discovery-V8' Alıntı:38 olur demedim , kesip biçmek şart, 35 " lastik 2 inch kaldırma, 15 jant ve 3 cm offsetle hiç sorunsuz olur.
Bir not satılık çok az kullanılmış GY MTR 35 12,50 R 15 lastiğim var 4 adet her an satmaya niyetlenebilirim.![]()
nkurtkaya' Alıntı:Azcık kesip biçme önemli değil, Metin kesin 38'e geçer, elindeki 35'leri ben alırım. Sadece yayları +2" ile değiştirmek ve Yunus'tan 3cm spacer almak yetecek herhalde![]()
discovery-V8' Alıntı:35 normal janta olmazki, 7 yada 6,5 inch onların genişliği. 35 ler 11,5 tan başlıyor.
tricknick' Alıntı:Peki yani özetlersek;
Ben şu anda mevcut Silverstone 33" lastikleri 2" yükseltme + 3 cm offset ile kullanıyorum. Aynı lastiğin 35" olanını alınca direkt takacam ve gidecem. Yanlız jant değiştirmek gerekecek.
Acilen jant arayışına geçiyorum....
discovery-V8' Alıntı:38 olur demedim , kesip biçmek şart, 35 " lastik 2 inch kaldırma, 15 jant ve 3 cm offsetle hiç sorunsuz olur.
Bir not satılık çok az kullanılmış GY MTR 35 12,50 R 15 lastiğim var 4 adet her an satmaya niyetlenebilirim.![]()
Tempus' Alıntı:böyle giderse bende disco2 ye 35 takıcam yoksa olmıycak komplekse kapilicam
![]()
edaghan' Alıntı:Arka kapının çamurluk tarafını 5cm kesmen gerekecek... hazır mısın? ben de çok istiyorum ama elim gitmiyor alüminyum makasına...![]()
discovery-V8' Alıntı:aman ha makas olmaz dibinde çelik çerçeve var jet taşı alüminyumda sıkışır, makas çeliği kesmez, çift yönlü kesici ve alüminyum kaydırıcı lazım , çok hassas iş bir kapı 1 gün sürüyor, sakın ola denememiş birine yaptırmayın, ben kendim yaptım 4 gün falan sürdü, tüm dökümanlar ingilizce çok iyi tercüme etmeniz lazım açı ve hesapları var kesmenin. kestiğin yerlerde pay bırakıp katıyorsun sonra perçinle tekrar birleştiriyorsun.
neyse biraz işim var detayları sonra yazarım.