Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,006
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Masa getirecek delikanlı çıkmadımı hala Hasan senin sepet tam masalık gibi

Etiketler

hasan dinçere laf ediyo, kendi yok ortalıkta ;D ??? :eek:

Gelmeye kararlıyım.Güray +1 yazabilirsiniz.
Tam buluşma yeri ve Parkur için açık adres rica edebilir miyim, Çengelköy tarafından geleceğim. Bir de cep no verebilirseniz iyi olur.
Beyaz peynir benden, 10 kişilik alsam iyi mi?

monte' Alıntı:
Gelmeye kararlıyım.Güray +1 yazabilirsiniz.
Tam buluşma yeri ve Parkur için açık adres rica edebilir miyim, Çengelköy tarafından geleceğim. Bir de cep no verebilirseniz iyi olur.
Beyaz peynir benden, 10 kişilik alsam iyi mi?
kişi sayısı belli değil netleştirelim artık kım kımınle veya kaç kişi gelecekse haber versin yazsın buraya ona göre malzeme alalım

kız babası' Alıntı:
Masa getirecek delikanlı çıkmadımı hala Hasan senin sepet tam masalık gibi
masa sığmıyor başkan bide şu buluşma saatini erkene alalım 09.15 çok buluşma yeri 10:00 hazırlık 10.30 yemek muhabbet 12:00 bu kadar vakıtı ben yemeğe ayıramam daha erkene alalım bence başkan

Fazla bişey almayın sonra çok artar. Herkes azar azar aldımı yeterli.
Ben heralde 1 kişiyle gelirim.
Aslanda benle gelecek.
Amaroka söyleriz gelir heralde.
Ademde en az 1 kişi gelecek. Sabah yanındaydum ufak tefek bakım ve kontrol yaptı konuştuk.
Başlığı ben açtım Dinçer Ayberk değil :smiley: Siz Ayberkle aranızda atışın :smiley:

Pazara hava soğukmu olur ?

Uğur ben saat 08 gibi geçenki kahve dünyasının orada buluşup oradan kahvaltı yapılacak yere beraber geçeriz peş peşe uyarsa?

Benim yanımdada. Kesin bir kişi olur belki iki

1) Çarpık bacak , 1 kişi.
2) Reis Hasan , 1 Kişi
3) Atıl Kurt , 2 kişi
4) Kız babası , 1 kişi
5) Hakan 555 1 kişi
6) Yusuf abi , 2-3 kişi
7) Aslan 28 , 1 kişi
8) Adem abey, 2 kişi
9) tayfun_sj gelir sanırım, 1-2 kişi
9) Amarok gelicek mi , kaç kişi?
10) landrover defender gelirmi acaba, kaç kişi?

Yumurta dinçerde,
zeytin aslan da ,
çay işi başkanda, ohh bide ıhlamur yaparsa tamamdır
izmir tulumu bende ,
yeşil zeytin de bende ,
domates, yeşil biber Yusuf ta
sucuklar hasan da
beyaz peynir, monte de

kalanlar ve eklenecekler :
kaşar peyniri

Buluşma yeri, pazar günü sabah 9 da, kemerburgaza girişteki kemeri geçince, soldaki park alanı ,
9,15 de hareket ederiz.

HASAN_5434' Alıntı:
masa sığmıyor başkan bide şu buluşma saatini erkene alalım 09.15 çok buluşma yeri 10:00 hazırlık 10.30 yemek muhabbet 12:00 bu kadar vakıtı ben yemeğe ayıramam daha erkene alalım bence başkan
Hasan gidicegimiz yer belli zaten sen erkenden gel benim yanıma ben semaveri yakarken sen ordaki mini parkurda oynarsın

Beyler monte ile iletişim için konuşan varmı arabası ney lastikler vs serkan abi amarok 'a yazık bizede yazık mehmet abi sokmasın o arabayı gene araziye

Her gezi öncesi söylüyoruz bu gezidede tekrar edicem arabasında herkez çekme halatı ,en az 2 tane u kilit , araç sürücülerinde veya co pilotda lastik çizme olsun ayrıca eldiven yedek çorap vs malzemeniz olursa sizin için iyi olur şimdiki ve sonra yapacak oldugumuz gezilerde Hudoff offroad grubunun hiçbir yasal sorumlulugu yoktur olmayacaktır,gezilerimiz kesinlikle ticarete yönelik kar amaçlı diildir.

kız babası' Alıntı:
Beyler monte ile iletişim için konuşan varmı arabası ney lastikler vs serkan abi amarok 'a yazık bizede yazık mehmet abi sokmasın o arabayı gene araziye
Başkan monte nin mt lastik li vinçli yükseltmeli aracı sıkıntı olmaz adres ve tel ben özelden atarım veya sen at çengelköy tarafından gelecekmiş

Hasan sen illeşime geç o Zaman ayrıca buluşma saatini erkene alıcaz En geç 8.30 da buluşma yerinden ayrılmalısınız

kız babası' Alıntı:

başkan yağmur yok çamur yok, lastiğin bir önemi yok artık :smiley:
amarok da gelsin hep beraber kahvaltımızı yapalım, girilecek parkur seçenekleri belli, isteyen girer, isteyen döner, isteyen oturur çayını içmeye devam eder....

eminimki hiçbir offroad grubu ticari nitelikli değildir. olması da mümkün değil teknik olarak.
zaten katılıma açık bir grupta kimin ne sorumluluğu olacak,
ek olaraktan, katılımcılar hemen hemen belli ve aynı kişiler, o zaman bu ticari değildir notu kim için ve ne için?

niye 8,30 a çektik?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR