CR-V Arazi Performansı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,392
Ynt: CR-V Arazi Performansı...

[size=12pt][size=10pt]Murat ustam ben de 1 yıl içinde 2003 model Crv almak isteyen bir doğa,kar tutkunu olarak Crv'nin sizin testinizden geçmesine sevindim. Şimdi Crv'yi daha çok istiyorum [/size] [/size]

Etiketler

CANADALI' Alıntı:
Murat Bey ; Hacılıya giderseniz mutlaka benide arayınız. Ben de aracımı test etmek isterim..hemde eski ve yeni nesil crv'ler bir araya gelmiş olur.hep destek tam destek.. ;)

Buda benim 2"soft modifiyeli 1998 ihtiyar..

Murat bey yoğunluğundan dolayı!!! heralde cevap yazamamış ben affına sığınarak yazayım dedim...

Murat beyin kendi aracı değil resimlerdeki crv araç bi arakdaşımızın, kendilerinin hrv si ve jeep xj si var sanmıyorum bu mevsimde hrv yi oraya sokacağını ;D xj yi sokar heralde...Sizin aracı yarışların olduğu gün gördüm enteresan olmuş hrv gezilerde görüşmek üzere ;)

Biraz uzaktım internetten :smiley: CR-V bir arkadaşımızın. Kendisi yine girerim demişti gezi sonrası ama gerçekten zor oluyor araç hasar almasın diye uğraşmak. Aracınız ilginç olmuş; sanırım arazi için modifiye edilmiş tek CR-V tebrik ederim. Yağmurlarla beraber Hacılı turları başlar sevdiğimiz bir bölge orası. İlan ederiz mutlaka görüşmek üzere ;)

Haymana gezisindede bir Honda CRV vardı. Benim çok dikkatimi çekmişti.
Düşündüğümden daha başarılı idi ama ben CRV sahibi olsam sokmam oralara.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29092.0

keyifli seyirler.

parodi' Alıntı:
Murat bey yoğunluğundan dolayı!!! heralde cevap yazamamış ben affına sığınarak yazayım dedim...

Murat beyin kendi aracı değil resimlerdeki crv araç bi arakdaşımızın, kendilerinin hrv si ve jeep xj si var sanmıyorum bu mevsimde hrv yi oraya sokacağını ;D xj yi sokar heralde...Sizin aracı yarışların olduğu gün gördüm enteresan olmuş hrv gezilerde görüşmek üzere ;)

Valla kusura bakmayın bende geç gördüm cevabınızı . doğru yarışlara gittim ve kaçırmamaya da özen gösteriyorum...ama netede pek fazla giremiyorum.
Dediğiniz gibi soft gezilerde görüzmek üzere... ;)

MC' Alıntı:
Biraz uzaktım internetten :smiley: CR-V bir arkadaşımızın. Kendisi yine girerim demişti gezi sonrası ama gerçekten zor oluyor araç hasar almasın diye uğraşmak. Aracınız ilginç olmuş; sanırım arazi için modifiye edilmiş tek CR-V tebrik ederim. Yağmurlarla beraber Hacılı turları başlar sevdiğimiz bir bölge orası. İlan ederiz mutlaka görüşmek üzere ;)

Murat bey ; hacılı gezisini merakla bekliyorum...Ayrıca arkadaşınızın crv'si zannediyorum benim aracın bir üst kasası .bende bu kasa CRV yada RAV4 e geçmek istiyorum ama daha karar
veremedim.. bakalım hayırlısı...

Hacılı için yağmur bekliyoruz, hoş yağışta orayı nasıl geçeriz bu ayrı bi konu ;D

Vinci kendim için bir kere kullandım şimdiye kadar ;D Hacılı'da sağlam ağaçta yok fazla, vinç pek işe yaramaz gibi geliyor bana :-\ Neyse yakında görücez kış şartlarını oranın ;)

CANADALI' Alıntı:
Murat Bey ; Hacılıya giderseniz mutlaka benide arayınız. Ben de aracımı test etmek isterim..hemde eski ve yeni nesil crv'ler bir araya gelmiş olur.hep destek tam destek.. ;)

Buda benim 2"soft modifiyeli 1998 ihtiyar..

can bey o lastikleri nerden aldınız modeli nedir bende o lastiklerden arıyorum. birde yol tutuşunu ve konforu değiştiriyormu.

tüm gezenbilir ailesine merhabalar ben tolga yaklaşık 3 hafta önce 2003 model bir crv aldık ve lpg taktırdık araçtan genel olarak memnunuz ama 2.0 motora göre lpgde bayağı bir yakıyor şehir içi ve dışı ortalama 0.28 kuruş bu normal midir yoksa benim lpg de mi bir sorun var.birde tam tur sola veya sağa dönüşlerde arkadan yüksek bir kütürdeme sesi geliyor ve çok rahatsız ediyor beni bu ses diğer crvlerden de gelir miş acaba yoksa benimkinde mi bir sorun var saygılar cevapları bekliyorum

Yakıt normal gibi, 25-28 kr yakıyorlar LPG ile. Ayarlanınca ve buji, buji kablosu, filtre v.s. yakıtı etkileyen her şey düzgün çalışıyorsa düşer.

Ses normal değil, iyi bi Honda servisine baktırmanız iyi olur.

vuksualomega' Alıntı:
tüm gezenbilir ailesine merhabalar ben tolga yaklaşık 3 hafta önce 2003 model bir crv aldık ve lpg taktırdık araçtan genel olarak memnunuz ama 2.0 motora göre lpgde bayağı bir yakıyor şehir içi ve dışı ortalama 0.28 kuruş bu normal midir yoksa benim lpg de mi bir sorun var.birde tam tur sola veya sağa dönüşlerde arkadan yüksek bir kütürdeme sesi geliyor ve çok rahatsız ediyor beni bu ses diğer crvlerden de gelir miş acaba yoksa benimkinde mi bir sorun var saygılar cevapları bekliyorum

Tolga hoşgeldin bu teknik sorununu http://www.gezenbilir.com/index.php?board=4.0 bu link içinde başlık açıp yazarsan daha kolay bilgiye ulaşırsın sana cevap daha kolay verilir, aracın hayırlı olsun bu arada yakıt normal gibi duruyo şehir içi için selam.

cevaplar için teşekkür ediyorum arkadan gelen ses acaba bir problem yaratır mı diye endişeleniyorum ama en yakın zaman da servis yolu gözüküyor galiba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR