Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,329
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

discovery-V8' Alıntı:
Tamadır abi. nezaman istersen .

iki foto daha koyalım moderler kızmasın ;D

101_6626.jpg

Sonradan fark ettim. Defender'ın yanındaki Audi Q7 imiş A4 değil :p :p :p

Etiketler

Bu araca bu lastikleri takmak icin ne tur bi yukseltme kiti taktiniz ve jant lastik ebatlari nedir acaba ?

Yavuz, senin Defender'da yükseltme yoktu, standart haliyle taktın 38" lastikleri değil mi?

frozy' Alıntı:
Bu araca bu lastikleri takmak icin ne tur bi yukseltme kiti taktiniz ve jant lastik ebatlari nedir acaba ?

nkurtkaya' Alıntı:
Yavuz, senin Defender'da yükseltme yoktu, standart haliyle taktın 38" lastikleri değil mi?

Altuğ vermiş cevabı zaten , 2" BM lift kit, 15 x 8 inch 3 cm dışa offsetli jant, 38 x 13 inch Maxxis creapy crawler lastik.

Arazi oranı 1,667 standard, Motor 2,5 litre benzin standard, Ayna mahruti 3,54 standard, Son hız GPS e göre 120 km nin üzerinde (Altuğ ölçtü) Km sayacında görünen 83-85 km.

Naci de zaten (tiny) için yalnızlıktan şikayet ediyordu ona oyun arkadaşı olur artık arthur

nkurtkaya' Alıntı:
Yavuz ben de 35" alacağım yanlız standart 2" yükseltme yetmiyor daha 3-5 bin tl masraf olur diye bir arkadaş gözümü korkuttu. Sen nasıl halletin üstad?

tricknick' Alıntı:
Yavuz ben de 35" alacağım yanlız standart 2" yükseltme yetmiyor daha 3-5 bin tl masraf olur diye bir arkadaş gözümü korkuttu. Sen nasıl halletin üstad?

Metin 35 e 2 inch yetmez diyen bana gelsin göstereyim nesi yetmiyormuş ;D ;D ;D ;D Naci dir o yetmiyor diyen, kaşıntı sebebiyle açılı kol aldı 1 inch daha üzerine çıktı bence hiç gerek yok, Onun sıkıntısı 10 inch jantla fazla dışa offset verdi çamurluklar dıştan sürttü, benim konfiğürasyona 35 cuk oturuyor, hiç sıkıntısız. 35 lerle denemediğim şey kalmadı mümkün değil sürtmüyor hiçbiryere.

38 de oturdu sadece çamurluk uçları aşırı artikülasyonda sürtüyor 5 cm kadar uçtan alındımı sorun kalmayacak. birazda bump stopları (5 cm kadar) uzattıkmı tamamdır.

2 inchin üzerindeki modiikasyonlar çok pahalı neredeyse alt yapıda herşey değişiyor, birtane başımızda var ondan 6 inch kaldırdık ;D cross motorlara döndü ;D ;D ;D ama alt yapı çok ciddi tadilat istiyor maddi manevi yorucu bir iş.

Bana 2,5 benzin 38 le yürümez dediler bal gibi yürüyor, sığmaz dediler bal gibi sığdı.

Eyvaaaaah. Kim Tutar Metin'i şimdi. Vermiştir bile 38" siparişini. Sonra 35" leri almak da bana düşecek.

Yavuz peki 2" yükseltmeden 35" leri takabilir miyim?

tricknick' Alıntı:

Metin bu senin için olsun , 38 lastikle anti stall testi ;D ;D ;D

th_101_6357.jpg

nkurtkaya' Alıntı:
Eyvaaaaah. Kim Tutar Metin'i şimdi. Vermiştir bile 38" siparişini. Sonra 35" leri almak da bana düşecek.

Yavuz peki 2" yükseltmeden 35" leri takabilir miyim?

38 olur demedim , kesip biçmek şart, 35 " lastik 2 inch kaldırma, 15 jant ve 3 cm offsetle hiç sorunsuz olur.

Bir not satılık çok az kullanılmış GY MTR 35 12,50 R 15 lastiğim var 4 adet her an satmaya niyetlenebilirim. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR