Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz
28 sayfa okudum pazar gunu sonumuz lopez ahanda buraya yaziyorum ;D gerci bana hava hos lopez hudoffu yuttuktan sonra iki kez daha girdim parkurla arkadas olduk ;) ;D
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)
15 kisilik ekmek alsam yeterli olucak sanirim
1) Çarpık bacak , 1 kişi.
2) Reis Hasan , 1 Kişi
3) Atıl Kurt , 2 kişi
4) Kız babası , 1 kişi
5) Hakan 555 1 kişi
6) Yusuf abi , 2-3 kişi
7) Aslan 28 , 1 kişi...
Bizde masaya benzer birsey yok olsada getirsek :-\ tamam o zaman ekmek isini ben hallediyorum simit vs
Ben garantiyim babamla gelicem hatta ;D ama getircek bisi kalmamis kuş eksik bisey bulun bende onu aliyim bari
Evet evet kemerburgaz olsun bide camel falan bi yer varmis neresidir bilen varmi malum lopez kesmiyo artik 8)
Kahvalti zor olur gibi geldi ama soz vermemekle birlikte katilicagimi tahmin ediyorum aksi bi durum cikmazsa varim ben
Ynt: Bu Hafta Nereye Gidiyoruz?
Nerde bu devlet nerde bu millet isyan edicem he ;D bakalim gece uzun daha birazdan hudoff culari ararim bi baksinlar siteye
Ynt: Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215)
Bak bak olaylara olaylara gece gece hasan hasan abi abi ne ne oldu oldu terios terios yazamiyorum yazamiyorum beynim beynim karisti karisti :D:D o degil gezi yoğmudur gezi :D
Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)
Abaaaawww bastan desene abi burda terlettin beni ;D tamam o zaman ebesinin gozu kivaminda bi parkur olsun savasalim biraz ;D
Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)
Yav desene bastan bana burda zor anlar yasatiyosun ;D o zaman ebesinin gozu gibi zor bi parkur bulalim :D