Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan citir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,849
Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi

99 vitara 5k at biliyorumo parçayı bende ilk fırsatta ön arka sıyırıcı fitil ne varsa değişeceğim benimkilerde güneşte deforme olmuşlar sizinkinede bakarım

Etiketler

Merhaba arkadaşlar,ben de 1.6 jlx kullanıcısıyım şehir dışında 100 km de 9 litre,şehir içinde de yaklaşık 11-12 litre lpg harcıyorum.Bu da liraya çevirdiğimizde şu an lpg 2006 lira olduğuna göre yaklaşık 180-190 krş şehir dışı ve 240-250 krş şehir içi veya kısa mesafe yol da yakıyorum.Ya benim hesaplarımda yada sizin hesaplarınızda bir yanlışlık var.Gerçi biz memurlar bu hesap işlerini iyi yaparız yoksa geçinmek mümkün değil :D

hocam fark o kadarda yok sanırım sizinki 1.6 100 km de 12 litre yakıyor benimkiside 2.0 motor 18 litre yakıyor ama yinede çok sanırım benimki aynı aracı olan arkadaşlar yazsa anlarız az çok ama ben 1.6 ları okudum sizinki ile aynı herhangi bir sorun yok ama benim araç hala gözüme fazla yakıyormuş gibi geliyor:(

suat bey sanırım araclarımız aynı yanlış bilmiyorsam sizin bulunduğunuz yerde yokmu bu parça acaba olur ya yolunuz düşerse bakarsanız yardımcı olursanız çok sevinirim...

maalesef ben sizden daha kötü durumdayım amasyadayım ankaraya ilk gidişimde ihtiyacım olan tüm parçaları alacağım aldığım yerin adres ve tel bilgilerini paylaşırım

vallahi çok sevinirim gitmeden bir gün önce de mesajlaşırsak çok sevinirim citircafem@hotmail.com

öğretmen' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,ben de 1.6 jlx kullanıcısıyım şehir dışında 100 km de 9 litre,şehir içinde de yaklaşık 11-12 litre lpg harcıyorum.Bu da liraya çevirdiğimizde şu an lpg 2006 lira olduğuna göre yaklaşık 180-190 krş şehir dışı ve 240-250 krş şehir içi veya kısa mesafe yol da yakıyorum.Ya benim hesaplarımda yada sizin hesaplarınızda bir yanlışlık var.Gerçi biz memurlar bu hesap işlerini iyi yaparız yoksa geçinmek mümkün değil :D
benim aracımda 99 1.6 jlx otomatik saf lpg için hesap yaptığımda aracım 26.5 - 27krş civarı tüketiyor ama unutmamalıki ilk çalışmada benzinde tüketiyoruz ve bu aralar havalarda soğuk tüketilen benzinide hasaba katarsak 30krş civarı bir rakam çıkıyor citir arkadaşın aracıda 2.0 v6 grand sanırım bizim 30 yaktığımız yerde 37 yakması bence çok normal yinede en iyi sonuç 2.0 grand kullanan birisinin tüketim değerlerini paylaşmasıdır

Yakıt tüketiminin fazl olup olmadığını anlmak için aracın kitapçığındaki verilere bakıp LPGoduğu için % 20 fazlasını ekleyip norml değeri bulmanız gerekir. arabadergisi.com sitesinde G.Vitara için yakıt tüketimi şehir içi 12.7 verilmiş bu değeri baz alırsak sizin tüketim lpg'de 15.2 civarı olmalı.

ama sonuçta orda sıfır arabalar için değerler verilmiş benim aracım 12 yaşında araç ama dediğiniz rakamlara göre fazla o zaman en güzeli aynı aracı kullanan 98-99 model civarı arkadaşların bilgisi olacak sanırım yinede bilginiz için teşekkürler...

Elbette 1.6 ile 2.0 motorun kıyaslanması çok doğru olmayacaktır.Ben sadece belki bir ölçü olur diye bu rakamları vermiştim ayrıca benim aracım da otomatik ve benzinde çalıştığı mesafeleri çıkararak bu hesapları yapmıştım umarım yardımcı olabilmişimdir,teşekkürler.

tabiki yardımcı oldunuz ve konuyu okuyan arkadaşlarda bilgi sahibi olurlar paylaşım için teşekkürler...

benim araç 1996 2000 v6 bu gün ölçtüm şehir içi 29 tl yakıyor sırf lpg de .lpg fiyatı 1890 tl.69tl ile 260 km,10km sini benzin diye düşünüyorum.

o zaman benim araç çokmu yakıyor sizinki 29 TL yakıyorsa v6 olmasına rağmen benimki 37 TL yakıyor acaba gaz ayarımı yerinde yapılmadı acaba diyeceğim ama daha yeni taktırdım yinede baktırmak lazım o zaman bilgi için teşekkürler

Ynt: suzuki grand vitara 2.0 yakıt tüketimi

citir' Alıntı:
kısmet vallahi inşallah bir arkadaş yardımcı olur siz anladınız değilmi istediğim parçayı
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47812.0 resimde görebilirsiniz detaylı bir şekilde bu arada sizin aracınız neydi acaba?

selam arkadaşim sizin aradıgınız parça cam citası diyebiliriz benim size verecegım adresten irfan beyle irtibata geçin bir sorun size yolladıgım adresteki araçta aksıne sag taraftan kazalı resmi inceledim cam çitası saglam gibi duruyor eger darbe almmamışşsa aldırabılırsınız. daha yakın bir resim yollayarak aramış oldunuz cam citasını uygun fiyata pazarlık:smiley: ederek sipariş edebilirsiniz sonuçta çıkma parçacıdır ben aracıma ana beyın ünitesi aldırdım saglamdır. aracı parçalayarak satıyor modelide 98 dir senin araca uyar sanırım sol kapıyı metre ile ölç öyle sipariş ver benim yukledıgım resmide yolla daha iyi açiklayıcı olur irfan beyden e mail adresını alarak resmi kendisine yollarsın .
saygılarımla

http://www.sahibinden.com/suzuki_grand_vitara-51WQQaXQQ16057866WQQpXQQdisplayitem

396vitara.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri