benim aracımda 99 1.6 jlx otomatik saf lpg için hesap yaptığımda aracım 26.5 - 27krş civarı tüketiyor ama unutmamalıki ilk çalışmada benzinde tüketiyoruz ve bu aralar havalarda soğuk tüketilen benzinide hasaba katarsak 30krş civarı bir rakam çıkıyor citir arkadaşın aracıda 2.0 v6 grand sanırım bizim 30 yaktığımız yerde 37 yakması bence çok normal yinede en iyi sonuç 2.0 grand kullanan birisinin tüketim değerlerini paylaşmasıdıröğretmen' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,ben de 1.6 jlx kullanıcısıyım şehir dışında 100 km de 9 litre,şehir içinde de yaklaşık 11-12 litre lpg harcıyorum.Bu da liraya çevirdiğimizde şu an lpg 2006 lira olduğuna göre yaklaşık 180-190 krş şehir dışı ve 240-250 krş şehir içi veya kısa mesafe yol da yakıyorum.Ya benim hesaplarımda yada sizin hesaplarınızda bir yanlışlık var.Gerçi biz memurlar bu hesap işlerini iyi yaparız yoksa geçinmek mümkün değil
tamamdır havalar düzelsin giderim sizide ararım gittiğimdecitir' Alıntı:vallahi çok sevinirim gitmeden bir gün önce de mesajlaşırsak çok sevinirim citircafem@hotmail.com
citir' Alıntı:kısmet vallahi inşallah bir arkadaş yardımcı olur siz anladınız değilmi istediğim parçayı
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47812.0 resimde görebilirsiniz detaylı bir şekilde bu arada sizin aracınız neydi acaba?