Arama sonuçlarınız

1. citir

Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi vallahi çok teşekkür ederim çok güzel izah etmişsiniz fakat o adrestede bulamadım tek tek bütün çıkmacıları arıyorum inşallah bulacağım saygılar...

2. citir

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi o zaman benim araç çokmu yakıyor sizinki 29 TL yakıyorsa v6 olmasına rağmen benimki 37 TL yakıyor acaba gaz ayarımı yerinde yapılmadı acaba diyeceğim ama daha yeni taktırdım yinede baktırmak lazım o zaman bilgi için teşekkürler
  3. citir

Suburbanın Çamurla Dansı

Ynt: Suburbanın Çamurla Dansı valahi zaten arkadaki arkadaş sanırım benzin takviyesi yapıyordur gerçekten iyi yakmıştır ha ama o zevkede değmiştir hani:)

4. citir

Çamlıyayla

Ynt: Çamlıyayla vallahi benim çocuklar hiç kar görmedi büyük oğlanda çok istiyor ama ben hem karlı havada araç kullanmadım hemde vakit sorunumuz var biraz kimbilir belki birden eser kafamıza geliriz bi stres atmayada ihtiyacımız var aslında dediğim gibi kısmet:)
  5. citir

Çamlıyayla

Ynt: Çamlıyayla inşallah geliriz bir gün bende sizi adanaya beklerim ne zaman isterseniz özelden telefonumu verebilirm saygılar:)

6. citir

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi tabiki yardımcı oldunuz ve konuyu okuyan arkadaşlarda bilgi sahibi olurlar paylaşım için teşekkürler...

7. citir

Çamlıyayla

Ynt: Çamlıyayla vallahi eskiden çok yolum düşüyordu ama şimdilerde belki yılda bir bile değil ama yolum düşerse söz ugrarım ama demliğin sonunu getiririm bilesiniz:)
  8. citir

Adana, Aladağ, Acısu Kapızbaşı Şelalesi Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: Adana, Aladağ, Acısu Kapızbaşı Şelalesi Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) inşallah bir dahaki sefere bilgimiz olur bu tür gezilerdende bende katılırım ailemle çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler :)
  9. citir

Suburbanın Çamurla Dansı

Ynt: Suburbanın Çamurla Dansı tek kelimeyle müthiş

10. citir

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi ama sonuçta orda sıfır arabalar için değerler verilmiş benim aracım 12 yaşında araç ama dediğiniz rakamlara göre fazla o zaman en güzeli aynı aracı kullanan 98-99 model civarı arkadaşların bilgisi olacak sanırım yinede bilginiz için teşekkürler...

11. citir

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi vallahi çok sevinirim gitmeden bir gün önce de mesajlaşırsak çok sevinirim citircafem@hotmail.com
  12. citir

CR-V Arazi Performansı...

Ynt: CR-V Arazi Performansı... helal olsun diyorum ama çok çizilmiş benim içim parçalandı dğrusu

13. citir

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis çok güzel olmuş gönlünüzce binin inşallah kazasız keyifli sürüşler:)
  14. citir

Kore Plajları

Ynt: Kore Plajları süper bişe olmuş ya teşekkürler:)
  15. citir

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi suat bey sanırım araclarımız aynı yanlış bilmiyorsam sizin bulunduğunuz yerde yokmu bu parça acaba olur ya yolunuz düşerse bakarsanız yardımcı olursanız çok sevinirim...

16. citir

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi hocam fark o kadarda yok sanırım sizinki 1.6 100 km de 12 litre yakıyor benimkiside 2.0 motor 18 litre yakıyor ama yinede çok sanırım benimki aynı aracı olan arkadaşlar yazsa anlarız az çok ama ben 1.6 ları okudum sizinki ile aynı herhangi bir sorun...
  17. citir

Ynt: suzuki grand vitara 2.0 yakıt tüketimi kısmet vallahi inşallah bir arkadaş yardımcı olur siz anladınız değilmi istediğim parçayı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47812.0 resimde görebilirsiniz detaylı bir şekilde bu arada sizin aracınız neydi acaba?
  18. citir

grand vitara 2.0 ön sag cam sıyırıcı lastik lazım yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: grand vitara 2.0 ön sag cam sıyırıcı lastik lazım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar sag ön camın hemen ayna izasındaki lastik ve onu kapatan plastik çerçeve (cam sıyırıcı ) parça tek parçamı yoksa 2 parçamı bilmiyorum resimde detaylı görünüyor yardımlarınızı bekliyorum.

19. citir

Ynt: suzuki grand vitara 2.0 yakıt tüketimi vallahi en güzelini söylediniz ama Adanada suzuki parçalarını satan hiç bir yer yok bir yer var japon parçaları satıyor ama ondada yok zaten mecburen burdan bulabilirsek veya aynı araçtan olan bir arkadaş parçacıya gidecek aynısını alacak bana...
  20. citir

Ynt: suzuki grand vitara 2.0 yakıt tüketimi evet 1998 model grand vitara http://www.otoyedekparcaburada.com/SUZUKI-GRAND-VITARA-4X4-JEEP-9802-ON-KAPI-DIS-SIYIRICI-SAG-SIYAH-SEGMANLI,PR-15320.html bu parçayı aldım ve almadan öncede telefonda aracı bahsettim ve onlarda onayladı fakat gelen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri