Arama sonuçlarınız

1. Y

2012 İSOFF Challenge 2. Yarışı, (Ayak)

Ynt: 2012 İSOFF Challenge 2. Yarışı, (Ayak) KEYİFLİ BİR ORGANİZASYON. İSOFF KALİTESİ ORTADA . ALLAH KAZA BELA VERMESİN. HAYIRLI YARIŞLAR , BOL ÇAMURLAR VE BOL EĞLENCELER.

2. Y

MTA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR

Ynt: MTA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR selam dostlar, bu ihaleye katılmayı arzu etmiştim. toyota lj 70 araçlar 1-8500 1-10500 4- 11500 tl civarı muammen bdelden satışa çıkacaktı. duyduğum kadarı ile 17000 tl den satılmışlar. ancak doğru bilgi edinen arkadaşlardan bilgi...
  3. Y

İzmirdeki bu araç için yardım

Ynt: İzmirdeki bu araç için yardım araç bakımlı gözüküyor. servis kontrollerini yaptırdıysanız niyetiniz önemli. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

4. Y

................... MTA ' da 6 ADET TOYOTA LC 70 ihalesi.........

Ynt: ................... MTA ' da 6 ADET TOYOTA LC 70 ihalesi......... Vallaha dostum ben çok niyetlendin ancak dediğin üzere vakit çok geçti. fiyat maliyeti için çalışamadım. araçlardan biri 8.500 , diğeri 10.500 diğer dördü 11.500 yaklaşık muammen bedeller ile satışa çıkıyormuş...
  5. Y

Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 :)

Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 :) Paylaşımınız için teşekkür ederim. Haftaya MTA ihalesinde satılacak araçlar var. Açıkçası ilgimi çekiyor. Bu ihalelerde araç bedelleri ne civardadır?

6. Y

................... MTA ' da 6 ADET TOYOTA LC 70 ihalesi.........

Ynt: ................... MTA ' da 6 ADET TOYOTA LC 70 ihalesi......... Merhaba Mustafa bey , bu araçların ihale bedelleri hakkında bilginiz varmı? girersek ne teklif etmeliyiz?

7. Y

Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 :)

Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 :) Kolay gelsin üstad Allah kazasız belasız zevkle kullanmayı ve tadını çıkartmayı nasib etsin. Bende 2 senedir arayış içindeydim ve sonunda fj 70 te karar kıldım ve MTA çıkışlı araçlara bakıyorum. Biri üzerine yoğunlaştım ancak 23-25 bin...
  8. Y

Land cruiser v8 vs mitsubihi pajero

Ynt: Land cruiser v8 vs mitsubihi pajero diğer başılklarınızı okuyordum , yeni aracınız hayırlı olsun çok güçlü gözüküyor. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin. Evet istanbuldayım. Zaten düşündüğüm pajeroyu alırsam sizlerden yardım isteyeceğim. Araziye çıkar bir hale geldiğinde de...
  9. Y

Land cruiser v8 vs mitsubihi pajero

Ynt: Land cruiser v8 vs mitsubihi pajero Merhaba Kürşat bey , Sitede olduğunuzu gördüm , konulara olan hakimiyetiniz üzerine bir konuyu danışmak isterim. Keza hep sorulanlardan farklı değil. Ama camiayı sürekli takip eden ama içine girmemiş bir potansiyel offroad tutkunuyum. Uzun süredeir takip...

10. Y

Feroza Hakkında Bilgi - Yardım

Ynt: Feroza Hakkında Bilgi - Yardım Tayfun bey teşekkür ederim takip etmekteyim ve vakit bulduğum an sizlere misafir olmaktan zevk duyarım. Hayırlı günler

11. Y

Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010) Dostlara selam. Yeni üyeyim ve üç kapı 90 model 2,6 bir araçla ilgileniyorum.Alabilirsem mutlulukla katılacağım.Seviler yılma
  12. Y

Berlin Gezi Notları

Ynt: Berlin Gezi Notları Sevgili Dura seyahate gitmeden sizinle kıscık yazışmıştık. 2006 yılında bir ay kadar ben de eşim ve kızım irem ile birlikte Berlin de kalmıştım. Gerçekten muhteşem bir şehir. Her köşesinde tarih yatıyor ki geçirdiği tüm yıkımlara rağmen tüm geçmişlerine sahip çıkmışlar...

13. Y

Berlin Gezi Notları

Ynt: Berlin Gezi Notları Sevgili Dura seyahate gitmeden sizinle kıscık yazışmıştık. 2006 yılında bir ay kadar ben de eşim ve kızım irem ile birlikte Berlin de kalmıştım. Gerçekten muhteşem bir şehir. Her köşesinde tarih yatıyor ki geçirdiği tüm yıkımlara rağmen tüm geçmişlerine sahip çıkmışlar...
  14. Y

Feroza Hakkında Bilgi - Yardım

Ynt: Feroza Hakkında Bilgi - Yardım Selam dostlar, Bende yeni üyeyim, Diğer tüm yeniler gibi bende araç arayışı içindeyim. Omu , bumu şumu derken bu gün tesadüfen ferozacı arkadaşların gezileri ile feroza derinliklerine indim ve araç baya ilgimi çekti. Şu andan itibaren bir feroza arayışı...
  15. Y

Toyota Hilux (1987) Hakkında Bilgiler

Ynt: Toyota Hilux (1987) Hakkında Bilgiler Merhaba Vedat bey , Bende arayış içinde olan yeni bir üyeyim. Son dönemlerde İLGİ İLE İNCELEDİĞİM ARAÇLARDAN BİRİ Toyota Hlux . Benimde merak ettiğim aracın arazide (orta seviyede arazide) performansı. Yani bir land rover defender kadar başarılımı...

16. Y

Mitsubishi Pajero Pinin Hakkında Bilgi Rica Ediyorum

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Hakkında Bilgi Rica Ediyorum Öncelikle ilginize teşekkür edrim. Benim de üzerinde durduğum araç kısa şase pajero aslında , ama dikkatimi çekti ve acaba pinin le arasında bir fark varmı , varsa nelerdir diye bir bilene sorup fikir almak istedim. cevaplarınız sonucu...
  17. Y

Mitsubishi Pajero Pinin Hakkında Bilgi Rica Ediyorum

Merhabalar Gezenbilir dostları, Çok yeni bir üyeyim ve offroad hakkında her türlü bilgiyi siteden okuyor ve öğrenmeye gayret ediyorum. Bu arada kendime uygun bir araç aramaktayım. Özellikle üzerinde durduğum araçlar Defender ve Mitsubishi Pajero. Fakat araştırırken Mitsubishi Pinin pek...
  18. Y

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları Merhabalar, çok yeni bir üyeyim ve olayın en başındayım, yani şu an gıpta ile izliyorum. Fakat araçları modifiye edip bu güzel görüntüleri bizlere yollayan dostların emeğine sonsuz teşekkürler. Allah kaza bela vermeden zevkle kullanmanızı nasip etsin ve...

19. Y

Berlin Gezisi

Ynt: Berlin Gezisi Merhaba Hasan bey , 2006 yılında bir ay kaldım. Çok güzel bir şehir. Havalar çok soğukmuş, fakat ne olursa olsun programlı bir şekilde sürekli gezin. Kanallar , saraylar , hatta Bergama Müzesini kesinlikle gezin. Çok istememe rağmen ikinci vize talebimde ret aldım . Artık...
  20. Y

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar , Adım Yılma BERİK, Küçük bir hizmet şirketim var. Meslek lisesi motor bölümü mezunuyum. Uzun süre ağır iş makineleri üzerine çalıştım. Bu sebeple askerliğimde de tüm arazi araçları ile yoğun olarak ilgilendim. Askerliğimi Çerkezköy de yaptım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri