Baban ekmekten iyi anlıyor sende ekmek al gitsin ;D ;Dtayfun_sj' Alıntı:Ben garantiyim babamla gelicem hatta ;D ama getircek bisi kalmamis kuş eksik bisey bulun bende onu aliyim bari
Vayy demek başkanda geliyor cumartesi lopezealper soykan' Alıntı:Selamlar herkese. Yarın yani cumartesi defender selçuk abi ben ve feroza at li arkadaşımla öğlen 1-2 gibi lopeze giricez. Gelmek katılmak isteyen var mı? Hem arabalar pazar da çamur olacaği için yıkatmaya falan gerek yok
kız babası' Alıntı:İşimi ayarlıyabilirsem gidicem bana aksiyon heyecan lazım sende gel hasan ordanda rakı içmeye gideriz
biz kalabalığız siz gelin bizim etkinlere katılın daha iyi olurEmel Güne?' Alıntı:off- road tutkunu arkadaşlar sizleri kırklarelinede bekleriz. burda 2 profosyonel arkadaş birde ben çaylak olarak takılıyoruz. sizlerde gelin kalabalık bir etkınlık yapalım
Emel Güne?' Alıntı:off- road tutkunu arkadaşlar sizleri kırklarelinede bekleriz. burda 2 profosyonel arkadaş birde ben çaylak olarak takılıyoruz. sizlerde gelin kalabalık bir etkınlık yapalım
Emel Güne?' Alıntı:off- road tutkunu arkadaşlar sizleri kırklarelinede bekleriz. burda 2 profosyonel arkadaş birde ben çaylak olarak takılıyoruz. sizlerde gelin kalabalık bir etkınlık yapalım
Hakan555' Alıntı:Kırklareli çok güzel bi yer. Ben yılda en az 3 kez giderim. Kofcazin en son köyü Malkoclara kadar
Çıkarım. Hep buralara jeeple gelmek lazım desemde 250 km yol suzilerle çekilmiyor. Çevredeki off roadcu arkadaşlar ile
Tanışıp takılın bence.
. Masa işi için kimseden ses çıkmadıHakan555' Alıntı:Arkadaşlar masa isini ne yaptık ?
kız babası' Alıntı:. Masa işi için kimseden ses çıkmadı
abi hayırlı olsun diyelimmi? aldın mı aracıHakan555' Alıntı:Bodrum'da bi katlanır masa buldum ama gözüm kesmedi arabaya sigacagini.
Koltukları yatırıp bi denerim sığarsa getiririm.