Pajero vs Cherokee 4.0

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alii38 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,456

alii38

pajero gitti toyta istiyorum :D
Yer
kayseri
çok sevdigim 1993 model 2.6 kısa şase pajeromu bu gün çok sevdigimn bi arkadaşıma sattım .güle güle binsin araba hala bizim ekipte anlıyacagınız .bende cherokee 4.0 kutu kasa manuel vites aldım inşallah pazartesi günü aracı teslim almak için istanbula gidiyorum.

_MG_5332.jpg

Etiketler
Ynt: Pajero vs Cherokee 4.0

Hazır ikisini de kullanmışken aradaki farkları da yazarsanız iyi olur, ilk elden faydalı bilgiler ediniriz:smiley:

ARACI DAHA TESLİM ALMADIM KULLANDIKTAN SONRA YORUMLARI DA YAZARIM İNŞALLAH:smiley:

kare kasa ve manuel ? güzel araçtır alırsanız resimlerini koyarsanız iyi olur

Hayırlı olsun günün birinde ben de manual vitesli bir arazi aracı düşünüyorum. Otomatik vitesin arıza çıkarma olasılığı ve arazi şartları bence iyi bir kombinasyon değil, bazı arkadaşların görüşlerine göre çok ta avantajı vardır belki ama ben pek sevmedim açıkçası.

bayramın aracı bu güzel araç almışsınız güle güle kullanın

evt abi bayram abiden aldım saolun daha iyleri sizin olsun. yakın arkadaşım aynı aracın otomatigine bindi ve geri sattı discoveri aldı bu arabayıda onla beraber aldık otomatik vites olursa ben karışmam fakat düz ise kesinlikle tavsiye ederim dedi ve aldık sonuç olarak bence otomatik vitese pek sıcak bakmam işin açıgı tabiki herkezin görüşü farklıdır

araca iyi baktıktan sonra emin ol otomatiğide manuelide iyidir fakat almış olduğun araç bildiğim bir araç olduğundan söyledim iyi araç almışsın diye allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan

ali abicim hayırlı ugurlu olsun bol çamurlu günlerde kazasız belesız arızasız günler dilerim.

teşekkürler allah razı olsun mustaf abi darısıda sana inşallah ;)

tesekkürler ertugrl abi daha teslim almadım p tesi istambula gidip alıcam inşallah sonrasında n e zaman isterseniz deneriz biliyosun abi bizim için sorun yok her daim hazırız :D

Ali bey aracı teslim aldınız mı? Aldıysanız pajerodan sonra cherokee ile ilgili yorumunuzu bekliyoruz ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR