Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,002

Etiketler

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

HASAN_5434' Alıntı:
9da ben çay içiyor olurum ayberkcim daha erken bekleriz seni

bensiz çaydan tat alamazsın , günün iyi geçmez, araban stop eder, arazi vitesine geçmez, herkesin geçtiği yerde sen kalırsın, falan filan. tarih tekerrür etmesin dimi?

Hakan555' Alıntı:
Isoff parkurunun tam olarak neresinde kahvaltı yapıcaz arkadaslarla ?
. İsoff parkururuna gelmeden 50 metre geride saga giriş var mandalar flngeziniyo ordan içeri giriyoruz abi 50 metre düz gidince sol tarafta agaçların altı göl kenarında

kız babası' Alıntı:
. İsoff parkururuna gelmeden 50 metre geride saga giriş var mandalar flngeziniyo ordan içeri giriyoruz abi 50 metre düz gidince sol tarafta agaçların altı göl kenarında

Saklı göl denen yer sanirim.
Teşekkür ederim (ettim Trabzon oldu) :smiley:
Sabah görüşmek üzere.

Hepinize iyi eglenceler diliyorum inşallah camurunuz bol olur yarın güzel güzel fotolar (kahvaltı hariç) :D bekliyoruz ve videolarda allah yardımcınız olsun dikkat edin.

15 kisilik ekmek alsam yeterli olucak sanirim

1) Çarpık bacak , 1 kişi.
2) Reis Hasan , 1 Kişi
3) Atıl Kurt , 2 kişi
4) Kız babası , 1 kişi
5) Hakan 555 1 kişi
6) Yusuf abi , 2-3 kişi
7) Aslan 28 , 1 kişi
8)Adem abey, 2 kişi
9) tayfun_sj , 2 kişi

Liste bu en fazla +2 3 olur gibime geliyo bide benim bi misafirim olucak l200 ful donanim bakalim camurda is yapicakmi

Kahvaltısı ve parkuruyla gayet güzel bir gün geçirdim, herkesi tanıdığıma memnun oldum.
Tüm ekibe teşekürler.
Nemden dolayı bizi birazcık üzen distribütörü asıl ilacı bir kaç doz WD40 imiş, sorun düzeldi.

monte' Alıntı:
Kahvaltısı ve parkuruyla gayet güzel bir gün geçirdim, herkesi tanıdığıma memnun oldum.
Tüm ekibe teşekürler.
Nemden dolayı bizi birazcık üzen distribütörü asıl ilacı bir kaç doz WD40 imiş, sorun düzeldi.
Sizin içinde ciddi bir deneyim oldu inşallah bir dahaki sefere daha korumalı ve donanımlı bir şekilde olursunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR