Toyota Hilux (1987) Hakkında Bilgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vedatapat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,787

vedatapat

Yeni Üye
SLM ARKADAŞLAR BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM ARKADAŞLAR BEN 1987 MODEL TOYOTA HİLUX 4*4 2400 CC BULDUM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ARAÇ HAKKINDA BİLGİM YOK NASIL BİR ARAÇ PARÇA KONUSUN DA SIKINTI ÇEKERMİYİZ YAKIDI NASIL YOL TUTUŞU VS NASIL BİR ARAÇ KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA VEYA BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUNLAR ŞİMDİDEN HERKESE KEŞEKÜRLER

Etiketler
Ynt: Toyota Hilux (1987) Hakkında Bilgiler

merhaba vedat kardes...hosgeldin....dogru bi tercih oldugu kesin toyota bendede 85 modeli var 455000km de masalahı var ;) ;)yakıtda korkmanı gerektirecek bi durum olmaz arazidede aynı ufak tefek modiflerle dahada güzellestirebilirsin aracı lastik vinc vsvs...arac hakkındada daha genişbilgi verirsende diğer arkadaslarda yardımcı olurlar km resim gibi...

Hoşgeldiniz. Sorularınızın cevabı; beklentilerinizin ne olduğuna bağlı. Bu bölümde oldukça ayrıntılı bilgiler mevcut. Ben de 1987 Hilux kullanıyorum. Hayırlısı olsun şimdiden.

Vedat bey, Hayırlı uğurlu olsun.

TEŞEKÜR EDERİM KARDEŞ AMA ŞİMDİLİK ALMADIM AMA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİRAZ ARAÇ HAKINDA BİLGİ TOPLAMAK İSTİYORUM ARACI BULDUM BAKALIM SAYGILAR

Çalıştığım kurumda var bir tane 580.000 km düzenli olarak bakımları ve eksikleri yapılıyor hala iş görüyor hala taş gibi
kısaca Toyata

Merhaba Vedat bey ,

Bende arayış içinde olan yeni bir üyeyim. Son dönemlerde İLGİ İLE İNCELEDİĞİM ARAÇLARDAN BİRİ Toyota Hlux . Benimde merak ettiğim aracın arazide (orta seviyede arazide) performansı. Yani bir land rover defender kadar başarılımı acaba? Senin sorunu takip eden tecrübeli dostların vereceği cevap ikimizinde işine yarayacaktır umarım.

Hayırlı arayışlar.

teşeşürler arkadaşım arıyorum ama site içi bakıyorum yorumlara ama birileri tamponu bulamıyor birileri başka parçalar arıyor her halde biraz parça sorunu çekiyorlar bence kararsız kaldım ama hayırlısı tam olarak bilgi verende yokki parça konusunda

selam elımde mt 33x12.50.15 çamur lastiği war jant ları ıle bırlıkte lastikler %80 birde toyota hılux kapalı kabını akdenız fibersan ilgilenıyorsanız telim 05324232836 saygılar

yilma' Alıntı:
Merhaba Vedat bey ,

Bende arayış içinde olan yeni bir üyeyim. Son dönemlerde İLGİ İLE İNCELEDİĞİM ARAÇLARDAN BİRİ Toyota Hlux . Benimde merak ettiğim aracın arazide (orta seviyede arazide) performansı. Yani bir land rover defender kadar başarılımı acaba? Senin sorunu takip eden tecrübeli dostların vereceği cevap ikimizinde işine yarayacaktır umarım.

Hayırlı arayışlar.
Merhaba,
Orta seviyedeki arazide performansının çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak diğer araçlarla kıyaslamasını, her iki aracı da kullanan arkadaşlarımız söyleyebilir.

Selamlar
Aracın arazi performansı konusunda kimse olumsuz bir ifade kullanacağını düşünmüyorum...Bende bir süre önce çok emek harcayarak toplattım.Yakıtta çok cimri ve hararet göstergesi neredeyse yerinden hiç kımıldamıyor....Parça konusunda hiç bir problem çıkarmıyor....Benim aracımda snorkel de olduğu için çok rahatlıkla azmak,dere ve kanal boyunda gidebiliyorum...
Şimdiden almak isteyen arkadaşlara hyırlı olsun...

Litre veya kuruş bazında bu araçlar ne yakar bilgisi olan var mı?

120-TL kırsal diesel 400 km.. Şehir içi-dışı-arazi karışık :smiley: Ağırlık 1800 kg.

ahmet12' Alıntı:
selam elımde mt 33x12.50.15 çamur lastiği war jant ları ıle bırlıkte lastikler %80 birde toyota hılux kapalı kabını akdenız fibersan ilgilenıyorsanız telim 05324232836 saygılar

Fiyat bilgisi ve foto rica etsem yazabilirmisiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR