Tempus' Alıntı:şafak 30 1 ay sonra land rover fotografı derdiniz kalmayacak allah izin verirse ;D
Tempus' Alıntı:şafak 30 1 ay sonra land rover fotografı derdiniz kalmayacak allah izin verirse ;D
edaghan' Alıntı:cep telefonu ile çekildi, o yüzden netlik sorunu var... özür dilerim:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
edaghan' Alıntı:bize nasıl bir araç göstermeyi planlıyorsun?
Herşey güzelde artilasyon olmamışedaghan' Alıntı:cep telefonu ile çekildi, o yüzden netlik sorunu var... özür dilerim:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
yunus bager' Alıntı:Herşey güzelde artilasyon olmamış
Hocam olmamış oyuncakta olsa bi şerefi var o şekilde 4 tekeride yere değmesi gerekiracemi80' Alıntı:Nesi yanlış Yunus ustam
yunus bager' Alıntı:Hocam olmamış oyuncakta olsa bi şerefi var o şekilde 4 tekeride yere değmesi gerekir
hsbasar' Alıntı:Detaylar güzelmiş. Bendede bir 110 var, 2 sene önce almıştım. O da detaylı sayılır.
yunus bager' Alıntı:Herşey güzelde artilasyon olmamış
yaklaşık olarak benim de şafak 30 yani arabanın çıkması.aynı fikri bende paylaşıyorum .her akşam ve har hafta sonu bol bol resim gelecek bu sayfayaTempus' Alıntı:şafak 30 1 ay sonra land rover fotografı derdiniz kalmayacak allah izin verirse ;D
edaghan' Alıntı:bende de Queen Elizabeth yeşili 110 var. O evde duruyor 1:18. D90 küçük 1:32 idi sanırım. onu iş yerimde tutuyorum...