Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan citir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,849
Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi

vallahi çok teşekkür ederim çok güzel izah etmişsiniz fakat o adrestede bulamadım tek tek bütün çıkmacıları arıyorum inşallah bulacağım saygılar...

Etiketler

Bana arabayı yaktırcanıs... benim 96.model 2.0.cc.6v.24.v.5 kapı suziki 450.krş. ort.şehiriçi yakıyor... bir sorunmu var acep... filtreler bujiler yeniyken hemide... ? :-\ Benzinde tabiki...

98 VİTAR SAHİBİ ARKADAŞIM BENDEDE99 VAR AYNI ARACIN 2,0 NE MARKA LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPTIRDINIZ VE HALA MEMNUNMUSUNUZ?

2004 Grand Vitara 2.0, 140 Tl LPG ile uzun yolda 480 Km gitti. Yol ara ara karlı. Hız genelde 90-100 Km arası, ara ara 130-140 km hızlara çıktım. Yol durumuna göre gerekli yerlerde arazi vitesi kullandım. (11.01.2013 tarihi verileri)

Bende düz vites 2004 grand vitara var konu cok eski olsa da bu tarz araç alacaklara bir yardımı olabilir 3 seferdir şehir içi uzun yol ve arazi karışık 225-235 km aralığında 55-62 tl arasında yakıt sarfiyatım oluyor ( Lpg litresi 2.46 kr ) tabi bu kullanım şartlarına ve bir çok etkene bağlı olarak değişen bir durum net bir veri almak cok zor yakıt sarfiyatına kullanan kişi trafik yoğunluğu girilen arazi rüzgar direnci ve daha bir sürü etken etki ediyor, km 450 kr yaktığınıda gördüm 240 kr yaktığınıda gördüm ama genel ortalama grand vitarada 300 - 350 kr aralığındadır sakin kullanımda cok daha alt rakamlar olacağı gibi cok sert ve aşırı zorlu arazilerde bu rakam cok üst düzeylerede cıkabilir ama arazi araçları sınıfında yaptığı işe göre en az yakıt tüketimi olarak vitaralar başı çekerler hatta 2000 motor 1450 kg bir araç günlük kullanımda tofaş aracları ile aynı hatta daha az yakıt tükettiği aşikardır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri