pancarmotorcu
ONLY ?????? CAN DO IT
Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları
hayırlı olsun aracınız çok tuttum güzel gözüküyor acaba orjinelden deri döşmemi araç birde bagaj barları olsa süper olucakmış.. ;D ;DTempus' Alıntı:Buda benim yeni yaramaz çocuk
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
Baran 54' Alıntı:hayırlı olsun aracınız çok tuttum güzel gözüküyor acaba orjinelden deri döşmemi araç birde bagaj barları olsa süper olucakmış.. ;D ;D
tekrar hayırlı olsun inanın kazasız belasız ve bol çamurlarda kullanın en içten dileğim 5 kapı larda orj deri pek bulunmuyor dikkatimi çekmişti ;D ;D hayırlı geziler belki birgün beraber gezeriz............ ;DTempus' Alıntı:tesekkurler, evet orjicalden deri doseme. Bagaj bari aramaya basladim bulursam takicam orjinalini
Baran 54' Alıntı:tekrar hayırlı olsun inanın kazasız belasız ve bol çamurlarda kullanın en içten dileğim 5 kapı larda orj deri pek bulunmuyor dikkatimi çekmişti ;D ;D hayırlı geziler belki birgün beraber gezeriz............ ;D
selamlar,Tempus' Alıntı:Buda benim yeni yaramaz çocuk
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
asem spor' Alıntı:selamlar,
aracınız cok güzel...yandan gelen ince halat bağlantılarını kaportayı delerekmi yaptınız bende kendi aracıma yapmayı düşünüyorum
figo' Alıntı:Kürşad tekrar hayırlı olsun.
LR çıkartmaları gelince suzikiyi süslersin artık ;D ;D ;D
Gezenbilirin en uzun listesi 8)http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17734.880
alto' Alıntı:Kürşat beyhayırlı olsun arabanız çok güzel duruyor özellikle ön tampon ve alt koruma çok yakışmış