yilma' Alıntı:Merhabalar,
çok yeni bir üyeyim ve olayın en başındayım, yani şu an gıpta ile izliyorum. Fakat araçları modifiye edip bu güzel görüntüleri bizlere yollayan dostların emeğine sonsuz teşekkürler. Allah kaza bela vermeden zevkle kullanmanızı nasip etsin ve cebinize güç versin. Bu arada araçlar üzerindeki ekstaralarla ve yapılan modifiyelerle muayeneden geçebiliyorlarmı ? bunu çok merak ediyorum. bu işin bir usulü varmı acaba ? biraz bilgi verebilirseniz sevinirim. Herkese hayırlı sürüşler dilerim.
Bu araç büyük olasılıkla takılmıştır çamura..kendi başına kurtulamaz gibitolgameltem' Alıntı:
[attachment=1]
Baran 54' Alıntı:... işte işte hayalim üstte ve ben b enim araç demiştim. ;D ama o bıraz mutasyona uğramış gibime geldi. ;D ;D ;D
asem spor' Alıntı:Bu araç büyük olasılıkla takılmıştır çamura..kendi başına kurtulamaz gibi
teşekkur ederim yanlız arazide krmak kolay oluyor ama tamiride cok kolay oluyor . ;D tampon macunu ve boya yada ypıştırmayla eski haline dönüyor. ;DByEscobar' Alıntı:Aracın Arka tamponu harikaymış ya çıkıntılı süper...!