Arama sonuçlarınız

1. S

Disco 3 - Lastik Seçimi - 18 "

maxxis A/T 980 bu lastikleri de bir inceleyin ama 18 inç jant seçeneği olmayabilir BF Goodrich ile hemen hemen aynı desen fiyatı çok daha uygun

2. S

Yeni Aldığım Td5 17 Lt Yakıyor Yardim

aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın benim de bir tavsiem olacak hava filtresini kutu içi performans filtresi ile değistirin yeni nesil tam sentetik motor yağı kullanın yanlış anlaşılmak istemem enjektör ihtiyacınız olursa yurtdışından gelen araca sadece arıza tespiti için aldığım bir takım...
  3. S

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 yıldan beri bende discovery2 td 5 araç kullanıyorum formlarda bahsedilen bazı sorunları hiç yaşamadım bana da aynı şeyler çok söylendi parça pahalı, bulunmaz diye ama arayıpta bulamadığım birşey olmadı şu ana kadar Trabzonda ikamet etmeme...

4. S

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Erdinç bey 2013 yılında araçı aldığımda Afyon Sivrihisar'dan Giresun Espiye arası 800 km de 75 lt yakıt tüketimi gözlemledim, inanıyorum ki akşamda bahsettim araçta tekleme probleminden dolayı kapak revizyonu yaptırdım yakıt sarfiyatı daha da...
  5. S

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 benim aracın tüketim değerleri söyle 105 km 10.5 litre yakıt lt fiyatı 3,80tl,daha sonra köy yolu tabiri 80 km 8,62 litre yakıt fiyatı 3,94 tl bu değerlere araçta yapılan silindir kapak revizyonundan sonra ulaşabildim daha sonra ne olur bilemem...

6. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldan beri gezenbilir üyesiyim ve bana bazı konularda çok yararıda oldu Trabzon'da ikamet ediyorum discovery 2 td 5 araç kullanıcısıyım yayla doğa gezilerini çok severim bazen araçla bazen yaya olarak yolu Trabzon'a düşen...

7. S

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz 2002 model disco 2 lerde arazi kolu işlevi sadece ileri geri hareket etmekte 2003 ve 2004 lerde arazi kolu önündeki şemada haketleri gösterilir,britpart da 5007 2 inç yükseltme kitini ingiltereden sipariş verdim bekliyorum,şnorkel fiyatı 350 tl civarında...
  8. S

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz evet araçlarınıa gayet güzel 2.7 GC keyifli fakat LR gibi kronik sorunlu araçlar,5.2 GC biraz off road modifiyeli araç,ısuzu D MAX kamyonet olmasından dolayı bazı dezavatajlı araçlar rav 4 suv sekmentli LR disco 2 standart hali ile birçok yünüyle sizi tatmin...
  9. S

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz kardeş bende yaklaşı iki yıldan beri bir discovery 2 araç sahibiyim,formlarda okursunuz ya LR hastalığına yakalananlardanım aracım 2002 model gerçekten çok keyifli araçlar sana 2003 veya 2004 bir araç almanı tavsiye ederim aksesuar ve bazı farklılıklarından...

10. S

Danışma ..

Ynt: Danışma .. yaklaşık 1.5 yıldan beri bende discovery 2 kullanıcısıyım öncelikle iyi bir serviste özel servis bana göre daha ilgili araca bir expertiz yaptırın ist.ankara,izmir gibi yerlerde ikamet ediyorsanız daha şanslı olursunuz keyifli araç,ben severek kullanıyorum,parça konusunda pek...

11. S

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi eğer araç yüksek km de ise motordan yüksek performans bekliyorsanız 10w60 daha geniş viskozite aralığına sahip olduğundan öneride bulundum tabiki tercih sizindir,alternatif yağları da kullanabilirsiniz,kolay gelsin
  12. S

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi aracınızın yüksek km li ise Mobil 10W60 kullanabilirsiniz

13. S

99 Se Otomatik Vites Şanzuman Yağı Hangi Marka Olmalı?

Ynt: 99 Se Otomatik Vites Şanzuman Yağı Hangi Marka Olmalı? Mobil sentetik ATF kulmanızda yara var,tüm dextron grubu yağlarla mükemmel uyumludur.
  14. S

Land Rover Servis

Ynt: Land Rover Servis Adem KARNUÇU size yardımcı olur,ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİ 2. KISIM 32. SOKAK NO: 1351 Maslak/İSTANBUL Gsm:05362877556
  15. S

Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen

Ynt: Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen kardeş aracın hayırlı olsun gülegüle kullan,aracın körüklü olmaması çok kötü birşey değil belki artısı olabilir,benim aracım da yay ve amortisörlü,parça ihtiyaçlarını bu numarayı 05072448767 arayarak OSTİM den karşılayabilirsin,bakıma sıra...

16. S

2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi LAND CRUİSER den yana tercihin olursa ben VX 80 olsun derim,ön ve arka diferansiyel kilidi var.
  17. S

2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi kardeş DİSCO II sana her yönü ile yeter test sürüşü yapmanı tavsiye ederim,yalnız dikkat at bağımlılık yapabilir.
  18. S

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım merhaba ,ben TRABZON da ikamet ediyorum öncelikle bunu bildireyim,söz konusu ölçümü İzmir-Trabzon arasında yaptım aracın lastik ebatları 245/70r16 araçta fazla olmamak kaydı ile yüklüydü ama şehir içi bizim tabirle köy yolu 100km ortalama 14-15lt yakıt...

19. S

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım yumurca kardeş LR hastalığı bana da bir yıl önce bulaştı,aracın hayırlı olsun,Adem usta ile telefonla görüşüyoruz bence çok samimi birisi sana yardımcı olur yakıt konusuna gelince 75 lt mazotla 800 km yol yaptım kendi deneyimim ama şunu da belirtmek isterim bu...
  20. S

land rover discovery 2

değerli LR kullanıcıları bu hastalığa ne yazık bende yakalandım tedavi için sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var, Antalya da discovery td 5 araca bakım yaptırabileceğim özel LR servisleri varmı acil yardım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri