Arama sonuçlarınız

1. LowRanger

XJ Hararet Sorunu?

Ynt: XJ Hararet Sorunu? Eğer radyatör yeni, devirdaim problemsiz, termostat problemsiz elektirkli fan düzgün açıyor ise, genel olarak XJ deki sorun (diğer amerikanlarda olduğu gibi) şanzımanın soğutma sisteminin su radyotörünün içinde olmasıdır. Normal şartlarda XJ hareret yapmaz ama bu...

2. LowRanger

ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!

Ynt: ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....! katalizatör lambda sensörünün düzgün ölçüm yapabilmesi için yeterli ısıyı sabitler yani cat söküldüğünde eğer sensör üstünde yada yakın bir yerde ise arabanın co2 ayarlarında bozulma olur buda direk olarak arabanın...
  3. LowRanger

91 Xj'de Kilitli Diferansiyel Var mı?..

Ynt: 91 Xj'de Kilitli Diferansiyel Var mı?.. LSD varsa dönmeyebilir zaten balatının tutması için belirli bir tur farkına çıkması lazımdır bunu elle yapamazsınız, en iyisi kaygan bir yokuş bulup arabanın arkasını ufak patinaj yaptırıldığında anlaşılır

4. LowRanger

Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si anladığım kadarı ile iksje nin aracı zaten kağıt üzerinde türkiyede tek (reservoir over amortisörler, 37inç lastik, 11inç yükseltme) onun haricinde arazi araci olarak değerlendirirsek Yuksel bey inki ve Mustafa Beyin ki kafa kafaya gider derim
  5. LowRanger

Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Bu tip derken, Eaton Elocker benim bahsettiğim yani kilit elektrikli olsun, hidrolik olsun, mekanik olsun ön tarfında hub ile aksları ayırmayan sitemlerde diff'e bişi olursa araba oralı oluyor. Sonuçta ön diff genel olarak arkaya oranla daha zayıf bir...

6. LowRanger

ZJ İçin Height Lift Spacers ?..

Ynt: ZJ İçin Height Lift Spacers ?.. yayı boşaltmadan ayarlamak biraz güç ister gibi geliyo ama... kolay diyosanız öle olsun

7. LowRanger

ZJ İçin Height Lift Spacers ?..

Ynt: ZJ İçin Height Lift Spacers ?.. o kadar kolay ayarlanabiliyor mu?
  8. LowRanger

Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Ben 2 sene boyunca Cj6 da önde Powertrax 'ın Easy Locker ını kullandım ucuz denilen mekanik kilit sanırım sizin Lokka aynı prensiple çalışıyor, her ağır koşulda (kar, yağmur, çamur gb) denememe rahmen hiç bir problem çıkarmadı. Özellikle kar gibi kaygan...
  9. LowRanger

Aussie Locker veya Powertrax Kullanan Var mı?

Ynt: Aussie Locker veya Powertrax Kullanan Var mı? ben 2 sene boyunca Cj6 da önde Powertrax 'ın Easy Locker ını kullandım ucuz denilen mekanik kilit sanırım sizin Aussie aynı prensiple çalışıyor, her ağır koşulda (kar, yağmur, çamur gb) denememe rahmen hiç bir problem çıkarmadı. Özellikle kar...

10. LowRanger

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si Hatta yapmışken dana 60 lara mı çıksak madem ortamı boş bulduk bu arada iksje avatardaki araba da trackbar problemli gibi duruyor

11. LowRanger

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si katılıyorum, hatta min 35 yada 37 inç swamper serisi tadından yenmez valla, bu arada araba arazide başarılı demek hangi arazi? ne kadar başarılı? ne kadar dayanıklı? neyse bu ağır bir konu ama ben tavandaki sisleri anlamadım onlar altlarında sinyalleri...
  12. LowRanger

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si Değerlendirmeyi neye göre yapıcaz, teknik özellikler mi yoksa estetik mi, eğer arazi taşıtı statüsünde değerlendireceksek özellikleri nelerdir?,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri