Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,480

Gezenbilir'in bir numaralı XJ'si

• Evet

Kullanılan: 65 69.9%
  • Hayır

Kullanılan: 28 30.1%

• Kullanılan toplam oy
    93

Etiketler

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

VALLA ABİCİM BU XJ LERİ FAZLA DÜŞÜNMEYE GELMİYOR!!!!!!!

HEMEN BİRİLERİ GİDİP ALIVERİYORLAR.......

AMA ŞUAN ARAŞTIRIYORUM GALİBA BENDE ZJ Cİ OLACAĞIM........

AKLINDA BULUNSUN ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sayın ishaks size birden kanım ısındı. Size abi diyebilirmiyim. Hatta meslektaşmışız. Ortaklıkta teklif edebilirim. ;D
yok böyle bir diyolag dostluk falan herşey çıkar olmuş alpaslan hani bu arkadaşı boğacaktık noldu kanki oldunuz ;D ;D

etemay' Alıntı:
VALLA ABİCİM BU XJ LERİ FAZLA DÜŞÜNMEYE GELMİYOR!!!!!!!

HEMEN BİRİLERİ GİDİP ALIVERİYORLAR.......

AMA ŞUAN ARAŞTIRIYORUM GALİBA BENDE ZJ Cİ OLACAĞIM........

AKLINDA BULUNSUN ;D ;D

İşte Allah bazen kuluna istediği şeyi nasip etmiyor. Niye? Çünkü sevdiği kulu ondan. Bak belkide sen üzüldün XJ yi kaçırdığına ama. Allah ZJ daha hayırlı diye kaçırttırdı belkide.. ;D

Araziye çıkabilme ve zamanını ayırabilme ihtimallerini gözden geçir bence. ZJ'nin konforunu yaşamalısın. Haftanın üç günü araziye gitmeyeceksin ya . Boşver XJ'yi ZJ iyidir....

Ulan en güzel XJ konusunda XJ kötüleyip ZJ övüyorum. Demedi deme beni bir gün kuytuda kıstaracaklar... ;D

Bu arada ortaya karışık penye sepetini kaynatmayalım ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
İşte Allah bazen kuluna istediği şeyi nasip etmiyor. Niye? Çünkü sevdiği kulu ondan. Bak belkide sen üzüldün XJ yi kaçırdığına ama. Allah ZJ daha hayırlı diye kaçırttırdı belkide.. ;D

Araziye çıkabilme ve zamanını ayırabilme ihtimallerini gözden geçir bence. ZJ'nin konforunu yaşamalısın. Haftanın üç günü araziye gitmeyeceksin ya . Boşver XJ'yi ZJ iyidir....

Ulan en güzel XJ konusunda XJ kötüleyip ZJ övüyorum. Demedi deme beni bir gün kuytuda kıstaracaklar... ;D

Bu arada ortaya karışık penye sepetini kaynatmayalım ;D ;D ;D
böyle oluyorsa alacam bir tata budur abi xj kötü diyemezler zj diye yermezler tatara patara ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
yok böyle bir diyolag dostluk falan herşey çıkar olmuş alpaslan hani bu arkadaşı boğacaktık noldu kanki oldunuz ;D ;D

Şimdi ortada bir ZJ sahibi var. Diğer taraftada XJ sahibi...
Ne yapmamı bekliyordun acaba. Hem bak yaklaşık 30 tane ilde yaşıyor. Her gezide beleş kalacak yer ;D

DOSTLUKLAR PAYLAŞTIKCA GÜZELDİR................................. ;D ;D

P1110681.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Şimdi ortada bir ZJ sahibi var. Diğer taraftada XJ sahibi...
Ne yapmamı bekliyordun acaba. Hem bak yaklaşık 30 tane ilde yaşıyor. Her gezide beleş kalacak yer ;D
Misafire kapım açık amma! Tek gelmek yok Ayhan bey'ide alacaksın yanına

Eveeeetttt.....!!!!
Oylamayı burada kitliyoruz.... :smiley:

divers Okan Tozun arkadaşımıza anı olarak Jeep gurubumuz adına bu plaketi armağan ediyoruz ...... ;) :D ;D

Başköşenize asın lütfen..... :smiley: :smiley: :smiley:

Sevgilerle....!!! ;)

Plaket.png

YANIT GEZEN BİLİRİN 2 NUMARALI XJ Sİ GELİYOR.

Selam arkadaşlar bugünde biri aradı benim landı satarsam gezenbilirin 2 numaralı XJ sini sizlerle halledeceğim SAYGILAR. 8) 8) 8)

figo' Alıntı:
Selam arkadaşlar bugünde biri aradı benim landı satarsam gezenbilirin 2 numaralı XJ sini sizlerle halledeceğim SAYGILAR. 8) 8) 8)

İşte sonunda oldu... JEEP'ci olacağın belliydi. Vardı sende o kumaş hissetmiştim ben. Kanım kaynamıştı hemen sana. Tevekkel bundanmış ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri