Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,476

Gezenbilir'in bir numaralı XJ'si

• Evet

Kullanılan: 65 69.9%
  • Hayır

Kullanılan: 28 30.1%

• Kullanılan toplam oy
    93
Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

yanlız merak ettim bu araç ofrood yapıyormu sahibi gezilere katılıyormu ben ya kaçırdım yada süs bu araç şekil olsun

Etiketler

pot kırdık ben yeniyim zaten birine bakıp çıkıcam 8) ;D

Eski bir XJ sahibi olarak zaten resimlerini gördüğüm yerde dosyama kopyalıyorum.
Bellimi olur, bir gün lazım olur. :smiley:
Çok ince ve zevkli bir araç,belliki üstünde en ince detaya kadar uğraşılmış.

harika... izmit'in arabası bu mustafa kardeşimindi.... bu hafta istanbula satıldı. yeni sahibide sitemize üyedir. kesinlikle eveti oyladım. bence daha güzeli yok. bu araba türkiyede tek. off-road yeteneğide az değil yani.. denenmiştir.

ergün abi en güzel zj oylamasını ne zaman başlatıyorsun. onuda biz izmitten kazanacağız... kaptırmayız kimseye... www.izmitoffroad.com

Kimin aracı ise güle güle kullansın, güzelmiş ama bence rengi bu aracın diğerlerinden daha estetik görünmesini sağlıyor...

Yoksa Tar Oto'ya uğramış tüm XJ lerden çok daha farklı değil görüntüsü :smiley:

Ergün Bey bu başlığı açarken vardır yine bir bildiğiniz ;D

Ön tamponun gövde renginde olması ve beyaza ender rastlanması ayrıcalıklı kılıyor. Okan kardeşim güle güle kullansın.

ben arazide görmeden puan veremem.baktığımız zaman araziye hazırlanmış çok araç görüyoruz ama sahipleri bir daha girmem araziye diyor.cj falan alayım diyor araziye girmeyeceksen (söz meclisten dışarı) niye böyle araç hazırlarsın ki? girdiği yerlerde gittiklerini sanan araç sahipleriyle uğraşıyoruz.donanım olmalı,estetik de olmalı ama o aracı araziye sokacak yürek de olmalı.komşumun aracın süper nasıl yaptın demesi beni tatmin etmiyor.toprağa bastım mı gidebilmeliyim.ihtiyaca göre aksesuarları tamamlarım.genede renk hariç bu xj süper gözüküyor ;D sahibi güle güle kullansın

Arazi kabiliyeti konusunda eksiklerinin olduğunu düşünüyorum. Fotoğraftan anladığım kadarı ile o lastik ebatı ile artikülosyonda dodiğe sürter kanısındayım. Fotoğraf yanıltıyorda olabilir.

SDC' Alıntı:
Kimin aracı ise güle güle kullansın, güzelmiş ama bence rengi bu aracın diğerlerinden daha estetik görünmesini sağlıyor...

Yoksa Tar Oto'ya uğramış tüm XJ lerden çok daha farklı değil görüntüsü :smiley:

duman' Alıntı:
ben arazide görmeden puan veremem.baktığımız zaman araziye hazırlanmış çok araç görüyoruz ama sahipleri bir daha girmem araziye diyor.cj falan alayım diyor araziye girmeyeceksen (söz meclisten dışarı) niye böyle araç hazırlarsın ki? girdiği yerlerde gittiklerini sanan araç sahipleriyle uğraşıyoruz.donanım olmalı,estetik de olmalı ama o aracı araziye sokacak yürek de olmalı.komşumun aracın süper nasıl yaptın demesi beni tatmin etmiyor.toprağa bastım mı gidebilmeliyim.ihtiyaca göre aksesuarları tamamlarım.genede renk hariç bu xj süper gözüküyor ;D sahibi güle güle kullansın

Jeep34' Alıntı:
Arazi kabiliyeti konusunda eksiklerinin olduğunu düşünüyorum. Fotoğraftan anladığım kadarı ile o lastik ebatı ile artikülosyonda dodiğe sürter kanısındayım. Fotoğraf yanıltıyorda olabilir.

3 görüşede katılıyorum , Güzellik ne açıdan estetikmi? kabiliyetmi?

Ayrıca iksje nin aracı var, Yükselin aracı var, bunlarda çok güzel ve kabiliyetli diye biliyorum.

Ama en önemli nokta

SDC' Alıntı:

Burada bir bit yeniği var gibime geliyor ;D ;D

Birinci seçeceksek alternatifleride görelim ona göre oy kullanalım.

Selamlar

Evet başlık doğrudur, katılıyorum. Zaten fotolarını daha önce kaydetmiştim. ;)

ben yüksel in arabayı tek gecerim
kıbrıs ı da birbirine kattı, yolları da

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR