mohawk' Alıntı:Sanki RAV4 kötü bir araba 8)
servet61' Alıntı:kardeş bende yaklaşı iki yıldan beri bir discovery 2 araç sahibiyim,formlarda okursunuz ya LR hastalığına yakalananlardanım aracım 2002 model gerçekten çok keyifli araçlar sana 2003 veya 2004 bir araç almanı tavsiye ederim aksesuar ve bazı farklılıklarından dolayı ama iyi LR servisinde aracı baktırmanda yarar var İstanbulda Hüseyin Akbulut veya Adem Karnucu kendilerini şahsen tanımam ama telefonla fikir almışlığım var gerçekten her ikisi de mükemmel insanlar İzmir de ise Enis IŞIK kardeşim var LR konusunda iyidir.başka birşey somak istersen yardımcı olmaya çalışırım inşallah gönlüne göre bir araç bulursun.
servet61' Alıntı:evet araçlarınıa gayet güzel 2.7 GC keyifli fakat LR gibi kronik sorunlu araçlar,5.2 GC biraz off road modifiyeli araç,ısuzu D MAX kamyonet olmasından dolayı bazı dezavatajlı araçlar rav 4 suv sekmentli LR disco 2 standart hali ile birçok yünüyle sizi tatmin eder 2003 ve 2004 modellerde standart orta kilit ce TC sistemi gerçekten başarılı yine tekrar ediyorum LR tedavisi olmayan bir hastalıktır,bulaştı mı bırakmaz herşey gönlüne göre olsun.
2003 ve 2004 modellerde de orta kilit standart değil. Opsiyonel. Türkiyeye bir sürüorta kilitsiz araç sipariş edilmiş.servet61' Alıntı:evet araçlarınıa gayet güzel 2.7 GC keyifli fakat LR gibi kronik sorunlu araçlar,5.2 GC biraz off road modifiyeli araç,ısuzu D MAX kamyonet olmasından dolayı bazı dezavatajlı araçlar rav 4 suv sekmentli LR disco 2 standart hali ile birçok yünüyle sizi tatmin eder 2003 ve 2004 modellerde standart orta kilit ce TC sistemi gerçekten başarılı yine tekrar ediyorum LR tedavisi olmayan bir hastalıktır,bulaştı mı bırakmaz herşey gönlüne göre olsun.
umut401' Alıntı:2003 ve 2004 modellerde de orta kilit standart değil. Opsiyonel. Türkiyeye bir sürüorta kilitsiz araç sipariş edilmiş.
umut401' Alıntı:İbrahim Bey selamlar,
Difflock aslında araçta mevcutmuş, sadece kolu yokmuş. Bir ara diff lock ön hazırlığını da sökmüşler. 2003-2004'te tekrar ön hazırlık takılmış sadece kol yokmuş yine. Aşağıda Ashcroft linkini koyuyorum. Arazi kutusunun seri numarasına göre ya sadece ilk kola ihtiyacınız var, yada hem kola hem dealttaki parçaya ihtiyacınız var. Araçta yoksa bile bunu takmak kolay, çok da önemi yok. Baktığınız araçta varsa zaten arazi kolu ile devreye sokuluyor, oradan anlayabilirsiniz var mı yok mu.
http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/miscellaneous/disco-ii-difflock.html
servet61' Alıntı:2002 model disco 2 lerde arazi kolu işlevi sadece ileri geri hareket etmekte 2003 ve 2004 lerde arazi kolu önündeki şemada haketleri gösterilir,britpart da 5007 2 inç yükseltme kitini ingiltereden sipariş verdim bekliyorum,şnorkel fiyatı 350 tl civarında offroad jant takımı 1200tl lastik fiyatları özelliklerine göre istanbul da ikamet ediyorsunuz herhalde o zaman( hüsoff) Hüseyin Akbulut la tanışmanızda yarar var hoşcakalın.