Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,006
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Standart arabalara göre parkurlar varmı gidiceginiz yerde arkadaşlar bende yeni aldım aracı 93 zj inşallah biraz hazırlayabilirsem hafif offroada arabayı bende sizlerle tanışmayı ve eglenmeyi cok isterim.

Etiketler

Mehmet bey arzu ederseniz sabah kahvaltı organizasyonumuzda misafirimiz olun tanışmış oluruz standart araç için parkur tabiki var ama şuan müsait diil en azından lastik olmalı araçta aracınızı denemek için mini bi parkur var

Eğr bi aksilik olmaz ise misafirlerimi bugün yolcu edip yarın uzun bir aradan sonra sizlere katılmak istiyorum

kız babası' Alıntı:
Mehmet bey arzu ederseniz sabah kahvaltı organizasyonumuzda misafirimiz olun tanışmış oluruz standart araç için parkur tabiki var ama şuan müsait diil en azından lastik olmalı araçta aracınızı denemek için mini bi parkur var
Çok tşkr ederim abi çok isterdim aslında inşallah bi dahaki sefere misafirlerim geliyo ve yarın servisciler odası isarod un secimleri var oy kullanmaya gidicem ama bidahakine neden olmasın hem sizlerden fikir alırım neler yapmam gerektigini falan .

kız babası' Alıntı:
Her zaman bekleriz ama bu kahvaltı her zaman olmuyor
Eyvallah abi kahvaltı olmazda belki mangal olur :smiley: mangalda sucuk ekmek tavuk ızgara evet evet abi ufak ufak toplayıp aranıza karışayım ben ya :smiley:

1+1 demiştim ama benim araçta toplam 4 kişi olacaz gözüküyor.Ona göre kahvaltıya takviyeli gelecez.
8de 2.köprü yolunda Kavacık kavşağı cebinde olup, oradan hareketle 8.30da Kemerburgaz buluşma yerinde olmayı amaçlıyorum.

cumartesiden

image.jpg

image.jpg

Alper yandaki tepeden tırmanmayı denedinmi :p :p :p

resimdeki yer güzel bir eğim , ben Tamer le beraber belgrad üzerinden çiftalana geçtiğimde -tabi kuruydı etraf- burdan çıkmıştım standart lastiklerle

Beyler, Allah'ın izni ile yarın unutulmaz bir program olacak inş. Bilenler bilir, bilmeyenleri Hudoff001 nolu parkur ile tanıştıcağım. Çamur yok ama geçişleri çok güzel küçük light bir parkur inş. Yarın için hazırlıkları yaptık. Başkan öğleden sonrasını yarın için hazırlanmaya harcamış. İnşAllah malzemelerde de bir eksiklik olmaz ise ve tam kadro bir katılım olur ise güzel bir kahvaltı bizi bekliyor..
Son hatırlatma olarak, her araçta en az 5 lt. su bulunduruyoruz. Halat zaten şart. Getirebilenler, bir iki parça yakacak, odun, tahta vs. getirsin. Tutuşturmak için benzin'i ben getiriyorum.
Yarın geç kalmayalım. Erken kalkalım. Sabah sporumuzu, göl kenarında yapalım..

Unutmadan hatırlatayım; üzerine oturulacak, koltuk, piknik sandalyesi, şezlong, banyo taburesi, 18lt'lik yağ tenekesi (yemeklik yağ olur, makine yağ olur, motor yağ olur hiç farketmez) ve gazete, dergi vs. alalım yanımıza. Yağmur yağarsa, ki; inşAllah yağar. Korunma yollarını da hallettik Allah'ın izni ile ;-)

İnşallah yarın o zaman herkes 08:30 da kahvaltı alanında olsun erken kalkan yol alır ;D ;D

Hasancim şimdilik araç bende hem binicem hem Saticam.
Adem bugun arka aks bilyalarini kecelerini degistirdi.
Akslar çok sallantı yapiyordu derleyip toparladi. Kampanalara fren ayarı yaptı havasını aldı.
2 gün önce Alt rotilleri aks korugunu ve keceleri bide arazinin alt takozunu degistirdi.
Unutmusum masraf etmeyi hatırladım sağolsun eline sağlık.
Hemencecik hızlı temiz teknik tamir ettiler pire gibi :smiley:

Hakan555' Alıntı:
Hasancim şimdilik araç bende hem binicem hem Saticam.
Adem bugun arka aks bilyalarini kecelerini degistirdi.
Akslar çok sallantı yapiyordu derleyip toparladi. Kampanalara fren ayarı yaptı havasını aldı.
2 gün önce Alt rotilleri aks korugunu ve keceleri bide arazinin alt takozunu degistirdi.
Unutmusum masraf etmeyi hatırladım sağolsun eline sağlık.
Hemencecik hızlı temiz teknik tamir ettiler pire gibi :smiley:
Yarın bi deneriz artık o zaman abi hayırlısı

hasancım, 9 da beni buluşma noktasından alırsın sen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR