Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video
Önce hayırlı olsun kazasız belasız kullanın diyeyim. Video, kurgu çok güzel, ancak vay haline genç ağaçların olmuş. Daha dikkatli olmakta fayda var, eğlenicez diye zaten yarısından çoğu yakılmış yurdum doğasına zarar vermemek lazım.
Araç yakış değerleri bana göre de yüksek geldi. Geçen hafta Sakaryadan alıp İzmir'e getirdiğim 4x4 Oto. 2008 L200'üm 8Lt gibi bir ortalamayla giderken (85-95km/h), ee ama yeter diyip gazlamam sonucu 9,4lt'lere kadar çıktı arada. Ancak 50.000km bakım öncesi ve sonrası şehir içinde bile 8,8-10,5 gibi değerlerim oldu. Üzerinde Michelin Crossterrain 245/65/17 orjinal lastik ve jant vardı. Lastikler dün değiştirildi. Malumunuz 17 jantta çok alternatif yok. E asfaltta ses de istemiyorum, daha off-road'un off'unu öğrenmeden de iddalı lastik almayalım önce alışalım diye 265/65/17 Pirelli Scorpion ATR alıp taktım. Derhal denemeler yapıldı tabii. Dün İzmir'deki yoğun yağış fırsat oldu, istikamet, servis sonrası Karagöl yolu oldu. 3-4 kendimce iddalı denemem fevklade tatminkar bir şekilde tamamlandı. Buna rağmen arazide yakıt 10-11,5lt değerleri arasında gidip geldiğini göze alırsak sizin aracın yakışının bir kontrole ihtiyacı olabilir. BU arada bu yeni lastiklerle şehir içi de direk 1,5 lt arttı. Oldu 9,6-11,5lt. Eh o kadar olacak "Aslan besleyen ne yediğine bakmaz".
Arka kapak çok şık, eğer ilerde ben de taktırmaya karar verirsem modeli bu olur.
Keyifli kmler dilerim.