"İşte Budur" Denecek L200 HD Video

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gavurdaglı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,041
Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video

kaçkar makinanın facebook grubu, burada uygulamalar var
http://www.facebook.com/group.php?gid=345441644450

Etiketler

merhabalar gavurdağlı aracın hayırlı uğurlu olsun. güle güle bol çamurlu günlerde kullan. inşallah aracın güzel olur. standart ve gelecekte yapacağın modifikasyonları bizlerle paylaşırsan sevinirim.

bu arada merhabalar yalın bey, siz aracınızı tarık(bull) bey ile aynı şekildemi yükslettiniz ve eğer faklı ise nasıl, nerde ve kaça yaptırmış olduğunuzu paylaşırmısınız. bende tarık beyden alt koruma alıp takacağım.

FREE LANDER SALİH' Alıntı:
merhabalar gavurdağlı aracın hayırlı uğurlu olsun. güle güle bol çamurlu günlerde kullan. inşallah aracın güzel olur. standart ve gelecekte yapacağın modifikasyonları bizlerle paylaşırsan sevinirim.

Salih bey, Güzel temmenileriniz için teşekkür ederim. Tabiki resimleri paylaşırım. İşe kabinden başlıyorum.

gavurdaglı' Alıntı:
Salih bey, Güzel temmenileriniz için teşekkür ederim. Tabiki resimleri paylaşırım. İşe kabinden başlıyorum.
Kabini nereden almayı düşünüyorsun? Aracın kaç model? Kaça maloldu ve foto yayınlarmısın?

tarık beyin nasıl yukseltiğini bilmiyorum ancak ben nasıl yükseltiğimi mitsubishi bölümünde anlatmıştım.ön helezon ve arka makasların altına demir takoz koydum .akşehir -konya da yasıyorum burada sanayıde arkadaslar var onlar yaptılar.

Photo-0013.jpg

merhaba yalın bey, tarık beyde süspansiyonların üstüle bağlantı noktasına parça koymuş yanlış hatırlamıyorsan 4cm galiba aracın kullanımı biraz sertleştiğini söylemişti. bende kışa doğru yükseltmeyi düşünüyorum.

aparatın boyu 4cm mi? yoksa yapılan işlemden sonra mı 4 cm yükselmiş.eğer 4cm lik bir aparat istiyorsan bende var .ben su an 2.5 cm likleri kullanıyorum.

istersen fiyat konusunda yardımcı olurum.1 e 1 uyumlu dur.

Photo-0002.jpg

Photo-0003.jpg

Photo-0006.jpg

yalın bey sevinirim 4cm lik parça sonrasında kullanım sertleşiyormu? fiyat olarak ne düşünüyorsunuz özelden veya burdan bildirebilirseniz sevinirim.

lokosit' Alıntı:
Kabini nereden almayı düşünüyorsun? Aracın kaç model? Kaça maloldu ve foto yayınlarmısın?

selam,

Aracım 2007 model 4x4 lüx modeli, 69000 km de, aracın üzerinde R16 70 265 lastik var.

Aracı aldığımda üzerinde full box vardı. Mar oto Eyüp ta ikinci el kabini buldum. Full boxı söktürüp, resimdeki kabini taktırdım. Çokta şık oldu. Bu konuyu açmama vesile olan 1 sayfadaki aracın kabini ile aynı. Birinci değişimi gerçekleştirmiş olduk.

İkinci sırada lastik değişimi var. Lastik olarak silverstone R16 70 245 AT 117 takmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı beklerim.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

l200-5.jpg

IMG_1162.jpg

IMG_1343.jpg

gavurdaglı' Alıntı:
selam,

Aracım 2007 model 4x4 lüx modeli, 69000 km de, aracın üzerinde R16 70 265 lastik var.

Aracı aldığımda üzerinde full box vardı. Mar oto Eyüp ta ikinci el kabini buldum. Full boxı söktürüp, resimdeki kabini taktırdım. Çokta şık oldu. Bu konuyu açmama vesile olan 1 sayfadaki aracın kabini ile aynı. Birinci değişimi gerçekleştirmiş olduk.

İkinci sırada lastik değişimi var. Lastik olarak silverstone R16 70 245 AT 117 takmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı beklerim.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Aracın çok güzel görünüyor. Allah kaza bela vermesin.
Aracının lux olduğuna eminmisin? Çünkü lux versiyonunda jantlar 17 inch.
Jantlarını gösteren bir foto yokmu?
Aracında astc (esp) varmı? Diff lock varmı?
Arka camlar filmlimi yoksa orijinal renkli cammı?
Kabin çok yakışmış.
245/70/16 lastik orijinal lastiğidir. Yakıt tüketimi az olur ama araziye gireceksen biraz daha yüksek lastik taksan iyi olur. Ama yakıt tüketimi 1-2lt artar.

lokosit' Alıntı:
Aracın çok güzel görünüyor. Allah kaza bela vermesin.
Aracının lux olduğuna eminmisin? Çünkü lux versiyonunda jantlar 17 inch.
Jantlarını gösteren bir foto yokmu?
Aracında astc (esp) varmı? Diff lock varmı?
Arka camlar filmlimi yoksa orijinal renkli cammı?
Kabin çok yakışmış.
245/70/16 lastik orijinal lastiğidir. Yakıt tüketimi az olur ama araziye gireceksen biraz daha yüksek lastik taksan iyi olur. Ama yakıt tüketimi 1-2lt artar.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Aracın ruhsatında bile lüx yazıyor.
Aracımda ASTC ve Dif lock var.
Kabinin camı orjinal olabilir. Çok iyi incelemedim.
Üzerindeki lastik ile bu hafta 560 km yolu 200 TL ye kat ettim. Bu rakam bana baya yüksek geldi. Ortalama 12,5 litre yakıt tüketimi oldu. Benim gibi gezmeyi seven birisinin bütçesine olumsuz etki edecek gibi... Bu tüketim %80 otoyol, Saatte 130 km, %20 hafif arazi ,Yakıt tüketimini normal mi? yakıt ekonimisi konusunda tavsiyeniz ne dir.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

IMG_1160.jpg

18042010542.jpg

IMG_1230.jpg

IMG_1234.jpg

@gavurdağlı
Aracınızın jantlarına bakarsanız intense modeli gibi, yani benim ve yalın beyin aracının aynısı. Belki aracın jantları değişmiş olabilir.
Birde bizim araçlarda ya astc oluyor, yada difflock. İkisi bir arada olmaz.
Bunu direksiyonun solunda bulunan butonların fotoğrafını çekerseniz daha kesin söylerim.
Yakıt durumlarından çok çekindiğim için asvaltta 245/70/16 kullanıyorum, ortalamam 7-8lt arası değişiyor. Arazide 31.10,5.15 MT lastik kullanıyorum ve bu lastik ile asvalt ortalamam 9,5-10lt/100km. Arazide ise 15lt/100km ila 30lt /100km kadar çıkarttım :D

lokosit' Alıntı:
@gavurdağlı
Aracınızın jantlarına bakarsanız intense modeli gibi, yani benim ve yalın beyin aracının aynısı. Belki aracın jantları değişmiş olabilir.
Birde bizim araçlarda ya astc oluyor, yada difflock. İkisi bir arada olmaz.
Bunu direksiyonun solunda bulunan butonların fotoğrafını çekerseniz daha kesin söylerim.
Yakıt durumlarından çok çekindiğim için asvaltta 245/70/16 kullanıyorum, ortalamam 7-8lt arası değişiyor. Arazide 31.10,5.15 MT lastik kullanıyorum ve bu lastik ile asvalt ortalamam 9,5-10lt/100km. Arazide ise 15lt/100km ila 30lt /100km kadar çıkarttım :D

Mete bey,

Aracın resmini aşağıya koydum. Ayrıca araçta orjinal deri döşeme var. Bildiğim kadarı ile 2007 modellerin lüx lerinde deri döşeme mevcut.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

19042010594.jpg

19042010591.jpg

19042010595.jpg

Evet aracınız intense lux otm, ralliart ve sunroof da varsa magnum diyeceğim. :smiley:
Aracınızda astc var ama difflock yok. lsd var.
Aracınızın jantlarında gariplik var. 17inch jant lux versiyonlarda standart. Sizin araçtaki jantlar intense jantı. Muhtemelen değiştirmişler.
Zaten 16inch jant sadece intensede var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR