Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,480

Gezenbilir'in bir numaralı XJ'si

• Evet

Kullanılan: 65 69.9%
  • Hayır

Kullanılan: 28 30.1%

• Kullanılan toplam oy
    93
Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

diver6' Alıntı:
Düzeltmedir !.....
Arkadaşlar herkese merhabalar,1 haftadır şehir dışında şantiyede olmamdan dolayı gezenbilire giremedim, yoğundum. Arkadaşların uyarısı ile konudan haberdar oldum.Gururlandım açıkçası... fakat bu araçta benim hiç emeğim yok desem yalan olmaz.. Bu arada mustafa kardeşime teşekkür etmek ve onu onore etmek gerekir düşüncesindeyim,zevkli ve titiz birisi, aynı zamanda insan gibi insan(tanıştığım tüm arkadaşlarıda öyleler)...alkışı hak eden onlardır...
Renk konusundaki yorumlara katılıyorum.beyaz oluşu belki dikkat çekici ....fakat yüksel beyin aracıda çok güzel.. olumlu olumsuz tüm yorumlara canı gönülden teşekkür eder..
Saygı ve sevgilerimi sunarım..Önemli olan hep birlikte olmak bence..Ergun Erakman(Beatrix) beyede ayrıca kattığı renk için teşekkür ederim..
Okan Tozun
Önceden söylemiş miydim, bilmiyorum, ama Yeniden Hayırlı Olsun.. Kazasız Belasız İnşallah... Amin...

ps: Dış boyasını satarsanız lütfen haber verin.... :smiley:

Etiketler

diver6' Alıntı:
Düzeltmedir !.....
Arkadaşlar herkese merhabalar,1 haftadır şehir dışında şantiyede olmamdan dolayı gezenbilire giremedim, yoğundum. Arkadaşların uyarısı ile konudan haberdar oldum.Gururlandım açıkçası... fakat bu araçta benim hiç emeğim yok desem yalan olmaz.. Bu arada mustafa kardeşime teşekkür etmek ve onu onore etmek gerekir düşüncesindeyim,zevkli ve titiz birisi, aynı zamanda insan gibi insan(tanıştığım tüm arkadaşlarıda öyleler)...alkışı hak eden onlardır...
Renk konusundaki yorumlara katılıyorum.beyaz oluşu belki dikkat çekici ....fakat yüksel beyin aracıda çok güzel.. olumlu olumsuz tüm yorumlara canı gönülden teşekkür eder..
Saygı ve sevgilerimi sunarım..Önemli olan hep birlikte olmak bence..Ergun Erakman(Beatrix) beyede ayrıca kattığı renk için teşekkür ederim..
Okan Tozun

Çok şanslısınız..., keyfini çıkartın.....!!!! :smiley:

okan seni jep buluşmaındada gider ayak görüp aracın için konuşmuştum, herzaman beğendiğim bir araçtı hatta bir msj atmıştım araç yine bizdedir diye satıldığı zaman. tekrar söylüyorum gülegüle kazasız belasız kullan ;)

ateş bey sağ olun hatırladım. dediğim gibi biz beraberiz..teşekkür ederim...

beatrix' Alıntı:
20 oy sonra kupayı vereceğiz......!!! :smiley:
... ama siz kupayı falan şimdiden verilecek diye oylamayı bitirmişsiniz ooo bana şayibeli geldi bu iş ;D ;D verilcek kupa satılsa kaç liitre lpg alınır ??? ;D ;D ;D

Ankette hayır şıkkını işaretleyen arkadaşlar. Keşke kendilerine göre daha güzel olan XJ'yi söyleselerdi.
Hayır merak ettim, Ayhan beyin XJ'ye oy çıkarmıydı diye.

alpaslanepli' Alıntı:
Ankette hayır şıkkını işaretleyen arkadaşlar. Keşke kendilerine göre daha güzel olan XJ'yi söyleselerdi.
Hayır merak ettim, Ayhan beyin XJ'ye oy çıkarmıydı diye.
........ xj m benim favori aracım değil zaten ağır ofrodd yapacaksam ve şıklık güzellik söz konusu olucaksa land ımı çıkartıyorum hemen ortaya ;D ;D ;D demedi deme

ayhanbursa' Alıntı:
........ xj m benim favori aracım değil zaten ağır ofrodd yapacaksam ve şıklık güzellik söz konusu olucaksa land ımı çıkartıyorum hemen ortaya ;D ;D ;D demedi deme
aman abi agır araziye jeepi degilde land ımı cıkartıyorsun ??

jeeper' Alıntı:
aman abi agır araziye jeepi degilde land ımı cıkartıyorsun ??
Evet evet ağır araziye land çıkartıyormuş, geri götürmek içinde jeep' ini kullanıyormuş. Siz avatarında niçin ARAMA KURTARMAM yazıyor sanıyorsunuz ;D ;D ;D

ishaks' Alıntı:
Evet evet ağır araziye land çıkartıyormuş, geri götürmek içinde jeep' ini kullanıyormuş. Siz avatarında niçin ARAMA KURTARMAM yazıyor sanıyorsunuz ;D ;D ;D

Sayın ishaks size birden kanım ısındı. Size abi diyebilirmiyim. Hatta meslektaşmışız. Ortaklıkta teklif edebilirim. ;D

SAYIN ALPASLAN BEY BENİMDE SİZE KANIM ISINDI

BEN SİZE ABİ DİYEBİLİRMİYİM !!!!!!!!!!!!!!!!! ::smiley: ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri