Arama sonuçlarınız

1. frozy

3.5 veya 3.9 v8 motor ariyorum

Ynt: 3.5 veya 3.9 v8 motor ariyorum Yinede tesekkurler bu arada motoru buldum aldim daha dun arkadaslar tesekkurler

2. frozy

3.5 veya 3.9 v8 motor ariyorum

3.5 veya 3.9 v8 motor ariyorum elinde olan arkadas varsa ilgilenirim evraklari olmasi kaydi ile yardimci olursaniz sevinirim saygilar arkadaslar..
  3. frozy

v8 3.5 veya 3.9 evrakli ciplak motor ariyorum

Ynt: v8 3.5 veya 3.9 evrakli ciplak motor ariyorum Cok tesekkurler aradim telefonla biraz evvel konustum 5000 tl istedi bu motorlarin piyasasi bi garip acaba ne kadar eder verilirmi o kadar ?

4. frozy

v8 3.5 veya 3.9 evrakli ciplak motor ariyorum

Merhaba arkadaslar, Rover v8 3.5 veya 3.9 motor ariyorum uzerinde enjektor yada karburator olmasi sart degil hatta olmazsa daha iyi olur yeterki evraklari noter satisi icin uygun olsun. Telefon numaram 0532 297 85 44 istediginiz zaman ulasabilirsiniz Ayrica edelbrock manifold ve 500 cfm...
  5. frozy

Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ?

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Ben bi karar verdim istikamet ingiltere v8enginees.com rpi engineering e giricem ne varsa alip koyup bavula getiricem.. Bu ne boyle ya adam gumrukte ne vergi koyucagini cayin rengine bakarak belirliyo offf

6. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Hocam sen ekmegin pesinde kosuyosun biz de ac gozlu olarak bir gidim beygir gucunun pesindeyiz aslinda buda benim maymun istahlilik olsa gerek ne diyeyim haklisin. Benim asil amac bunu bir otomobile koyup guclu ve rahat bir surus keyfi elde...

7. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Arkadaslar 3.5 v8 motorlarin guc araligi modellerine gore 90 hp den 190 hp ye kadar uzanabiliyormus Wikipedia dan baktim. Anil otonun vermis oldugu guc degerlerinde. Defender icin 3.5 v8 114 gozukuyor. Biz bunu 134 beygir olarak biliyoruz. Burda...
  8. frozy

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Cadir sadece konaklamak icin kuruluyo biliyorum cadirla arac hareket ettirilmiyo. Konaklama yerinde kuruluyor.
  9. frozy

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bu araca bu lastikleri takmak icin ne tur bi yukseltme kiti taktiniz ve jant lastik ebatlari nedir acaba ?

10. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Ya abi herşey güzelde Ferrari morotunu Land rover motoru ile karşılaştırmak iyidi :) Ferrari v8 400 beygir lr v8 136 beygir CFM56 tip boeing motorda ülkemiz icin kullanılan tipine gore 26500 Lb Maximum Thrust yaklasık 52 000 hp :) :):):):)

11. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Teşekkürler İstanbula geldiğimde ilk fırsatım olduğunda gidip görmek isterim aracı resimlerden gördüğüm kadarıylada süper olmuş elinize sağlık
  12. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? O defenderin resimlerini nerde görebilirim ? Naci beyinkini ?

13. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Nereden bulabilirim bu araçları sahibinden.com da sadece düzgün 1 tanesine denk geldim. Oda çok pahalıya veriyodu en son. Sizin varmı bildiğiniz tedaş veya başka biryerin aracı. Şöyle takalım weber 500 leri :)
  14. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Maslakta Hüseyin usta diye biri var kendisiyle telefonda görüştüm priz değişikliği yapıldıktan sonra takılabilir problem yok dedi tabi sadece konuştuk detaylarını bende bilmiyorum.
  15. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? +1

16. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Teşekkürler.
  17. frozy

Defender arıyorum

Arkadaşlar selam. Land rover defender 110 kapalı kasa 87 den başlaması kaydı ile dizel veya benzinli farketmez 4000 tl ye kadar yürür halde araç arıyorum. Araç kayıtlı olmalıdır. Rusat devir işleri hemen yapılır nakit.
  18. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Evet şimdi fark ettim kusura bakmayın. Bir motor buldum henüz 4000 km yapmış bir 4.0 v8 disco 2 motoru. http://www.sahibinden.com/land_rover_4_0_v8_komple_motor-59WQQaXQQ11475014WQQpXQQdisplayitem linkten motru görebilirsiniz. Fiyat olarak...

19. frozy

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? Tabiki :) Motor tercih sebebim iki motorun arasındaki güç farkı. Normali sanırım 134 hp olarak geçiyor disco ise 190 hp civarı bir motor. İlginiz için teşekkürler bilgi sahibi arkadaşlar dan ne kadar bilgi alabilirsem o kadar iyi şimdiden...
  20. frozy

Merhaba arkadaşlar, Bu güzel bilgi paylaşım sitesinde daha yeniyim. Bir defender almak istiyorum ve hedefim her zaman hayal ettiğim bir monster defender yapmak :) Öncelikle işe motorundan başlamak istedim ve konu hakkında fazla bilgi sahibi olmadığım için kendimce ürettiğim bir fikri paylaşmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri