Feroza Hakkında Bilgi - Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sahin05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,307
Ynt: Feroza Hakkında Bilgi - Yardım

İnşallah imkanlar el verir ise kısa zamanda bende aranızda olacağım.. ;D
açıklamalarda,fotoğraflarda güzel..

Etiketler

merhaba ,
Evet bizlerde sizi bir an once aramizda ( FEROZA ) sahibi olarak aramizda gormek isteriz.Eger alacak oldugunuz arac muhtelif zamanlarda
( periyodik ) olarak bakimlari yapilmis ise hıc sorun yok derim.

sevgilerimle

Tge

Selam dostlar,

Bende yeni üyeyim,
Diğer tüm yeniler gibi bende araç arayışı içindeyim. Omu , bumu şumu derken bu gün tesadüfen ferozacı arkadaşların gezileri ile feroza derinliklerine indim ve araç baya ilgimi çekti. Şu andan itibaren bir feroza arayışı içine girecek gibiyim.
herkese bol çamurlar

Yılmaz Bey Merhaba.
Bizler gezen Ferozacılar olarak her ay bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz.Bu gezilerimizden birisine araçsız olarak katılabilir,araçlarımızı yakından görür,tanır,hatta duruma göre test edebilirsiniz.Gezenbilir Arama Motoruna Feroza yazarak ilgili başlıklara ulaşabilirsiniz.Nisan ve sonraki ay etkinlikler için '''Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi'''ni takip ediniz.

Sevgiler,
Tayfun Sözer

Tayfun bey teşekkür ederim takip etmekteyim ve vakit bulduğum an sizlere misafir olmaktan zevk duyarım. Hayırlı günler

Selam arkadaşlar..
Mudurnu gurubundan murat arkadaşımız kaza yaptı :( tampon;tampon sinyalleri ve sağ çamurluk ihtiyacı var.
sıfır olarak bulabileceğimiz bir yer varmı acaba??

koroglu1414' Alıntı:
Selam arkadaşlar..
Mudurnu gurubundan murat arkadaşımız kaza yaptı :( tampon;tampon sinyalleri ve sağ çamurluk ihtiyacı var.
sıfır olarak bulabileceğimiz bir yer varmı acaba??

Murat Beye büyük geçmiş olsun.Kendisi iyi mi ? Başka bir kimseye zarar gelmemiştir umarım.
İstediğiniz parçaları araştıralım.Tampon ve çamurluk kaportacıda tamir görmez mi acaba ?

Saygılar,
Tayfun Sözer

Murat bey büyük geçmiş olsun..

Sanırım marmaristeki yedek parçaçcıda bazı feroza parçaları vardı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-daihatsu-feroza-jeep-kapisi/detay

tayfunsozer' Alıntı:
Murat Beye büyük geçmiş olsun.Kendisi iyi mi ? Başka bir kimseye zarar gelmemiştir umarım.
İstediğiniz parçaları araştıralım.Tampon ve çamurluk kaportacıda tamir görmez mi acaba ?

Saygılar,
Tayfun Sözer
Teşekkürler tayfun hocam.
Parçaları faturalı olarak almak istiyor murat arkadaşımız;keza eksperi bekliyor diğer taraftan-ki tutacağı rapor'a göre hareket edelim cepten masraf çıkmasın diye..

mdr' Alıntı:
Murat bey büyük geçmiş olsun..

Sanırım marmaristeki yedek parçaçcıda bazı feroza parçaları vardı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-daihatsu-feroza-jeep-kapisi/detay
Teşekkür ederim,bu linkden ben iç döşeme siparişi verdim;şahıs kelime oyunu oynuyor resmen.
(kendi kanaatim; kocaman bir üç kağıtcı)...

koroglu1414' Alıntı:
Teşekkür ederim,bu linkden ben iç döşeme siparişi verdim;şahıs kelime oyunu oynuyor resmen.
(kendi kanaatim; kocaman bir üç kağıtcı)...

kaza yapan arkadaşa gecmiş olsun diyorum bu sahibinden com da ,ilanı olan şahıslariçin pek olumlu duyumlar almadım dikkatli olun diyorum

reis28' Alıntı:
kaza yapan arkadaşa gecmiş olsun diyorum bu sahibinden com da ,ilanı olan şahıslariçin pek olumlu duyumlar almadım dikkatli olun diyorum
Teşekkür ederim;ben iç plastik döşeme siparişi verdim ağzım yandı bu şahıs hakkında :(
Selam ve saygılar..

Murat bey ,

Gecmis olsun , asagdaki verecegim adres ve telefon biz GEZENBİLİR ve benim dostum olan kisidir umuyorum parca konusunda size faydali olur.
serkan kara eksperoto email:skara@eksperoto.com
532 4756856-- 212 5496340-41
www.eksperoto.com

Selam arkadaşlar..
Nivacı bir arkadaşın açtığı topiği okudum'da içten keçeli izalasyon yapılmış ve çürükler oluşmuş.
benim araçda açtım döşemeyi ıslaklıklar gördüm :(
çürümelerin önüne geçmek için acaba söksem'mi ??

koroglu1414' Alıntı:
Selam arkadaşlar..
Nivacı bir arkadaşın açtığı topiği okudum'da içten keçeli izalasyon yapılmış ve çürükler oluşmuş.
benim araçda açtım döşemeyi ıslaklıklar gördüm :(
çürümelerin önüne geçmek için acaba söksem'mi ??

Cevdet Bey iyi günler.Sizde keçeler nerede ? Tabandakileri kasdediyorsanız onların klipslerle tutturulmuş olması lazım.Sökülüp kurutulması gerekir.Ama kısa sürede birşey olmaz.Bence suyun kaynağını bulup ona çözüm aramak daha doğru olur.

Saygılar,
Tayfun Sözer

Tayfun bey hakli,

Bence suyun esas giris noktasini tespit etmek lazim. kaldi ki benim aracim her nekadar saglam izalasyonlu olsada yagmurlu gunlerde her nedense fren pedallarin arasi hep nemli olmakta. cok ugrastim fakat ana yatagi bulamadim dilerim siz bulursunuz.

sevgilerimle

Tge

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR