serkann
Zirve
sanırım doğru yazdım arkadaşlar..aracıma uygulamayı düşünüyorum..tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..eksileri artıları nelerdir..nerelerde sorun yaşayabilirim...
teşekkürler verdiğin bilgiler için..evet aynı ürünün resmi benim koyduğumda..araştırmadayım şuan..zaten aklıma bolu gezisi geldi..iksje' Alıntı:Bunu ugulayanı ben Türkiye'de görmedim ama JKS'nin ACOS (Adjustable Coil Over Spacer) markalı bir ürünü var nette en çok onu görüyorum. Belki de bu senin koyduğunda O'dur. Birde ACOS PRO var. Bu PRO olanın tek farkı üzerinde sabit bir bump stop değilde, sertliği ve yüksekliği ayarlanabilir nitrojen gazlı bir darbe emicinin takılı olması. Yani istediğin zaman onu sonradan alıp takabilirsin üstüne. Sanırım PRO olan daha çok BAJA gibi süratli ve sert sürüşler için. Özellikle PRO olan çok maliyetli. PRO olmayan bile çok pahalı. Tecrübesi olan var mı bilmiyorum ama benim bildiğim bu alet araç seviyesinde oynama yapma ihtiyacı duyulduğunda bu işi en kolay şekilde yapıp bir alyanla sabitleyebilmek içindir. Aracınızın ön-arka için dengelenmiş seviyesi öne bir tampon veya vinç takıldığında, veya arkaya tampon, bagaj takıldığında değişir. Bu aleti en başta alırsanız, taktığınız ağır aksesuarlara göre aracınızın değişecek yükseklik farklarını gerektiği ölçüde rahatça yaparsınız. Bir anlamda yükseklik trim ayarı denebilir yani. Tabi birde yol şartları var. İstanbul'dan Bolu'ya kampa gidiyorsan otoban için en alçak ayara getirip araçtan mevcut haliyle optimum yol tutuşu alabilirsin. Takılması çok basit. Herhangi bir servise uğradığında dördü bir saatden kısa sürede takılabilir. Ben yinede her değişiklikte birer teflon takoz yaptırmayı daha makul buluyorum şimdilik. Türkiye'de yapan olursa alırım.
ACOS
http://store.jksmfg.com/merchant2/merchant.mvc?Screen=ACOS&Store_Code=JKS01&Category_Code=Coil_Spring
ACOS PRO
http://store.jksmfg.com/merchant2/merchant.mvc?Screen=ACOSPRO&Store_Code=JKS01&Category_Code=Coil_Spring
LowRanger' Alıntı:o kadar kolay ayarlanabiliyor mu?
serkann' Alıntı:tabiki kendi aracımda deneyip görücem öncelikle..türkiyede kullananıda görmediğimze göre ilk olucam..festivale kadar yetiştirmeyi planlıyorum...
aaa..peki memnunmu ateş..?ates' Alıntı:benim samimi bir arkadaşımda var bu sistem ZJ sinde yurtdışından getirildi,öyle zırt pırt ayarlanan bişey değil get mantığında bir uygulama zaten 2 tonluk bütün ağırlık bu aparatın üzerinde yani öyle alyanla falan ayarlanabilen birşey değil
o zaman gerek yokmu diyorsun yani..ates' Alıntı:bi sıkıntısı yok açıkçası ,ama farklı olarak bir memnunluğuda yok
4.5 kolayates' Alıntı:bence çok elzem bişey değil ,get aynı olayı çözüyor.o zj ile herşeyimiz aynı yüksekliğimiz,lastik ebadımız artı bir avantaj duymadım sahibinden
sen bunları bırakta 4,5'' işine bi el at uğraşma bunlarla ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D