Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,006
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Huuuoooopppp noluyor len..
Atanlar, tutamayanlar..
Ya bu aralar pek bir bakamadım nete doldurmuşsunuz maşAllah..
Bizim yeğen arabayı getirmedi, götürmüş kendi evine bırakmış hıyar. Kendisi de İngiltere'ye gitmiş. Yarın falan gidip alacağım inş.
Bu hafta Allah bir mani çıkarmazsa, geliyorum ben. Siz yer konusunu net söyleyin, saati de erken bir saat söyleyin, buluşalım.
Başkan'ın gezenbilir buluşma mekanı teklifi güzel bence. Kahvaltı için çok güzel yer. Hatta oradan ileriye gidip orada da yapabiliriz kahvaltıyı.

Etiketler

Bencede mekanı netleştirelim artık arabasında yer olan bi delikanlıda masa ayarlasa çok iyi olur

VAAAAYYYY Dinçer beyler teşrif etmişler hoşgeldiniz aramıza yeri ayarlıyalım o zaman

çiftalanda kahvaltı yapalım ordan isoff parkuruna dalıp ısınalım devamında lopez veya analı kızlı parkuru vardı heralde oraya gideriz teklif var ısrar yok

Çiftalan Kahvaltı
Peşinden Hudoff 001 nolu parkurundan geçerek yola çıkış.
Peşinden Sahil, kumsal
Peşinden Isoff parkuru yapabiliriz..

lynx255' Alıntı:
Çiftalan Kahvaltı
Peşinden Hudoff 001 nolu parkurundan geçerek yola çıkış.
Peşinden Sahil, kumsal
Peşinden Isoff parkuru yapabiliriz..
Bana göre bu parkurlar çok zayıf o zaman lopeze girelim eğlence olsun veya bu analı babalı parkurda güzel

alper soykan' Alıntı:
% 90 ihtimalle ben gelemiyorum arkadaşlar :(
pazar salı ve perşembe günlerinde çekeceğimiz tadelle reklamlarının tarihini değiştirmeye çalişiyorum ama bütün ekip oyuncular ve yönetmen bana uymuyor ne yazıkki :smiley: ama bir ihtimal var hani belki hani yani umarım pazar pazartesiye alınır bende çamura bulanabilirim
sen bu haftayı kaçırmazsın Alper abi bekliyoruz bi ayar çekersin artık

lopez baymadı sizi, ben bıktım ;p

analı kıza geçen zaman yetmemişti bu hafta orayı bir görelim derim

birde araç - kişi listesi yapalım. yaptığım listedeki kişi sayısı gelecek olandan az ise belirtiniz.

1) Çarpık bacak , 1 kişi.
2) Reis Hasan , 1 Kişi
3) Atıl Kurt , 1 kişi
4) Kız babası , 1 kişi

Kahvaltı alanı için çoğunluk kemerburgaz diyor,

a) çiftalandaki göl kenarı (gezenbilir kamp alanı)
b) son gittiğimizde yemek yediğimiz düzlük

olabilir, kahvaltıda çeşit olacağından, malzeme tedariği biraz sıkıntılı, tek nokta alışverişi için saat erken oluyor, açık yer bulamayabiliriz?

aslında kahvaltı işini hakan 555 e yükleyip aradan sıyrılmam lazım benim.

bu pazar tam istedigim gibi bi gezi olcak kızarmış patates, sucuklu yumurta közlenmiş biber,taze sıkılmış portakal suyu ohh kahvaltıdan sonra mayışır yatarız arabada, hem arabalar kirlenmez hemde çizmeler ;D ;D ;D

başkan bu kadar hamarat olduğunu bilmiyordum ;p

Başkan fedakarlık yapar çayı demlemeye erken giderim demişti.
Bence çokta erken gitmesine gerek yok. Buluşma yerine hiç uğramaz direk kamp alanına gidip çayı demleyebilir.
Toptan almaya gerek yok herkes az bişey ve tek çeşit yiyecek getirdimi tamamdır.
Misal bi arkadaşımız peynir biri zeytin biri yumurta getirdimi tamamdır. Hatta yazmaya bile gerek yok kim ne isterse neyi
çok seviyorsa azıcık getirsin. Kalan bişey olursa ekmek arası yapar arabalara koyarız öğlen acıkınca yeriz.
Maksat muhabbet sohbet kasmaya gerek yok az oldu çok oldu v.s

Sabah bi kaç çeşit taze ekmek alıp buluşma yerine geldikmi tamamdır.

Masa işini çözmek gerek. Yumurta falan kırarım diyen delikanlı varsa küçük tüp ve tava lazım :smiley:
Başkan yıkama parasıda vermeyiz olayı pikniğe çevirirsek :smiley: Tavla okey ve çekirdekte getirdikmi tamamdır :smiley:
Top neyinde oynarız isterseniz :smiley: Çıtayı yükseltmişsin semaverin yanına küçücük bi mangalda yakki köz biber sucuk ve hellimde pişirelim o zaman :smiley: Peşinede Türk Kahvesi :smiley:

iş piknige dönerse Hasan gelmez en iyisi tadında bırakıp kahvaltı sonrası çamura dalalım o zaman çiftalan gezenbilir piknik buluşmasındaki mekan kahvaltı yerimiz olsun parkurda oraya yakın herhangi bir yer kahvaltıda bile karar verebiliriz ben erkenden giderim demlerim çayı bide ateş yakarım
daha ne yapayım

Hakan555' Alıntı:
Başkan fedakarlık yapar çayı demlemeye erken giderim demişti.
Bence çokta erken gitmesine gerek yok. Buluşma yerine hiç uğramaz direk kamp alanına gidip çayı demleyebilir.
Toptan almaya gerek yok herkes az bişey ve tek çeşit yiyecek getirdimi tamamdır.
Misal bi arkadaşımız peynir biri zeytin biri yumurta getirdimi tamamdır. Hatta yazmaya bile gerek yok kim ne isterse neyi
çok seviyorsa azıcık getirsin. Kalan bişey olursa ekmek arası yapar arabalara koyarız öğlen acıkınca yeriz.
Maksat muhabbet sohbet kasmaya gerek yok az oldu çok oldu v.s

Sabah bi kaç çeşit taze ekmek alıp buluşma yerine geldikmi tamamdır.

Masa işini çözmek gerek. Yumurta falan kırarım diyen delikanlı varsa küçük tüp ve tava lazım :smiley:
Başkan yıkama parasıda vermeyiz olayı pikniğe çevirirsek :smiley: Tavla okey ve çekirdekte getirdikmi tamamdır :smiley:
Top neyinde oynarız isterseniz :smiley: Çıtayı yükseltmişsin semaverin yanına küçücük bi mangalda yakki köz biber sucuk ve hellimde pişirelim o zaman :smiley: Peşinede Türk Kahvesi :smiley:

hadi yaa benim hayalimde açık büfe gibi bir kahvaltı vardı,
şimdi ekmek arası + çay a döndü. olmadı hakan 555 kandırdın beni

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR