fosilbulent
defnder 110
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
yavuz abi bir de paran varsa Land Rover Bittiyse Game Over
varmış Atölyede öğrendim.... benim için oyun devre oldu diyelim
kaldı 45 dak uzatmalarda bu iş biter.
bende şehirde binmeye başladım fakat üzerindeki aksessuarlar ve içindeki takım lar bende uyku bırakmadı bağajı ona bağlı sis farlarını benzin deposunu kurek ve kazmayı sökmeye karar verdim. Araç çok yüksek alışveriş merkezlerine ve bir çok otoparka giremiyorum. arka yan sürgü ve 5. kapı camlarına kafesli koruma demiri takmak niyetindeyim...
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Bir laf vardı "My landrover not finished but my vallet is ." diye Defender bitmedi ama cüzdan bitti ;D ;D
Açıkçası henüz dodiklere karar veremedik bu araç biraz deneme tahtası gibi bu ön proje , bunda deneyip doğruyu buluyoruz, Diğerinde doğrsunu uyguluyoruz, orjinal dodiklerin içine 38 sığmıyor , birkaç çözüm bulduk en kısa zamanda deneyeceğiz ozaman yine foto koyarım.
yavuz abi bir de paran varsa Land Rover Bittiyse Game Over
bende şehirde binmeye başladım fakat üzerindeki aksessuarlar ve içindeki takım lar bende uyku bırakmadı bağajı ona bağlı sis farlarını benzin deposunu kurek ve kazmayı sökmeye karar verdim. Araç çok yüksek alışveriş merkezlerine ve bir çok otoparka giremiyorum. arka yan sürgü ve 5. kapı camlarına kafesli koruma demiri takmak niyetindeyim...