katılıyorum...bir sonraki aracım ya o olacak(satarsa yuksel abi)yada onun gibi olacak...zapatista' Alıntı:ben yüksel in arabayı tek gecerim
kıbrıs ı da birbirine kattı, yolları da
cherokee de tartışmasız uğur abininki olur...alperhoca' Alıntı:Aslında her yıl belirlenmiş bir tarihte arabalar arasında bir güzellik yarışması düzenlenebilir.
Çok renkli geçeceğine eminim
XXSİLVERADOXX' Alıntı:bir xj nin 10 numara olması için yani benim için ön arka dana 44 diff, arkalar disc fren , ön arka diff locke(arb veya OX) teknık olarak bunlar yoksa konuşmanında anlamıyok(teknik olarak)
XXSİLVERADOXX' Alıntı:bir xj nin 10 numara olması için yani benim için ön arka dana 44 diff, arkalar disc fren , ön arka diff locke(arb veya OX) teknık olarak bunlar yoksa konuşmanında anlamıyok(teknik olarak)
iksje' Alıntı:Tamam bu dedikleriniz hiç fena olmazda, çok büyük lastikler takmadıkça yüksek pinyonlu bir Dana30 da bir iki destekle iş yapabilir. Yani sırf orjinal dingilleri var diye bir Cherokee'yi kadro dışı bırakmak çok insafsızlık olur Böyle bir araba da gayet tatmin edici olabilir. Kendi arabam için konuşursam; D44'lerin bile yeteceğinden şüpheliyim. Önder'e bahsetmiştim. Dana48 olarak anılan yeni nesil Dan44 istiyorum. Yani bu başlıkta benim arabam olsaydı sonuna kadar katılıyor olacaktım size.