Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,476

Gezenbilir'in bir numaralı XJ'si

• Evet

Kullanılan: 65 69.9%
  • Hayır

Kullanılan: 28 30.1%

• Kullanılan toplam oy
    93

Etiketler

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Öncelikle Ergun Erakman beyfendiye ve kocaman gezenbilir ailesine çok teşekkür ederim.Yakında şampiyonu her hafta tv de izleyeceksiniz...

Arkadaşlar artık her hafta türkiyenin en çok izlenen belgesel kanalı YABAN TV de ( digi türk-83 kanal---D samart 75 kuruluma göre yeri değişebilir.)off-road aracım xj ile beraber perşembe 21.30, tekrarı c.tesi 21.3045 dk. doya doya off- road etkinlikleri,geziler,dalış,macera,kurtarma operasyonları,en son teknoloji kullanılarak çekilecektir.Yapımcısı ve sunucusu benim..
Sadece off-road değil,tüm gezenbilir gruplarının etkinliklerine açığız.beni haberdar etmeniz yeterlidir. haftaya milasta düşen yangın helikopterinin başından sonuna kurtarma operasyonu var.daha sonra iki hafta arka arkaya jeep buluşması ve izoff tanışma.... umarım başarılı bulursunuz..

okan tozun

0216 446 87 52-53 iş
0532 261 35 86 gsm

diver6' Alıntı:
Öncelikle Ergun Erakman beyfendiye ve kocaman gezenbilir ailesine çok teşekkür ederim.Yakında şampiyonu her hafta tv de izleyeceksiniz...

Arkadaşlar artık her hafta türkiyenin en çok izlenen belgesel kanalı YABAN TV de ( digi türk-83 kanal---D samart 75 kuruluma göre yeri değişebilir.)off-road aracım xj ile beraber perşembe 21.30, tekrarı c.tesi 21.3045 dk. doya doya off- road etkinlikleri,geziler,dalış,macera,kurtarma operasyonları,en son teknoloji kullanılarak çekilecektir.Yapımcısı ve sunucusu benim..
Sadece off-road değil,tüm gezenbilir gruplarının etkinliklerine açığız.beni haberdar etmeniz yeterlidir. haftaya milasta düşen yangın helikopterinin başından sonuna kurtarma operasyonu var.daha sonra iki hafta arka arkaya jeep buluşması ve izoff tanışma.... umarım başarılı bulursunuz..

okan tozun

0216 446 87 52-53 iş
0532 261 35 86 gsm

Hayırlı olsun okan bey artık gezenbilir belgesel ekibi kursak fena olmaz hani.. ;) :D

tabi tabi benim ilham kaynağım gezenbilir grubu.emrinize amadeyim.usa dan gelecek bir kaç spesifik malzeme dışında tam yol devam .sizden ricam beni mutlaka haberdar ediniz.telefon veya mail,farketmez...

her çarşamba 21.10 da yabantv.com izci programı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR