Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz
Araç alım satım konusunda biraz tecrübem var kesinlikle size katılıyorum özellikle bu tarz araçlarda sonradan karın agrısı çekmemek için üçün beşin hesabı kesinlikle yapılamaması lazım,seceresi belli değişmesi gereken parçaların zamanında değişmiş olması gerekir, bu seferde bize ağır geliyor sonuçta biz bu araçları sadece hafta sonu doğa ve offroad tutkusu için kullanıyoruz oda her hafta gitmemiz mümkün değil sonuçta çoğumuzun aile hayatı var,işin yoksa en az 50 bini kapının önünde yatır.
kakyol' Alıntı:eli ayagi temiz disco bulmak biraz sans ve butceye bagli butce biraz daha onemli zira 3-5 lira ucuza almak durumunda kalirsaniz (alacaginiz arac en iyi kosulda 11 yasinda olacak en yuksek modeli 2004 ) sonrasinda 3-5 lira oluyor 13-15 bin fazladan odemeyle cok daha fazlasina alınmıs oluyor arac alacaginiz aracin mutlaka servis kayıtlarini sorgulayin duzenli ve belli bir yerdemi yapilmis diye sonrasinda da guvendiginiz bir servise expertiz yaptirin derim
Araç alım satım konusunda biraz tecrübem var kesinlikle size katılıyorum özellikle bu tarz araçlarda sonradan karın agrısı çekmemek için üçün beşin hesabı kesinlikle yapılamaması lazım,seceresi belli değişmesi gereken parçaların zamanında değişmiş olması gerekir, bu seferde bize ağır geliyor sonuçta biz bu araçları sadece hafta sonu doğa ve offroad tutkusu için kullanıyoruz oda her hafta gitmemiz mümkün değil sonuçta çoğumuzun aile hayatı var,işin yoksa en az 50 bini kapının önünde yatır.