Arama sonuçlarınız

1. F

Lada Niva vs Uaz vs SSangYong Kyron

Ynt: Lada Niva vs Uaz vs SSangYong Kyron video görünmüyor :(

2. F

L200 Otomatik Viteste Motor Soğukken Geçiş Sorunu

Ynt: L200 Otomatik Viteste Motor Soğukken Geçiş Sorunu benim araç bilhassa araç soğukken veya bir süre bekledikten sonra ilk çalıştırdığımda eğer aracı rolantide bir müddet boşta gaz vererek çalıştırmazsam yapıyor, araç kısa bir mesafe gidipte frene basarsam sanki viteste takılı kalıyormuş gibi...
  3. F

L200 Otomatik Viteste Motor Soğukken Geçiş Sorunu

Ynt: L200 Otomatik Viteste Motor Soğukken Geçiş Sorunu merhaba Üzerinden bayağı zaman geçmiş ama ben yinede sonucu merak ettim ,sorun çözüldü mü, aynı sorun benim araçtada var da

4. F

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey merhaba, terrano 2 3.0 di nin arazi vitesi sistemi nedir acaba ? (2h ,4h all time,4 h part time,4 low) orta differansiyeli hangi pozisyonda kitler? arka ve önde hergangi bir kilit sistemi varmıdır? veya arb veya başka bir markanın kilitleri...
  5. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz arkadaşlar

6. F

Pajero vs Cherokee 4.0

Ynt: Pajero vs Cherokee 4.0 Ali bey aracı teslim aldınız mı? Aldıysanız pajerodan sonra cherokee ile ilgili yorumunuzu bekliyoruz ::)

7. F

Offroad Amaçlı Pajero için Yardım

arkadaşlar epey bir zamandır forumu takip ediyorum sonunda bir offroad aracı yapmaya karar verdim.Araç yarış amaçlı değil ama ikinci araç olarak forumun düzenlediği bütün etaplara katılabilecek,ailece binebilinecek(en azından kliması ve hidrolik direksiyonu olacak),yakın çevre içinde seyahat...
  8. F

Terios ' uma yaptığım değişiklikler

Ynt: Terios ' uma yaptığım değişiklikler Kazasız belasız güle güle kullanın, eşiminde aracı terios bazen kaçırıyorum ondan habersiz, şehir içi dışı kullanması çok keyifli
  9. F

Su Altında Off-Road

Ynt: Su Altında Off-Road güzel video, benim merak ettiğim motor durursa içine su girmiyormu acaba?

10. F

Olay Aşılmıştır!

Ynt: Olay Aşılmıştır! bununla offroad değilde daha çok dağcılık yapılır gibi :) Tüm sistem hidrolikle çalışıyor gibi geldi.Yanlız böyle bir sistemi dengede tutmak için sıkı bir yazılım ve bilgisayar desteği gerekir bence arkada oturan kişilerde bu desteği manuel olarak veriyor :)

11. F

Alın İşte Yaklaşma-Uzaklaşma Açısı :)

Ynt: Alın İşte Yaklaşma-Uzaklaşma Açısı :) değişik bir fikir olmuş :)
  12. F

Yükseltilmiş Land Cruiser

Ynt: Yükseltilmiş Land Cruiser adam offroad değil offrodeo yapmış

13. F

Kanama Durdurucu

Ynt: Kanama Durdurucu aracıma ilkyardım çantası oluşturuyordum, bu celox isimli hemostatik tıkaçı duydum ve çantada olması gerektiğine karar verdim.Bu sırada internetin ünlü bir alışveriş siteside ürünle ilgili kampanya yapmıştı ,hemen sipariş verdim ,ürün elime geçti fakat son kullanma tarihi...
  14. F

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları tüm gezenbilir ailesinin ramazan bayramını kutlarım
  15. F

2010 jeep liberty

Ynt: 2010 jeep liberty merhaba Ben 2006 dizel liberty sahibiyim,aracı alalı 3 ay kadar oldu daha öncede suv tarzı bir araca binmedim onun için aracı bir başka araçla mukayese edebilir durumda değilim.Aracın yakıtı 10-12 litre/100km şehiriçi, şehirlerarası pek gitmedim ama uzun yolda 8 litrelere...

16. F

JEEPKJ de Savrulma Problemi ?

Ynt: JEEPKJ de Savrulma Problemi ? merhaba Ben de 3 ay önce 2006 model dizel bir kj aldım ve ilk defa bu tarz bir araba kullanıyorum.Aracı alır almaz maslak'taki jeep servisine götürdüm bakım için,oradaki ustalarla deneme sürüşüne çıktığımızda usta beni bu arkadan kayma konusunda uyardı...
  17. F

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. merhaba Bence bu tip araçlar teknik özelliklerinden,görüntülerinden ve konforlarından başka şeyleri de ifade ederler.Bunun için kim buraya çıkıp sayfalarca bir marka veya model için üstün özelliklerde dizse de kişinin kalbinde yatan başkadır bu aşktır, ben...
  18. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba :) Ben özgür,bir seneyi geçkin bir süredir ilgi duyduğum konularda çok değerli paylaşımlarınızı sürekli takip ettim ,aktif olarak katılmak bugüne nasibmiş. Yaşım 39,inşaat mühendisiyim evliyim ve bir kızım var.Donanım olarak ta ; canon...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri