Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,303

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Yavuz 38 liklerle Esata mı girdin,
Millet şaşırmıştır valla, iyi döndürmüşsün oralarda arabayı ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sağolasın Azmi seninki ne durumda?
valla Yvuz Bey benim halim içler acısı .ustam eşini kaybetti.yaklaşık 1 ay araca bakamadık. elinde biriken işleri halletti.yeni yeni araç üzerinde çalışıyoruz. artık kafayı yedim arabasızlıktan ve gittik arkadaş ile ortak suzuki yarış aracı yaptık.aralık ayı sonunda ankara da yapılacak olan mahalli şampiyonaya gelmeye çalışacağız. ilk foto benim disco'nun hali .2.'de benim son halim.özlemişim aylardan beri hoplamayı zıplamayı... 100_5118.jpg 100_5135.jpg

sailor06' Alıntı:
Tanrım bana bir tane nasip et :smiley:)

İnşallah daha iyisi senin olsun ;D

kokteknik' Alıntı:
yavuz abi çok güzel olmuş ;D kıskandım valla

Sağolasın Bülent seninkide harika. Bizimki daha yarım yamalak zaman buldukça kendim yapıyorum. Çok eksiği var daha.

hsbasar' Alıntı:
Yavuz 38 liklerle Esata mı girdin,
Millet şaşırmıştır valla, iyi döndürmüşsün oralarda arabayı ;D

;D ;D ;D

Trafikte kullanması en kolay araç, parkyeri dahil hiç bir sorunu yok, önüne bakıp sakin sakin sürüyorsun trafik sana uyuyor senin trafiğe uymana gerek yok ;D ;D

altuncu57' Alıntı:
valla Yvuz Bey benim halim içler acısı .ustam eşini kaybetti.yaklaşık 1 ay araca bakamadık. elinde biriken işleri halletti.yeni yeni araç üzerinde çalışıyoruz. artık kafayı yedim arabasızlıktan ve gittik arkadaş ile ortak suzuki yarış aracı yaptık.aralık ayı sonunda ankara da yapılacak olan mahalli şampiyonaya gelmeye çalışacağız. ilk foto benim disco'nun hali .2.'de benim son halim.özlemişim aylardan beri hoplamayı zıplamayı... 100_5118.jpg 100_5135.jpg

Azmi Hem hayılrlı olsun hemde geçmiş olsun , bu işin püf noktası sabır , nekadar sabredebilirsen okadar iyi oluyor, acele edince her işi iki kere yapmak zorunda kalıyorsun.

Tempus' Alıntı:
Yavuz abi dodiklere para kalmadımı ;D

;D ;D ;D Bir laf vardı "My landrover not finished but my vallet is ." diye Defender bitmedi ama cüzdan bitti ;D ;D

Açıkçası henüz dodiklere karar veremedik bu araç biraz deneme tahtası gibi bu ön proje , bunda deneyip doğruyu buluyoruz, Diğerinde doğrsunu uyguluyoruz, orjinal dodiklerin içine 38 sığmıyor , birkaç çözüm bulduk en kısa zamanda deneyeceğiz ozaman yine foto koyarım.

umutkaptan' Alıntı:
yavuz tabrik ederim çok güzel olmuş.

ilk fırsatta ankara gelip inceliyeğim aracını

Nezaman istersen kaptan ;D Benim Ankarada olduğum zamana denk gelirse daha iyi olur, bu bişey değil birde ötekini görsen kuyumcu titizliğiyle toplamaya çalıştık onu.

Yavuz abi,
Makine mükenmel ötesi olmuş. bol bol foto eklede gözümüz araç görsün ;D bu arada gülge güle tepine tepine kullan. Allah nazardan sakınsın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri