altuncu57
Zirve
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Yavuz Bey maşallah diyelim nazar değmesin....
Yavuz Bey maşallah diyelim nazar değmesin....
altuncu57' Alıntı:Yavuz Bey maşallah diyelim nazar değmesin....
Tanrım bana bir tane nasip et )discovery-V8' Alıntı:Sağolasın Azmi seninki ne durumda?
valla Yvuz Bey benim halim içler acısı .ustam eşini kaybetti.yaklaşık 1 ay araca bakamadık. elinde biriken işleri halletti.yeni yeni araç üzerinde çalışıyoruz. artık kafayı yedim arabasızlıktan ve gittik arkadaş ile ortak suzuki yarış aracı yaptık.aralık ayı sonunda ankara da yapılacak olan mahalli şampiyonaya gelmeye çalışacağız. ilk foto benim disco'nun hali .2.'de benim son halim.özlemişim aylardan beri hoplamayı zıplamayı...discovery-V8' Alıntı:Sağolasın Azmi seninki ne durumda?
Murselin ne oldu senin garaj hala bekliyoruz ?adrenalim' Alıntı:çok güzel olmuş yavuz abiii..çok yırtıcı görünüyorrrr
şimdi yüklüyorummm abii ;Dyunus bager' Alıntı:Murselin ne oldu senin garaj hala bekliyoruz ?
sailor06' Alıntı:Tanrım bana bir tane nasip et )
kokteknik' Alıntı:yavuz abi çok güzel olmuş ;D kıskandım valla
hsbasar' Alıntı:Yavuz 38 liklerle Esata mı girdin,
Millet şaşırmıştır valla, iyi döndürmüşsün oralarda arabayı ;D
altuncu57' Alıntı:valla Yvuz Bey benim halim içler acısı .ustam eşini kaybetti.yaklaşık 1 ay araca bakamadık. elinde biriken işleri halletti.yeni yeni araç üzerinde çalışıyoruz. artık kafayı yedim arabasızlıktan ve gittik arkadaş ile ortak suzuki yarış aracı yaptık.aralık ayı sonunda ankara da yapılacak olan mahalli şampiyonaya gelmeye çalışacağız. ilk foto benim disco'nun hali .2.'de benim son halim.özlemişim aylardan beri hoplamayı zıplamayı...
Tempus' Alıntı:Yavuz abi dodiklere para kalmadımı ;D
umutkaptan' Alıntı:yavuz tabrik ederim çok güzel olmuş.
ilk fırsatta ankara gelip inceliyeğim aracını