Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,327
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

defender 110

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

defender.jpg

IMG_0527.jpg

IMG_0001.jpg

Etiketler

Ya bu yukarda çadır işi çok keyili ancak ormanlık bölgede problem yaratıyor.Ağaçlara takılıyor..Aksiyonlarda dikkat etmek gerek..Hareket kabiliyetini kısıtlıyor..Ama yinede güzel.

Cadir sadece konaklamak icin kuruluyo biliyorum cadirla arac hareket ettirilmiyo. Konaklama yerinde kuruluyor.

ben toplandığı zamandan bahsediyorum zaten..benim bir arkadaşım kullanıyor..kapalıyken takılıyor zaten.. :D

bu araç standart lastikle de oldukça başarılı... ama MT lastikli bir kaç tanesinin fotosu ve videosunu bulmak lazım.

Engin bey

Ya biz bazı şeyleri yanlış biliyoruz yada eksik bildiğimiz için yanlış yorumluyoruz galiba.
Bende bu araçlar araziye girmez diyenlerdendim.
Ekte Arjantinde yapılmış bir discovery 3 gezisinin fotoğrafları var.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

129_0807_03_z+land_rover_discovery_argentina+street_sign.jpg

129_0807_07_z+land_rover_discovery_argentina+land_rover_discovery_guide.jpg

129_0807_08_z+land_rover_discovery_argentina+rock_crawling.jpg

129_0807_09_z+land_rover_discovery_argentina+tire_change_camp.jpg

129_0807_02_z+land_rover_discovery_argentina+river_crossing.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Bir fotoğrafta ingilteredeki ilk yardım aracından

[attachment=4]

129_0807_10_z+land_rover_discovery_argentina+land_rover_discovery_trail.jpg

129_0807_11_z+land_rover_discovery_argentina+land_rover_discovery_ambulance.jpg

129_0807_14_z+land_rover_discovery_argentina+rock_trail.jpg

dscd0604.jpg

Türkiye'de LR3 & LR4 ve benzeri araçların araziye girmelerine tek engel "alım" maliyetleri. TR'de 90.000 Euro verip aldığı sıfır LR3'ü direkt araziye sokacak kaç kişi çıkar kı? :smiley:

edaghan' Alıntı:
Türkiye'de LR3 & LR4 ve benzeri araçların araziye girmelerine tek engel "alım" maliyetleri. TR'de 90.000 Euro verip aldığı sıfır LR3'ü direkt araziye sokacak kaç kişi çıkar kı? :smiley:

Kendimce yurt dışındaki durumu kıyaslamaya çalışıyorum.
Bugün arazide kullanılan FJ40, FJ60 ların sayısı kadar, belki daha fazla FJ80 ve FJ100 serisi araç var, FJ200 serisinin bile modifikasyon parçaları hazır.
LR de ise bu durum tam tersi, (Defender her zaman defender onu sınıflama dışı tutarsak ) mesela arazide birfiil kullanılan Disco 1 lerin sayısı yurt dışındada Disco 3 lerden çok fazla.

Bunun sebebi LR nin fiyat politikasımı? yoksa daha şehirli araçlar yarattığı içinmi? Düşünmek lazım.

hsbasar' Alıntı:
Kendimce yurt dışındaki durumu kıyaslamaya çalışıyorum.
Bugün arazide kullanılan FJ40, FJ60 ların sayısı kadar, belki daha fazla FJ80 ve FJ100 serisi araç var, FJ200 serisinin bile modifikasyon parçaları hazır.
LR de ise bu durum tam tersi, (Defender her zaman defender onu sınıflama dışı tutarsak ) mesela arazide birfiil kullanılan Disco 1 lerin sayısı yurt dışındada Disco 3 lerden çok fazla.

Bunun sebebi LR nin fiyat politikasımı? yoksa daha şehirli araçlar yarattığı içinmi? Düşünmek lazım.

ikisi birden, LR larda defender serisi haricindeki tüm modeller şehir aracına kaymaya başladı. Ama günümüzde tamamen arazi aracı gibi üretilen ve alıp kontağı çevirip direk araziye sokabileceğiniz kaç marka ve model kaldıki? Hepsi arazi için ciddi modifiye istiyor, ve dolayısı ile aracın modeli ne kadar yeniyse modifiyede o kadar masraflı oluyor. Yeterince paramız olsa discovery 3 ve 4 lerle de çok ağır offroad yapılabilir. Yeterki gereken ekleme ve çıkartmaları yapmaya para olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR