4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhan19 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,523
Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

orhan19' Alıntı:
Merhabalar geçen hafta www.partsystems.de vermiş oldugum fren diskleri ve balata siparişim bir hafta sonra elime ulaştı türkiyede servis haricinde tedarik edemedim serviste balata disk fiyatı tam 900 tl idi almanyadaki bu arkadaştan korgo dahil bana maliyeti 320 tl oldu kargoya verdigi tarihten itibaren bana verdigi kargo nosuyla ( gls global ) kargo akibetini takip edebildim korgo bugun saat 15.30 da ulaştı saat 14.00 de kendisi beni arayarak güle güle kullanın dileklerini iletti ,ihtiyaç duymanız halinde arayın gerçekten ilgili bir şahıs.tüm araç parçalarını temin edebilecegini söylüyor .

orhan bey bu parçalar orjinalmi yan sanayimidir.??yan sanayi ise nere üretimidir acaba ??

selamlar.

Etiketler

haberimiz olsun bi işaret koyalım

çaglar bey merhabalar parçalar alman malı tüm avrupa üretim sertifikaları var orjinalden farkı yok

öğlen bende diskler için mail attım az önce cevap geldi yoldaymış kendısı malzemelerın var olduğunu söyledi aksam detaylı bir mail ile cevap vereceğim dedi...

çaglar bey parça sıfır olacak diye birşey yok çıkma parçalarda var birçok aracın ben biraz önce cruise control sordum motordan kola kadar 100 € dedi türkiyede sordum sırf kolu 300 tl toplamı 1400 tl .

Az önce arkadaşı bende aradım. İstediğim parça elinde yokmuş ama şasi numarasını gönderirsem araştıracağını söyledi oldukça ilgili bir arkadaş. Telefon numarasını çok aradım, sizde aramayın diye buyurun numarası 0049 421 577 16 801 Bu arada arkadaş Bremende imiş orada tanıdıkları olan varsa gelip-giderken kargo parasız ve gümrük derdi olmadanda malzeme getirtilebilir diye düşünüyorum.

Bir işaret te benden ;D
Ekim ya da Kasım gibi Almanya da olacağım bir tanışmakta fayda var....

merhabalar 9 haziran akşamı pajero 3.2 did aracım için panel gösterge camını savaş gürkan beye şipariş ettim 12 haziran cumartesi öğleüzeri siparişim geldi orjinal mitsubishi marka türkiye mitsubişhi fiyatının yarısına kargo dahil hemde Türkiyede parça yok siparişi ver bekle artık ne zamana gelirse ?

Bu tip parçaları Aksaray'da bulmak mümkün olabliyormu acaba? Bilgisi olan araştırmış tecrübe etmiş arkadaşlar varmı acaba?

Birde Almanya'da ki arkadaşın ürün gamında L200 dodikleri bulunurmu acaba? Denedim sayfa bende açılmadı belki geçici bir durum bilemiyorum..

http://www.partsystems.de/ mesaj atın size dönecektir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri