Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,006
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Ben garantiyim babamla gelicem hatta ;D ama getircek bisi kalmamis kuş eksik bisey bulun bende onu aliyim bari

Etiketler

tayfun_sj' Alıntı:
Ben garantiyim babamla gelicem hatta ;D ama getircek bisi kalmamis kuş eksik bisey bulun bende onu aliyim bari
Baban ekmekten iyi anlıyor sende ekmek al gitsin ;D ;D

Selamlar herkese. Yarın yani cumartesi defender selçuk abi ben ve feroza at li arkadaşımla öğlen 1-2 gibi lopeze giricez. Gelmek katılmak isteyen var mı? Hem arabalar pazar da çamur olacaği için yıkatmaya falan gerek yok :smiley:

off- road tutkunu arkadaşlar sizleri kırklarelinede bekleriz. burda 2 profosyonel arkadaş birde ben çaylak olarak takılıyoruz. sizlerde gelin kalabalık bir etkınlık yapalım

alper soykan' Alıntı:
Selamlar herkese. Yarın yani cumartesi defender selçuk abi ben ve feroza at li arkadaşımla öğlen 1-2 gibi lopeze giricez. Gelmek katılmak isteyen var mı? Hem arabalar pazar da çamur olacaği için yıkatmaya falan gerek yok :smiley:
Vayy demek başkanda geliyor cumartesi lopeze

İşimi ayarlıyabilirsem gidicem bana aksiyon heyecan lazım sende gel hasan ordanda rakı içmeye gideriz

kız babası' Alıntı:
İşimi ayarlıyabilirsem gidicem bana aksiyon heyecan lazım sende gel hasan ordanda rakı içmeye gideriz

Off plana bak muhteşem. Hasan taşınma işinden sıyrılıp gelebilse keşke

Emel Güne?' Alıntı:
off- road tutkunu arkadaşlar sizleri kırklarelinede bekleriz. burda 2 profosyonel arkadaş birde ben çaylak olarak takılıyoruz. sizlerde gelin kalabalık bir etkınlık yapalım
biz kalabalığız siz gelin bizim etkinlere katılın daha iyi olur :smiley:

Emel Güne?' Alıntı:

Kırklareli çok güzel bi yer. Ben yılda en az 3 kez giderim. Kofcazin en son köyü Malkoclara kadar
Çıkarım. Hep buralara jeeple gelmek lazım desemde 250 km yol suzilerle çekilmiyor. Çevredeki off roadcu arkadaşlar ile
Tanışıp takılın bence.

Emel Güne?' Alıntı:

Hakan555' Alıntı:
Kırklareli çok güzel bi yer. Ben yılda en az 3 kez giderim. Kofcazin en son köyü Malkoclara kadar
Çıkarım. Hep buralara jeeple gelmek lazım desemde 250 km yol suzilerle çekilmiyor. Çevredeki off roadcu arkadaşlar ile
Tanışıp takılın bence.

Selamlar en olmadı kakava şenliklerine gidilebilir. Benim baba tarafı komple kırklareli'li. İyi bilirim oraları. Ama sizin istanbula gelmeniz daha kolay bence de

Bizim işyerinde kare sunta var ona ayak ayarlaya bilirsem bende onu getiricem en kötü 4 tane lastik üst üste koyup ayak yaparız

Bizde masaya benzer birsey yok olsada getirsek :-\ tamam o zaman ekmek isini ben hallediyorum simit vs

Hakan555' Alıntı:
Bodrum'da bi katlanır masa buldum ama gözüm kesmedi arabaya sigacagini.
Koltukları yatırıp bi denerim sığarsa getiririm.
abi hayırlı olsun diyelimmi? aldın mı aracı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR