Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,338
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

şafak 30 1 ay sonra land rover fotografı derdiniz kalmayacak allah izin verirse ;D

Etiketler

edaghan' Alıntı:
cep telefonu ile çekildi, o yüzden netlik sorunu var... özür dilerim:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Detaylar güzelmiş. Bendede bir 110 var, 2 sene önce almıştım. O da detaylı sayılır.

edaghan' Alıntı:
bize nasıl bir araç göstermeyi planlıyorsun?

benim göstereceğimi boşver en azından gezilerde bol bol çekicem :smiley:
benim araç 33-35 lastikli bir disco2 olucak gibi görünüyor td5, satarsamda v8 disco1 35 lastikli :smiley: ikisinden biri ama şu an eldeki kuş td5 disco2

yunus bager' Alıntı:
Hocam olmamış oyuncakta olsa bi şerefi var :smiley: o şekilde 4 tekeride yere değmesi gerekir :smiley:

Sen yazıncaya kadar oyuncak olduğunu fark etmemiştim. Bende foto shope la yapılmış diye bakıyordum ;D ;D ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Detaylar güzelmiş. Bendede bir 110 var, 2 sene önce almıştım. O da detaylı sayılır.

bende de Queen Elizabeth yeşili 110 var. O evde duruyor 1:18. D90 küçük 1:32 idi sanırım. onu iş yerimde tutuyorum... :smiley:

Madem öyle bende kıskandım Ufuk Abinin bana hediye ettiği seri3 koyayım bari :smiley:

SDC10983.png
SDC10982.png

Tempus' Alıntı:
şafak 30 1 ay sonra land rover fotografı derdiniz kalmayacak allah izin verirse ;D
yaklaşık olarak benim de şafak 30 yani arabanın çıkması.aynı fikri bende paylaşıyorum .her akşam ve har hafta sonu bol bol resim gelecek bu sayfaya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR