Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,329
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

acemi80' Alıntı:
Umut Foroğrafların hepsi birbirinden güzel bunlar tm kartpostallık olmuş. Hemen bilgisayarıma kaydediyorum

Teşekkürler Mete abi. Elimde kartpostallık bir kaç fotoğraf daha var, onları da koyarım en kısa zamanda.

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Yok zannetmiyorum Sevtapcım. Umuta uzaktır birim oralar ;D

Bugün ziyaretime üyelerimizden Murat bey geldi, Bir iki tur attık, fırtına ve kar yağışı altında fotolar pek net çıkmamış :(

Murat beyin aracını Hasan Armutcumu topladı acaba sankı onun dükkanında görmüştüm bu aracı....

mu7y' Alıntı:
Murat beyin aracını Hasan Armutcumu topladı acaba sankı onun dükkanında görmüştüm bu aracı....

Sanıyorum o değil, başka yerde toplanmış. Beyazlar birbirine çok benziyor, birde JP plakalı birsürü Defender var.

Bu da Disco 3 için roof rack

IMG_5034.jpg

Moderatör arkadaşlardan ricam yükseltme ile ilgili mesajları ayrı bir konu başlığı altında toplanırsa hem daha çok faydalı olur hemde sayfa kirlenmemiş olur

yunus bager' Alıntı:
Moderatör arkadaşlardan ricam yükseltme ile ilgili mesajları ayrı bir konu başlığı altında toplanırsa hem daha çok faydalı olur hemde sayfa kirlenmemiş olur

;D Haklısın

yunus bager' Alıntı:
Abi senin işin başından aşmış biliyorum yani kim musait olursa demek istedim :smiley:

Hallettim , Altuğ bir başlık açmıştı onun mesajınıda sonuna ekledim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44632.0

Yılbaşı hediyesi almak isteyenlere ;)

[attachment=2]

[attachment=3]

http://www.sahibinden.com/land_rover_-_defender-49WQQaXQQ19404821WQQpXQQdisplayitem

big_19404821fai.jpg

big_1940482150j.jpg

cep telefonu ile çekildi, o yüzden netlik sorunu var... özür dilerim:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

09092009.jpg

09092009_001.jpg

09092009_002.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR