Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,310
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

selam

Maşallah bu 38 lerden sonra bizim 30 31 lastikler oyuncak kaldı. Cüce gibi kaldık ;)

selamlar

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
38 olur demedim , kesip biçmek şart, 35 " lastik 2 inch kaldırma, 15 jant ve 3 cm offsetle hiç sorunsuz olur.

Bir not satılık çok az kullanılmış GY MTR 35 12,50 R 15 lastiğim var 4 adet her an satmaya niyetlenebilirim. ;)

Azcık kesip biçme önemli değil, Metin kesin 38'e geçer, elindeki 35'leri ben alırım. Sadece yayları +2" ile değiştirmek ve Yunus'tan 3cm spacer almak yetecek herhalde :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Azcık kesip biçme önemli değil, Metin kesin 38'e geçer, elindeki 35'leri ben alırım. Sadece yayları +2" ile değiştirmek ve Yunus'tan 3cm spacer almak yetecek herhalde :smiley:

35 normal janta olmazki, 7 yada 6,5 inch onların genişliği. 35 ler 11,5 tan başlıyor.

Peki yani özetlersek;

Ben şu anda mevcut Silverstone 33" lastikleri 2" yükseltme + 3 cm offset ile kullanıyorum. Aynı lastiğin 35" olanını alınca direkt takacam ve gidecem. Yanlız jant değiştirmek gerekecek.

Acilen jant arayışına geçiyorum....

tricknick' Alıntı:
Peki yani özetlersek;

Ben şu anda mevcut Silverstone 33" lastikleri 2" yükseltme + 3 cm offset ile kullanıyorum. Aynı lastiğin 35" olanını alınca direkt takacam ve gidecem. Yanlız jant değiştirmek gerekecek.

Acilen jant arayışına geçiyorum....

Tüh yaaa.. Tüm gece altyapısını yaptım ama kandıramadım demek.
Şimdi sen mevcut setup'a 35" leri sadece jant değişikliği ile takacaksan, ben de mevcut setup'ıma 33" leri direk takar kullanırım. Yükseltme yok, spacer yok, ekstra masraf yok :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
38 olur demedim , kesip biçmek şart, 35 " lastik 2 inch kaldırma, 15 jant ve 3 cm offsetle hiç sorunsuz olur.

Bir not satılık çok az kullanılmış GY MTR 35 12,50 R 15 lastiğim var 4 adet her an satmaya niyetlenebilirim. ;)

Yavuz,

4 x 35" lastik, 4 x bu lastiklerin jantı, ve de Disco 1'e (hali hazırda 2" yüksek) gerekli modifleri yaparak takmak için kaç para istersin abicim? :smiley: açık artırmayı başlatayım.

Bende 2" yükseltip 245/75/16 lastik taktığım diskomun resmini koyayım diyordum ;D ama sizin yazdıklarınızın yanında eski mini cooper lar gibi kalırım ;D

böyle giderse bende disco2 ye 35 takıcam yoksa olmıycak komplekse kapilicam
:smiley:

Tempus' Alıntı:
böyle giderse bende disco2 ye 35 takıcam yoksa olmıycak komplekse kapilicam
:smiley:

Arka kapının çamurluk tarafını 5cm kesmen gerekecek... hazır mısın? ben de çok istiyorum ama elim gitmiyor alüminyum makasına... :smiley:

edaghan' Alıntı:
Arka kapının çamurluk tarafını 5cm kesmen gerekecek... hazır mısın? ben de çok istiyorum ama elim gitmiyor alüminyum makasına... :smiley:

aman ha makas olmaz dibinde çelik çerçeve var jet taşı alüminyumda sıkışır, makas çeliği kesmez, çift yönlü kesici ve alüminyum kaydırıcı lazım , çok hassas iş bir kapı 1 gün sürüyor, sakın ola denememiş birine yaptırmayın, ben kendim yaptım 4 gün falan sürdü, tüm dökümanlar ingilizce çok iyi tercüme etmeniz lazım açı ve hesapları var kesmenin. kestiğin yerlerde pay bırakıp katlıyorsun sonra perçinle tekrar birleştiriyorsun.

neyse biraz işim var detayları sonra yazarım.

abi sen açıklama yapma... bu işi kaça yapıyorsun, onu söyle.

arabayı ankaraya getiriyorum, jantları ve lastikleri söküyorum. senin jant + 35'leri takmak için işçilik senden, malzeme gerekirse benden :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
aman ha makas olmaz dibinde çelik çerçeve var jet taşı alüminyumda sıkışır, makas çeliği kesmez, çift yönlü kesici ve alüminyum kaydırıcı lazım , çok hassas iş bir kapı 1 gün sürüyor, sakın ola denememiş birine yaptırmayın, ben kendim yaptım 4 gün falan sürdü, tüm dökümanlar ingilizce çok iyi tercüme etmeniz lazım açı ve hesapları var kesmenin. kestiğin yerlerde pay bırakıp katıyorsun sonra perçinle tekrar birleştiriyorsun.

neyse biraz işim var detayları sonra yazarım.

yavuz abi bir sonra ki kesim işinde çırak olarak katılmak isterim ;D

abimi gönderdikten sonra bende kesme işine girebilirim ;D ;D ;D

Zaman bulunca yzıcam ama öyle az buz bişey kesilimiyor bazı yerlerde 17 cm gibi bişeydi galiba kesilen kısım bir örnek foto koyayım .

100_4187.jpg

Henüz yükselmemiş araçta iş bitiminde 31 küsür inch lastik düdük gibi kalıyor aracın altında. ;D ;D

100_4196.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri