana göre fazla.ben kendiminkini bile cok görüyorum çünki.265-75-16 bfg at lastikler ile 110-120 km ortalama hız ile virajlı dağ cıkış inişli yani düz olamayan yolda en son 150 tl ile 500 km yaptım,mazot lt. 3.14 tl.yani 100 km de 9.5 lt.

Yalın bey,

Tamamen haklısınız. Bu tüketimin sebebi lastik olabilir mi? veya çözüm nedir.

lastiklerin orjinal boyutlarından büyük olması asvalt AT Mt olması tabiki etkiler.ancak 100 km en fazla 1-1.5 lt etkiliyor.

eğer yakıtın fazla olduğunu düşünürsanız enjektor sistemini bence bir kontrol ettirin.yanmayan gazların tekrar motora geri dönderip yakılmasını sağlayan sisteminde kontrol edilmesi gerekir.
aracınız 2. el ise sizden önceki sahipleri dizel yakıtının euro veya kırsal motorin olmasını pek önemsememiş olabilirler.o yüzden yakıt yakıtın yanması ve mekanik enerjiy dönddüğü sistemi kontrol ettirmenizde fayda var.

kolay gelsin.

Video çok hoşuma gitti.bu aracın başka fotografları yada videoları var mı acaba ?

http://www.youtube.com/watch?v=rZQAGAxq8lc&feature=related

güzel bir video paylaşmak istedim..
L200 gerçekten çok kabiliyetli bir araç

Güzel video ama öncelikle aracı neden geri geri çektiklerini anlayamadım, öndeki aracın sudan çıktıktan sonra konteyner'in bulunduğu noktadan sonra sağa veya sola dönmek zorunda kalacağı için çekilen aracın da (fizik kuralları gereği) farklı bir yöne gitmek isteyeceği açıktı. Zaten çekilen aracın kontrolünü öndeki araç konteyner'in oraya gelip dönmek zorunda kalınca kaybettiler. Strap bu kadar uzun olunca 2 tonluk aracı kontrol edemediler tabii ki. Arcın kontrolünü kaybetmeye başladıkları yerden önce durup stap'i kısaltmaları ve dik açıyı bozmamaları gerekirdi.

Niye böyle bir şey denediler anlamadım, eğlence için yapmışlar sanırım... pahalı bir eğlence :eek:

Başka bir forumda izlemiştim ama video o kadar güzelki her gördüğümde izliyorum tekrar..

aracın performans ı çok düşük olmuş yeterince yüksek değil biraz abartı olacak ama ben bunların geçtiği yerlerden torosla geçerim hem hafif olunca o kadar çamurada batmaz bağzı yelerdede bir onuz atmak yeterli olur aracın altı okadar uğraşmalarına rağmen alçak kalmış ve üzerini fazladan birsürü süs demiriyle gereksiz ağırlaştırma yapmışlar

Önce hayırlı olsun kazasız belasız kullanın diyeyim. Video, kurgu çok güzel, ancak vay haline genç ağaçların olmuş. Daha dikkatli olmakta fayda var, eğlenicez diye zaten yarısından çoğu yakılmış yurdum doğasına zarar vermemek lazım.
Araç yakış değerleri bana göre de yüksek geldi. Geçen hafta Sakaryadan alıp İzmir'e getirdiğim 4x4 Oto. 2008 L200'üm 8Lt gibi bir ortalamayla giderken (85-95km/h), ee ama yeter diyip gazlamam sonucu 9,4lt'lere kadar çıktı arada. Ancak 50.000km bakım öncesi ve sonrası şehir içinde bile 8,8-10,5 gibi değerlerim oldu. Üzerinde Michelin Crossterrain 245/65/17 orjinal lastik ve jant vardı. Lastikler dün değiştirildi. Malumunuz 17 jantta çok alternatif yok. E asfaltta ses de istemiyorum, daha off-road'un off'unu öğrenmeden de iddalı lastik almayalım önce alışalım diye 265/65/17 Pirelli Scorpion ATR alıp taktım. Derhal denemeler yapıldı tabii. Dün İzmir'deki yoğun yağış fırsat oldu, istikamet, servis sonrası Karagöl yolu oldu. 3-4 kendimce iddalı denemem fevklade tatminkar bir şekilde tamamlandı. Buna rağmen arazide yakıt 10-11,5lt değerleri arasında gidip geldiğini göze alırsak sizin aracın yakışının bir kontrole ihtiyacı olabilir. BU arada bu yeni lastiklerle şehir içi de direk 1,5 lt arttı. Oldu 9,6-11,5lt. Eh o kadar olacak "Aslan besleyen ne yediğine bakmaz".
Arka kapak çok şık, eğer ilerde ben de taktırmaya karar verirsem modeli bu olur.

Keyifli kmler dilerim.

sizin aracınız lüx değil otomatik vitesli araçlarda difransiyel kilidi olmuyor jantlarınız normal boyutunda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR