Ynt: Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70
yilma' Alıntı:
Kolay gelsin üstad Allah kazasız belasız zevkle kullanmayı ve tadını çıkartmayı nasib etsin. Bende 2 senedir arayış içindeydim ve sonunda fj 70 te karar kıldım ve MTA çıkışlı araçlara bakıyorum. Biri üzerine yoğunlaştım ancak 23-25 bin fiyatlar bu araç için normalmi? bunun dışında 2,4 75 hp motor arazide nasıl performans sergiliyor? bilgi paylaşırsanız sevinirim.
Tesekkur ederim, Allah herkesin gönlüne gore arac versin
Kucuk bir düzeltme ile devam edelim, Fj70 ler lj70 lerden farkli, fj ler makasli aMa motorları daha büyüktür, lj ler 2.4 turbo ve non turbosuzdur. En önemlisi lj ler light versiondur. İki aracin fiyatları da farklıdır,
Neyse gelelim performansına ve fiyatına, 15 ile 40 arasında değişiyor, cok geniş Aralık degil mı?
bence de..
Cok temizini bulursaniz curuktuz kazasiz 30 dan asagi vermezler, arazi icin süslememişler ise 40 a kadar çıkabiliyor,
Performansına gelince, arazide deli gibi hızlı giden arac duslemeyin, tıpkı bir defender gibi salına salına gidersiniz, kasa kisa oldugundan tepeciklerden gecis cok kolay takılma yok, camurluklar cok geniş Oldugundan 32-33 inc lastiğe kadar hiç bir yükseltmeye ihtiyac duymadan kullanabilirsiniz.
Gelelim eksilerine
Cogunda hidrolik direksiyon yok ben yurt disından gelen arkadasla o ısı çözdüm, orjinal kutu getirdi
Klima yok, yazin sıkıntı, Mercedes kliması var elimde onu takmayı planlıyorum
Motor sesi fazla ama belki hosunuza da gidebilir
Asfaltta son hızım 130-140 gibi, kimi arkadaslar 110 U geçmediğini söylüyor ?
Orjinal 2L kodlu motoruna turbo takılmaz diyorlar, ama basıncı dusuk tutsalar bence olur
Arac 4 vites ama cok ta mahsuru yok, degistirilebilir kolayca
Aklıma gelenler bunlar