CR-V Arazi Performansı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,305
Ynt: CR-V Arazi Performansı...

vuksualomega' Alıntı:
cevaplar için teşekkür ediyorum arkadan gelen ses acaba bir problem yaratır mı diye endişeleniyorum ama en yakın zaman da servis yolu gözüküyor galiba

Sanıyorum viskos arızası ama uzman değilim benim ki spekülasyon, şayet öyleyse sorun büyük olabilir hemen değiştirelim diyeceklerdir ve pahalı bir parçadır hemen teslim olma çıkma yada tamir takımı varsa tamirle çözebilirsin yetkili servise götüreceksen gözünün yaşına bakmadan değiştireceklerdir diren ;)

Etiketler

Kaza kökenli değilse ciddi bir sorun yoktur, yürüyen aksam bozmaz Honda kolay kolay. Aks diyicem ama arkadan geliyo diyorsunuz. İstanbul Anadolu yakasındaysanız bu arabaları iyi tanıyan iki tane özel servis var, biri Bostancı sanayide, diğeri Kadosan sanayide.

tankı nereye taktırdın. istepneye yerine taktırdıysan orayı biraz hırpalamışlardır. oda ses yapmasına sebep olabilir. bende 2000 cr-v var. yakıt bana göre biraz fazla geldi. 21 kr şehir içi kayseri trafiğinde. yakıtın fazla yakma sebepleri arasında yağ değişimi, subap ayarları ki bu konuda 15000-20000 de bir sibup ayarı yaptırman gerekecek. aracın gaz kesme problemi verdiği anda dediği mi yaptırırsın. yakıta epey bir etkisi var. lpg hangi marka taktırdın. oda önemli ayar yaptırman gerekli. birde yeni taktırdığın için biraz zaman alır yakıtın düşmesi. bende ilk taktırdığımda biraz fazla yakmıştı ama sonradan düşmeye başladı. araç kaç km de. belirli km lerde bakımları var. onlarıda yaptırman gerekli. hayırlı olsun. bundan önceki aracın neydi bilmiyorum ama bunda sonra araba alırken çok zorlanacaksın. honda alışkanlık yapıyor.

rasimpeh' Alıntı:
tankı nereye taktırdın. istepneye yerine taktırdıysan orayı biraz hırpalamışlardır. oda ses yapmasına sebep olabilir. bende 2000 cr-v var. yakıt bana göre biraz fazla geldi. 21 kr şehir içi kayseri trafiğinde. yakıtın fazla yakma sebepleri arasında yağ değişimi, subap ayarları ki bu konuda 15000-20000 de bir sibup ayarı yaptırman gerekecek. aracın gaz kesme problemi verdiği anda dediği mi yaptırırsın. yakıta epey bir etkisi var. lpg hangi marka taktırdın. oda önemli ayar yaptırman gerekli. birde yeni taktırdığın için biraz zaman alır yakıtın düşmesi. bende ilk taktırdığımda biraz fazla yakmıştı ama sonradan düşmeye başladı. araç kaç km de. belirli km lerde bakımları var. onlarıda yaptırman gerekli. hayırlı olsun. bundan önceki aracın neydi bilmiyorum ama bunda sonra araba alırken çok zorlanacaksın. honda alışkanlık yapıyor.
lpg tankı istepne yerine takıldı.brc marka .araç 94.000de zaten aldığımızda 90.000deydi ve hemen yağını değiştirip bilimum kontrollerini yaptırdık.lpgyide aracı aldığımdan 4 gün sonra taktırdım yaklaşık 2.500 km oldu.bundan önce 97 fronteram vardı.honda da çok güzel ama ben nedense ısınamadım .aklım 3.2 fronteraya takıldı acaba yanlış bir seçim mi yaptım diye düşünüyorum

merhaba arkadaşlar bence honda gerekli performansı göstermiş açıkcası bu kadarını beklemiyordum parkur basit gibi görünsede çok ta kolay bir etap değil ön yargılarım değişti uygun lastik ile extrem olmayan parkurlarda ; benim gibi tek araç kullanmak zorunda olanlar için (hem iş hem aile hemde hafta sonu arazi için )uygun araç dodge şehir içinde biraz youruyor

uzun bir aradan sonra yine herkeze merhaba foruma fazla yazma vaktim yok ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.daha önce crv konusunda yardım istemiştim arkadan ses gelme konusunda serviste bir yağ değişimi sonucu sesi hallettik. aracı da 1 ay önce sattım bana kan ağlattı crv. emlak işiyle uğraştığım için ağırlıklı olarak arazideyim crv bu iş için hiç uygun değil bu aracı asvalttan aşağı indirmeyeceksin en ufak bir engeli aşamıyordum ya altı sürtüyor yada oturuyordu engel dediğim de hafif tümsekli tarla sınırları yani birkaç kere de beni çok çok hafif arazide rezil etti bende hemen elimden çıkarttım.şimdi ise mitsubishi l200 'üm var 2007 model 4x4 böyle muhteşem bir makine yok denecek kadar güzel araç. istediğim yere girip çıkıyorum bana mısın demiyor.

geçen hafta antalya dağlarındaydım. dediğin gibi bir şey söz konusu değildi. ne bir sürtme sorunu de askıda kalma. ki tarladan falan bahsetmiyorum. dağ yollarından, hemde sel sularının yol denilen şeyi ortadan kaldırdığı yerlerden bahsediyorum.

merhaba benim 90 defender i maalesef satmak üzereyimböyle muhteşem bir araça 1.5 senedir bindiğim için kendimi şanslı hissediyorum.Hondanın geçtiği yerleri gösterip övünen arkadaşları görünce bıyık altından kıs kıs gülüp bunlarda yermi ben bunları geçiş bile saymam diyorum ama ........ artık hanım birazda biz araç kullanalım diye tutturunca otomatik vitesli az buçuk araziye uyan en sağlam araç olarak crv ye karar kıldık bilmem doğrumu.97-99 arası 15000-18000 bir araç bulabilirmiyim internetteki fiatlar yüksek geldi artı i.es.le bunların manalarını bilen kimse yok kusura bakmayın honda crv ciler defendercıların tutkunluğunu çok özleyeceğim ( KİMSE DUYMASIN AMA HONDADAN SONRA YİNE DEFENDER ALACAĞIM )
TAVSİYE EDECEĞİNİZ YUKARIDA BELİRTTİĞİM FİATLARDAKİ ARAÇLARA BAKABİLİRİM TEŞEKKÜRLER

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri