Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 493
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,957
Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

28604450004_large.jpg
28604450005_large.jpg

Etiketler

Yeni GV sahibi olarak ben çok beğendim. Gerçi yurt dışı fiyatı vinçle beraber 1900$ buluyor ama eminim bizde de aynısınısını yapacak yetenekte ustalarımız vardır.

1.jpg

2.jpg

oldukca uğraşılmış,
sanki lambaların ön cercevesi gereksiz olmuş tamponun şaseye binmesi kıvrımlarıda cok başarılı....

Buda benim yeni yaramaz çocuk :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_4594.jpg

IMG_4631.jpg

IMG_4673.jpg

IMG_4677.jpg

IMG_4679.jpg

Tempus' Alıntı:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
hayırlı olsun aracınız çok tuttum güzel gözüküyor acaba orjinelden deri döşmemi araç birde bagaj barları olsa süper olucakmış.. :D ;D ;D

Baran 54' Alıntı:
hayırlı olsun aracınız çok tuttum güzel gözüküyor acaba orjinelden deri döşmemi araç birde bagaj barları olsa süper olucakmış.. :D ;D ;D

tesekkurler, evet orjicalden deri doseme. Bagaj bari aramaya basladim bulursam takicam orjinalini :smiley:

Tempus' Alıntı:
tesekkurler, evet orjicalden deri doseme. Bagaj bari aramaya basladim bulursam takicam orjinalini :smiley:
tekrar hayırlı olsun inanın kazasız belasız ve bol çamurlarda kullanın en içten dileğim 5 kapı larda orj deri pek bulunmuyor dikkatimi çekmişti :D :D ;D ;D hayırlı geziler belki birgün beraber gezeriz............ ;) :D ;D

Baran 54' Alıntı:
tekrar hayırlı olsun inanın kazasız belasız ve bol çamurlarda kullanın en içten dileğim 5 kapı larda orj deri pek bulunmuyor dikkatimi çekmişti :D :D ;D ;D hayırlı geziler belki birgün beraber gezeriz............ ;) :D ;D

cok tesekkurler tabiki gezeriz :smiley:

Tempus' Alıntı:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
selamlar,
aracınız cok güzel...yandan gelen ince halat bağlantılarını kaportayı delerekmi yaptınız bende kendi aracıma yapmayı düşünüyorum

asem spor' Alıntı:
selamlar,
aracınız cok güzel...yandan gelen ince halat bağlantılarını kaportayı delerekmi yaptınız bende kendi aracıma yapmayı düşünüyorum

teşekkürler, ön bağlantı zaten tampon far korumadan ust bağlantıda tavan yan çıtasına vidalı.

Kürşat beyhayırlı olsun arabanız çok güzel duruyor özellikle ön tampon ve alt koruma çok yakışmış :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR