Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,476

Gezenbilir'in bir numaralı XJ'si

• Evet

Kullanılan: 65 69.9%
  • Hayır

Kullanılan: 28 30.1%

• Kullanılan toplam oy
    93

Etiketler

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Yahu yemin olsun sabah kilometreyi sıfırladım olmuş 234 km. Daha şimdi öğlen yemeği yiyorum bir yandan.
Saçımı süpürge ettim yine yaranamadım yine yaranamadım bea...

Birincisi ördek değil bikerem o kırmızı boğa..
İkincisi sayfa XJ sayfası olduğu için bilinç altın ona yoğunlaşmış, o yüzden sana öyle geliyor.
Yaparsın kardeşine bi arb görünümlü tampon. Ayırt edilir XJ'den ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Birincisi ördek değil bikerem o kırmızı boğa..
İkincisi sayfa XJ sayfası olduğu için bilinç altın ona yoğunlaşmış, o yüzden sana öyle geliyor.
Yaparsın kardeşine bi arb görünümlü tampon. Ayırt edilir XJ'den ;D
ha ha ha güleyim
arebe tampon senin neyine sen git klasik takıl.nikeleaj jant kapağı felan bul kendine bundan sonra ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yahu yemin olsun sabah kilometreyi sıfırladım olmuş 234 km. Daha şimdi öğlen yemeği yiyorum bir yandan.
Saçımı süpürge ettim yine yaranamadım yine yaranamadım bea...
........... BU yapılan km de ne yakıt harcadınız alpaslan arkadaşım bide depo sanırım sizin BÜYÜK PİKNİK tüpü ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
........... BU yapılan km de ne yakıt harcadınız alpaslan arkadaşım bide depo sanırım sizin BÜYÜK PİKNİK tüpü ;D ;D ;D

Yok işte benim ki küçük tüp. O yüzden iki kez fulledim bugün. Bir günde iki kere fullemekte zoruma gidiyor ha. Zamda gelmiş zaten.
Şahin alacağım ben. Sonrada doğan görünümlü yapacağım..

Arkadaşlar herkese merhabalar,1 haftadır şehir dışında şantiyede olmamdan dolayı gezenbilire giremedim, yoğundum. Arkadaşların uyarısı ile konudan haberdar oldum.Gururlandım açıkçası... fakat bu araçta benim hiç emeğim yok desem yalan olmaz.. Bu arada mustafa kardeşime teşekkür etmek ve onu onore etmek gerekir düşüncesindeyim,zevkli ve titiz birisi, aynı zamanda insan gibi insan(tanıştığım tüm arkadaşlarıda öyleler)...alkışı hak eden onlardır...
Renk konusundaki yorumlara katılıyorum.beyaz oluşu belki dikkat çekici ....fakat yüksel beyin aracıda çok güzel.. olumlu olumsuz tüm yorumlara canı gönülden teşekkür eder..
Saygı ve sevgilerimi sunarım..Önemli olan hep birlikte olmak bence..Ergun Erakman(Beatrix) beyede ayrıca kattığı renk için teşekkür ederim..
Okan Tozun

Düzeltmedir !.....
Arkadaşlar herkese merhabalar,1 haftadır şehir dışında şantiyede olmamdan dolayı gezenbilire giremedim, yoğundum. Arkadaşların uyarısı ile konudan haberdar oldum.Gururlandım açıkçası... fakat bu araçta benim hiç emeğim yok desem yalan olmaz.. Bu arada mustafa kardeşime teşekkür etmek ve onu onore etmek gerekir düşüncesindeyim,zevkli ve titiz birisi, aynı zamanda insan gibi insan(tanıştığım tüm arkadaşlarıda öyleler)...alkışı hak eden onlardır...
Renk konusundaki yorumlara katılıyorum.beyaz oluşu belki dikkat çekici ....fakat yüksel beyin aracıda çok güzel.. olumlu olumsuz tüm yorumlara canı gönülden teşekkür eder..
Saygı ve sevgilerimi sunarım..Önemli olan hep birlikte olmak bence..Ergun Erakman(Beatrix) beyede ayrıca kattığı renk için teşekkür ederim..
Okan Tozun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR