Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,013
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

kız babası' Alıntı:
2 haftada 1 aylık maaşımı tamirciye verince hamaratlaşasım geldi ;)

Valla aks bilyaları debriyaj baskı balata tel, ön arka fren pabuçları derken 1400tl lik oldum dinçer ve başkandan sonra bende hamaratlaştım :smiley:

Etiketler

Burası KARIŞMIŞ gidiyor yine olmadı çoluk çocuk Emirgan korusuna gidelim deniz manzaralı bir yer buluruz fındık,fıstık çay vururuz dedikodunun gözüne :mad: :mad:

olur hasanım senimi kırcaz, bi hafta sonuda emirganda kavaltıya gideriz

freelander99' Alıntı:
olur hasanım senimi kırcaz, bi hafta sonuda emirganda kavaltıya gideriz
zaten öyle olacağa benziyor ben kahvaltıyı yapar kılıçlıya geçerim o zaman

Hasanım canım benim ztn parkuru daha kesinleştirmedik herkez teklifini sunuyo sen iste kilıçlıyada gideriz kalkanlıyada

kız babası' Alıntı:
Hasanım canım benim ztn parkuru daha kesinleştirmedik herkez teklifini sunuyo sen iste kilıçlıyada gideriz kalkanlıyada
Başkan zaten yağmur yağmadı hertaraf kurak heptende boşa gezmeyelim yani onu demek istiyorum yoksa gideriz normal araçlarla Dinçer bi laf söylüyor gün boyu kayboluyor anlamadım bu adamı gitti

Hasancım Kılıçlı nerede ?
Çok güzelmi nasıl bi parkur doğa v.s ? Yarın ve cuma yağmur varmış inşallah.

HASAN_5434' Alıntı:
Başkan zaten yağmur yağmadı hertaraf kurak heptende boşa gezmeyelim yani onu demek istiyorum yoksa gideriz normal araçlarla Dinçer bi laf söylüyor gün boyu kayboluyor anlamadım bu adamı gitti

beykoz polonezköydeki parkur da çok iyiydi hasan bu arada

Hakan555' Alıntı:
Hasancım Kılıçlı nerede ?
Çok güzelmi nasıl bi parkur doğa v.s ? Yarın ve cuma yağmur varmış inşallah.
Başkan geçen hafta gitti burda eskilere bakarsan kılıçlı olarak baya gezi var abi bana böyle yer lazım biraz zorlasın hepten boş olmasın şuan çiftalan ve isoff parkurunda hiçbirşey yoktur boşa gideriz şu yer ve kahvaltı işini tam netleştirelim artık Dinçer beyde teşrif etselerde bitirsek şu parkur işini ;D :mad:

HASAN_5434' Alıntı:
Başkan geçen hafta gitti burda eskilere bakarsan kılıçlı olarak baya gezi var abi bana böyle yer lazım biraz zorlasın hepten boş olmasın şuan çiftalan ve isoff parkurunda hiçbirşey yoktur boşa gideriz şu yer ve kahvaltı işini tam netleştirelim artık Dinçer beyde teşrif etselerde bitirsek şu parkur işini ;D :mad:

hani emirgana gitçektik

Organizasyon konuyu açana girs.. şey pardon konuyu açana ait olsun..
Siz yer, mekan, zaman söyleyin, ben haşlanmış yumurtalarımla katılayım olmaz mı?
Ekmekte alabilirim ama gelinceye kadar soğur.
Yada yumurtaları çiğ getireyim, tencere de getireyim yada ne bileyim direk tava getireyim mangalda tavada yaparız..

Şu 1400 TL'lik masrafı madde madde söyleyebilir misin? Nerede yaptırdın bir de?

Emirgan için erken henüz. Mart'ın ortasından sonra Nisan gibi falan coşar oralar.
O halde katılımcı ve malzeme listesi yapmaya başlayalım arkadaşlar:
Tava ve Yumurtalar bende, Atıl Kurt: Tarkan ve Ajan kontenjanından biri (Toplam 2 kişi) ama yeğen olur, ama kayınço orası henüz tam net değil..
...
Sırada ki?

Bende zeytin getiririm hatta bende erkenden gider Uğur'a çay demlemek ve ateş yakmak için yardım ederim

lynx255' Alıntı:
Organizasyon konuyu açana girs.. şey pardon konuyu açana ait olsun..
Siz yer, mekan, zaman söyleyin, ben haşlanmış yumurtalarımla katılayım olmaz mı?
Ekmekte alabilirim ama gelinceye kadar soğur.
Yada yumurtaları çiğ getireyim, tencere de getireyim yada ne bileyim direk tava getireyim mangalda tavada yaparız..

Şu 1400 TL'lik masrafı madde madde söyleyebilir misin? Nerede yaptırdın bir de?

Şu an setteyim akşam eve gidince faturanın resmini gönderirim. Suzuki yetkili servis özdoğan. Piyalepaşa bulvarında

Hayııır uyuzum su an pazar kesin çalişiyorum ayarlayamadım. Haftaya da siz mola verirsiniz pöff etti 3 hafta :(

Size bu pazar için afiyet olsunlar ardındanda bol çamurlar, eğlenceler

Tamam o zaman kahvaltı açık büfe modunda, brunch keyfinde olacak.

O zaman yeri ağaç altı ormanlık olan gezenbilir kamp alanı , göl kenarı yapalım. doğa-manzara-hava ve kahvaltı.
buluma saati sabah 9 da kemeri geçince soldaki yerde, hareket 9,15

Yumurta dinçerde,
zeytin aslan da ,
çay işi başkanda, ohh bide ıhlamur yaparsa tamamdır :smiley:
izmir tulumu bende ,
yeşil zeytin de bende ,

kalanlar ve eklenecekler :

beyaz peynir,
kaşar,
domates, yeşil biber,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR